Αγώνας δρόμου στο Χαλάνδρι

Ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει τον πρώτο αγώνα δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου θα έχει τρεις διαδρομές, των 10 και των 4 χλμ. αλλά και μία 600 μ. για τα παιδιά ενώ όλες θα ξεκινήσουν και θα τερματίσουν στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδριου. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα.

Share

 

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 2011
 
 
Ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει τον «1o Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου»
 
Ο Αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011
 
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Αφετηρία – Τερματισμός: Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου που θα διεξαχθεί σε μικτή διαδρομή, δημοσίας οδού και τμημάτων της παραρεμάτιας ζώνης.
Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευθούν σύντομα.
 
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
10χλμ. Ανδρών – Γυναικών
4χλμ. Ανδρών – Γυναικών
600m πανπαίδων – πανκορασίδων
 
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Η χρονομέτρηση του αγώνα θα γίνει από ειδικό συνεργείο και θα δοθεί χρόνος για κάθε αθλητή.
 
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • 8.00 – 9.00 Παραλαβή εξοπλισμού
  • 9.30   600m πανπαίδων – πανκορασίδων
  • 9.45   4χλμ. Ανδρών – Γυναικών
  • 10.00 10χλμ Ανδρών – Γυναικών
  • 13.00 Απονομές στους νικητές-τριες
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλανδρίου.
 
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει την ειδική φόρμα συμμετοχής και έχουν αποδεχτεί τους όρους της (βλ. συνημ. δήλωση συμμετοχής).
Απαγορεύεται η δήλωση πάνω από ένα δρόμο.
Δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώσεις συμμετοχής στο fax2132023925 ή στο email: [email protected]έως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 μέχρι τις 14.00.
Περισσότερες πληροφορίες από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Χαλανδρίου στα τηλέφωνα 213 2023912 – 913 και από τη γραμματεία Αντιδημάρχου Οικονομικών 213 2023827.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
Oι αθλητές θα παραλάβουν τα νούμερα και τους χρονομετρητές από τη Γραμματεία του αγώνα που θα λειτουργεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011 από τις 11.00 έως τις 14.00 και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011 από τις 8.00 έως τις 9.00 δίπλα στο χώρο αφετηρίας – τερματισμού στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου.
 
 
ΠΙΝΑΚΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ – ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Πινακίδια χιλιομετρικών αποστάσεων θα υπάρχουν ανά τρία χιλιόμετρα.
 
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ- ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Η διοργάνωση έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε τροποποίηση του κανονισμού ή και της διαδρομής του αγώνα όταν και αν αυτό κριθεί απαραίτητο και πάντα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Κάθε αλλαγή θα γίνεται γνωστή και θα ανακοινώνεται στους αθλητές από τις σχετικές με τον αγώνα ιστοσελίδες.
 
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Θα υπάρχει κάλυψη από γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενοφόρο.
 
ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ.
 
ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ
θα υπάρχουν αρκετοί σταθμοί ανεφοδιασμού όπου θα παρέχονται από εθελοντές σε όλους τους αθλητές (-τριες) διάφορα είδη όπως νερό και ισοτονικά ποτά. Πιθανές θέσεις για τους σταθμούς ανεφοδιασμού θα είναι ανά τρία χιλιόμετρα.
 
ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ
Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί ελέγχου σε κομβικά σημεία της διαδρομής. Όλοι οι αθλητές/ τριες οφείλουν να ακολουθήσουν τη σηματοδοτούμενη διαδρομή και να φέρουν το νούμερο του αγώνα σε εμφανή σημείο στο σώμα τους. Απαγορεύεται κάθε παρεκτροπή, παράκαμψη και συντόμευση της διαδρομής από αθλητές και αθλήτριες της διοργάνωσης. Μια τέτοια ενέργεια θα έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωσή του/της.
 
ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ
Όλοι οι αγωνιζόμενοι που συμμετέχουν στον αγώνα, καθώς και τα στελέχη της διοργάνωσης οφείλουν να διατηρούν τους χώρους και το φυσικό περιβάλλον καθαρό. Από τη διοργάνωση προβλέπονται σακούλες και καλάθια απορριμμάτων σε όλους τους σταθμούς ανεφοδιασμού και ελέγχου.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Θα υπάρχει αποκλειστική κάλυψη του αγώνα από εξειδικευμένο συνεργείο φωτογράφων.
 
ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΘΛΗΤΩΝ
Ο κάθε αθλητής οφείλει να φέρει το νούμερο του αγώνα της διοργάνωσης σε διακριτή εμφανή θέση στο μπροστινό μέρος της ενδυμασίας με την οποία θα αγωνιστεί.
 
ΚΥΠΕΛΛΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ
Στους πρώτους νικητές θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια. Αναμνηστικά διπλώματα θα πάρουν όλοι όσοι τερματίσουν τον αγώνα.
 
 
 
 
Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ως εθελοντής στον «1ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου» μπορείτε να δείτε πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλανδρίου:
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεργασία - έκπληξη στο Ζαγόρι
Mία νέα συνεργασία ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του ορεινού μαραθώνιου Ζαγορίου, ανάμεσα στους διοργανωτές του αγώνα και στην Fairways Travel Consultants, η οποία αναμένεται να έχει ιδιαίτερα οφέλη για τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στη διαδρομή των 50 χλμ. αλλά και για τους συνοδούς όλων όσων επισκεφθούν το διήμερο των αγώνων την πανέμορφη περιοχή της Ηπείρου.
Porto Heli Night Run & Ververonda Easy Trail Run
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Νέα σελίδα για τον Μαραθώνιο Ολύμπου
Με νέο ρεκόρ τερματισμών και με σημαντικές βελτιώσεις πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου ο 23ος Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου. Στον αγώνα τερμάτισαν 322 με νικητή τον Γιάτσεκ Μπόγκοτς στους άνδρες και την Ιρένα Μαλιμπόρσκα στις γυναίκες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο