Αγώνας δρόμου στο Χαλάνδρι

Ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει τον πρώτο αγώνα δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου θα έχει τρεις διαδρομές, των 10 και των 4 χλμ. αλλά και μία 600 μ. για τα παιδιά ενώ όλες θα ξεκινήσουν και θα τερματίσουν στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδριου. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα.

Share

 

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 2011
 
 
Ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει τον «1o Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου»
 
Ο Αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011
 
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Αφετηρία – Τερματισμός: Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου που θα διεξαχθεί σε μικτή διαδρομή, δημοσίας οδού και τμημάτων της παραρεμάτιας ζώνης.
Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευθούν σύντομα.
 
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
10χλμ. Ανδρών – Γυναικών
4χλμ. Ανδρών – Γυναικών
600m πανπαίδων – πανκορασίδων
 
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Η χρονομέτρηση του αγώνα θα γίνει από ειδικό συνεργείο και θα δοθεί χρόνος για κάθε αθλητή.
 
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • 8.00 – 9.00 Παραλαβή εξοπλισμού
  • 9.30   600m πανπαίδων – πανκορασίδων
  • 9.45   4χλμ. Ανδρών – Γυναικών
  • 10.00 10χλμ Ανδρών – Γυναικών
  • 13.00 Απονομές στους νικητές-τριες
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλανδρίου.
 
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει την ειδική φόρμα συμμετοχής και έχουν αποδεχτεί τους όρους της (βλ. συνημ. δήλωση συμμετοχής).
Απαγορεύεται η δήλωση πάνω από ένα δρόμο.
Δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώσεις συμμετοχής στο fax2132023925 ή στο email: [email protected]έως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 μέχρι τις 14.00.
Περισσότερες πληροφορίες από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Χαλανδρίου στα τηλέφωνα 213 2023912 – 913 και από τη γραμματεία Αντιδημάρχου Οικονομικών 213 2023827.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
Oι αθλητές θα παραλάβουν τα νούμερα και τους χρονομετρητές από τη Γραμματεία του αγώνα που θα λειτουργεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011 από τις 11.00 έως τις 14.00 και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011 από τις 8.00 έως τις 9.00 δίπλα στο χώρο αφετηρίας – τερματισμού στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου.
 
 
ΠΙΝΑΚΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ – ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Πινακίδια χιλιομετρικών αποστάσεων θα υπάρχουν ανά τρία χιλιόμετρα.
 
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ- ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Η διοργάνωση έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε τροποποίηση του κανονισμού ή και της διαδρομής του αγώνα όταν και αν αυτό κριθεί απαραίτητο και πάντα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Κάθε αλλαγή θα γίνεται γνωστή και θα ανακοινώνεται στους αθλητές από τις σχετικές με τον αγώνα ιστοσελίδες.
 
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Θα υπάρχει κάλυψη από γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενοφόρο.
 
ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ.
 
ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ
θα υπάρχουν αρκετοί σταθμοί ανεφοδιασμού όπου θα παρέχονται από εθελοντές σε όλους τους αθλητές (-τριες) διάφορα είδη όπως νερό και ισοτονικά ποτά. Πιθανές θέσεις για τους σταθμούς ανεφοδιασμού θα είναι ανά τρία χιλιόμετρα.
 
ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ
Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί ελέγχου σε κομβικά σημεία της διαδρομής. Όλοι οι αθλητές/ τριες οφείλουν να ακολουθήσουν τη σηματοδοτούμενη διαδρομή και να φέρουν το νούμερο του αγώνα σε εμφανή σημείο στο σώμα τους. Απαγορεύεται κάθε παρεκτροπή, παράκαμψη και συντόμευση της διαδρομής από αθλητές και αθλήτριες της διοργάνωσης. Μια τέτοια ενέργεια θα έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωσή του/της.
 
ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ
Όλοι οι αγωνιζόμενοι που συμμετέχουν στον αγώνα, καθώς και τα στελέχη της διοργάνωσης οφείλουν να διατηρούν τους χώρους και το φυσικό περιβάλλον καθαρό. Από τη διοργάνωση προβλέπονται σακούλες και καλάθια απορριμμάτων σε όλους τους σταθμούς ανεφοδιασμού και ελέγχου.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Θα υπάρχει αποκλειστική κάλυψη του αγώνα από εξειδικευμένο συνεργείο φωτογράφων.
 
ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΘΛΗΤΩΝ
Ο κάθε αθλητής οφείλει να φέρει το νούμερο του αγώνα της διοργάνωσης σε διακριτή εμφανή θέση στο μπροστινό μέρος της ενδυμασίας με την οποία θα αγωνιστεί.
 
ΚΥΠΕΛΛΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ
Στους πρώτους νικητές θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια. Αναμνηστικά διπλώματα θα πάρουν όλοι όσοι τερματίσουν τον αγώνα.
 
 
 
 
Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ως εθελοντής στον «1ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου» μπορείτε να δείτε πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλανδρίου:
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
13ος Σαρωνικός Δρόμος 61χλμ.
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Συνεχίζονται με γρήγορο ρυθμό οι εγγραφές για τη Σφενδάμη
Mε αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εγγραφές γιατο 6th Sfendami Mountain Festival 2012, που θα ανοίξει τις πύλες του το διήμεραο 21-22 Απριλίου. Έως τώρα έχουν δηλώσει περισσότεροι από 250 αθλητές και στους 2 αγώνες (τρέξιμο & ποδηλασία) ενώ 140 από αυτούς έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους. Για ό,τι νεότερο διαβάστε εδώ
5ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου
11-5-2014: Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας), διοργανώνει και προκηρύσσει λαϊκό αγώνα δρόμου 10 χλμ και παιδικό αγώνα 1000 μέτρων με την ονομασία «5ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο