Αγώνας πρόκληση

Για μία άλλη χρονιά διοργανώνεται στα Νάματα Κοζάνης ο αγώνας δρόμου “4ος Ορεινός Αγώνας Ασκίου Ναμάτων” την Κυριακή 7 Αυγούστου που από φέτος συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Skyrunning που διεξάγεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Share

Για μία άλλη χρονιά διοργανώνεται στα Νάματα Κοζάνης ο αγώνας δρόμου “4ος Ορεινός Αγώνας Ασκίου Ναμάτων” την Κυριακή 7 Αυγούστου. Τον αγώνα διοργανώνουν ο Δήμος Ασκίου, το Τοπικό συμβούλιο Ναμάτων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ναμάτων και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης ενώ από φέτος συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Skyrunning που διεξάγεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Απόσταση:
19 χλμ.
Τόπος: Νάματα Κοζάνης
Διαδρομή: Δρόμος βουνού με 1.010 μ. θετική υψομετρική διαφορά

Πληροφορίες – εγγραφές
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο http://namataagonas.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Λαϊκός Δρόμος Χαλκίδας
26-4-2015: Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ευβοίας σε συνεργασία με το Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ., τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης» και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς-Εύβοιας, διοργανώνει τον 2ο Λαϊκό Δρόμο 12 χλμ, με ταυτόχρονους αγώνες 5 Χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά.
Run Greece 2024 - Ναύπλιο
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Σχολή ορεινού τρεξίματος!
Το ALPAMAYO PRO σε συνεργασία με τον παγκόσμιας κλάσης δρομέα Δημήτρη Θεοδωρακάκο και τον brand ambassador της Salomon Νίκο Κωστόπουλο δημιούργησε την πρώτη Σχολή Ορεινού τρεξίματος με την ονομασία ALPAMAYO PRO Trail LAB! Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο