Αγώνας πρόκληση

Για μία άλλη χρονιά διοργανώνεται στα Νάματα Κοζάνης ο αγώνας δρόμου “4ος Ορεινός Αγώνας Ασκίου Ναμάτων” την Κυριακή 7 Αυγούστου που από φέτος συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Skyrunning που διεξάγεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Share

Για μία άλλη χρονιά διοργανώνεται στα Νάματα Κοζάνης ο αγώνας δρόμου “4ος Ορεινός Αγώνας Ασκίου Ναμάτων” την Κυριακή 7 Αυγούστου. Τον αγώνα διοργανώνουν ο Δήμος Ασκίου, το Τοπικό συμβούλιο Ναμάτων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ναμάτων και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης ενώ από φέτος συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Skyrunning που διεξάγεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Απόσταση:
19 χλμ.
Τόπος: Νάματα Κοζάνης
Διαδρομή: Δρόμος βουνού με 1.010 μ. θετική υψομετρική διαφορά

Πληροφορίες – εγγραφές
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο http://namataagonas.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σκιάδεια 2019
14-4-2019: Αγώνες στην Παιανία
1ος Νυχτερινός Αγώνας Θράκης
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Αγώνας στην Κρήτη
Για 18η συνεχόμενη χρονιά έγινε με επιτυχία ο αγώνας δρόμου της Μονής Κουδουμά. Φέτος, την εμπειρία αυτής της δύσκολης διαδρομής των 9 χλμ. ανηφόρας και 13 χλμ. επίπονης κατηφόρας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν 81 δρομείς, 150 πεζοπόροι αλλά και ορισμένοι ποδηλάτες. Νικητής στον δρόμο των 22.5 χλμ. κατέλαβε ο Μανώλης Σηφάκης από την Αγία Βαρβάρα Μονοφατσίου με χρόνο 1:37 ενώ για στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Μαρίνα Αχλάτη από την Ιεράπετρα με χρόνο 2:04.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο