Ο πρώτος αγώνας δρόμου στις Σπέτσες

Το πρώτο μαζικό, αθλητικό event στο νησί των Σπετσών, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον  αγώνα δρόμου «Spetses mini  Marathon» ο οποίος περιλαμβάνει δύο διαδρομές, 26 & 5 χλμ. που απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα των δρομέων. Δηλώστε τώρα συμμετοχή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μετακίνηση και τη διαμονή πατήστε εδώ.

Share
Tην Κυριακή 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο νησί των Σπετσών το πρώτο μαζικό, αθλητικό event που θα περιλαμβάνει δύο αγώνες δρόμου 26 & 5 χλμ.

Οι δρομείς των 26 χλμ. θα διανύσουν έναν πλήρη κύκλο γύρω από το νησί, τρέχοντας παράλληλα με τη θάλασσα και τα πεύκα ενώ αυτοί των 5 χλμ. θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν έναν ιστορικό γύρο της πόλης πλάϊ σε σημαντικά τοπόσημα.
Για να δείτε το χάρτη των διαδρομών πατήστε εδώ.

Η έναρξη θα δοθεί στις 11:00 από την πλατεία Ποσειδωνίου όπου θα γίνει και ο τερματισμός και των δύο αγώνων.
 

ΠΑΡΟΧΕΣ
Το προηγούμενο βράδυ θα προσφερθεί pasta partyσε όλους τους συμμετέχοντες στον ίδιο χώρο, σε συνεργασία με το Poseidonion Grand Hotel.
Ολοι οι συμμετέχοντες θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά από την πλέον αξιόπιστη εταιρεία ηλεκτρονικής χρονομέτρησης Championchip Hellas (εταιρεία η οποία χρονομετρά τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας τα τελευταία 10 χρόνια). Επίσης οι δρομείς θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο, συλλεκτικό t-shirtκαι άλλα δώρα. Οι τρεις πρώτες γυναίκες και οι τρεις πρώτοι άντρες σε κάθε απόσταση θα λάβουν επιπλέον έπαθλα.
  
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
Παρόλο που στις Σπέτσες απαγορεύονται τα αυτοκίνητα, είναι από τα λίγα νησιά που μπορούν να προσεγγιστούν και οδικώς από την Αθήνα. Για το διήμερο της διοργάνωσης έχουν ναυλωθεί λεωφορεία για τη μετάβαση των δρομέων σε χαμηλές τιμές. Οσοι ταξιδέψουν με ιπτάμενα δελφίνια θα έχουν έκπτωση στο ναύλο 30%. Επίσης στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης

www.spetsesmarathon.com αναρτώνται προσφορές διαμονής σε ξενοδοχεία του νησιού που ξεκινούν από 40€ το δίκλινο.
 
 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΧΟΡΗΓΟΙ
Ο Spetses mini Marathon, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και έχει την πλήρη υποστήριξη των τοπικών φορέων.
Xρυσός χορηγός έχει οριστεί η ING, titlesponsor χορηγός των κορυφαίων αγώνων δρόμου του πλανήτη, όπως ο μαραθώνιος της Νέας Υόρκης.
 
Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.spetsesmarathon.com, στο e-mail στο [email protected] και στη σελίδα του αγώνα στο facebook www.facebook.com/spetsesmarathon
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
'Ολοι έτρεξαν στην Αθήνα!
2.500 περίπου δρομείς έτρεξαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας στο WE RUN ATHENS 2012 της ΝΙΚΕ δίνοντας χρώμα και κέφι στην πόλη. Ο κόσμος για μία ακόμη φορά έδειξε την αγάπη του για το τρέξιμο ενώ η ΝΙΚΕ απέδειξε και πάλι τη διάθεση της να βρίσκεται δίπλα στους δρομείς αλλά και το πως ξέρει πολύ καλά να διοργανώνει κορυφαίους αγώνες. Πρώτος ήταν ο Γιώργος Μίνο με 34:10 ενώ η Φωτεινή Δαγκλή Παγκότο ήταν η πρώτη γυναίκα με 37:53. Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα!
6th Kanapitsa Run 2019
13-8-2019: Αγώνας στην Καναπίτσα Σκιάθου
30-9-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στην Αλεξανδρούπολη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο