Στα μονοπάτια του Παρθένου Δάσους

Για 5η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Παρανεστίου προσκαλεί όλους τους δρομείς να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στα μονοπάτια του Παρθένου Δάσους συμμετέχοντας σε έναν από τους αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο του Virgin Forest Trail 2011, στις 15-16 Οκτωβρίου. Πρόκειται για αγώνες 110, 35 & 10 χλμ. που απευθύνονται σε αθλητές με αντίστοιχη φυσική κατάσταση ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας 1.180 μ. για παιδιά.

Share

Ο Δήμος Παρανεστίου προκηρύσσει για το 2011 τέσσερις αγώνες ορεινών διαδρομών, με την επωνυμία «Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου» (Virgin Forest Trail ή VFT).
Συγκεκριμένα διοργανώνονται:

α) Υπερμαραθώνιος Παρθένου Δάσους Παρανεστίου  (Virgin Forest Ultra Trail – V.F.U.T.)
15 – 16 Οκτωβρίου
Αγώνισμα διάσχισης ορεινών μονοπατιών 110 χλμ., με θετική υψομετρική διαφορά 4.145 μ. Απευθύνεται σε αθλητές με μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους αγώνες, με άριστη υγεία, πολύ καλή φυσική κατάσταση και ψυχικό σθένος. Ο αγώνας δίνει 3 πόντους για τη συμμετοχή στους αγώνες στο Mont-Blanc.
Κόστος εγγραφής: 40 ευρώ
Ημερομηνία εγγραφής: 1 Μαϊου – 30 Ιουνίου. Εάν ο αριθμός των αθλούμενων είναι μεγαλύτερος των 200 θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εγγραφών.
Πατήστε εδώ για να δείτε την περιγραφή της διαδρομής.

β) Παρανέστιο Μονοπάτι (Paranesti Path – P.P.)
15 Οκτωβρίου
Αγώνισμα διάσχισης μέρους της ορεινής διαδρομής του V.F.U.T. μήκους 35 περίπου χλμ. και 1.400 μ. περίπου θετικής υψομετρικής διαφοράς που απευθύνεται σε λιγότερο έμπειρους δρομείς
Κόστος εγγραφής: 15 ευρώ
Ημερομηνία εγγραφής: 1 Μαϊου – 30 Ιουνίου. Εάν ο αριθμός των αθλούμενων είναι μεγαλύτερος των 200 θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εγγραφών.
Πατήστε εδώ για να δείτε την περιγραφή της διαδρομής.

γ) Νέστος Trail (Nestos Trail)
16 Οκτωβρίου
Αγώνισμα διάσχισης μέρους του  πανέμορφου παραποτάμιου μονοπατιού του Νέστου, μήκους 9.357 μ. που απευθύνεται σε λιγότερο έμπειρους ή αρχάριους δρομείς.
Δεν υπάρχει κόστος.
Ημερομηνία εγγραφής: 1 Μαϊου – 31 Αυγούστου.

δ) Άλκιμοι Πέδες (Alkimi Pedes – A.P.)
16 Οκτωβρίου
Αγώνισμα δρόμου περίπου 1.180 μ. που απευθύνεται σε παιδιά 10-13 χρονών.
Δεν υπάρχει κόστος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ο/η κάθε αθλούμενος/η συμπληρώνει την ειδική αίτηση συμμετοχής είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.paranestivft.com είτε χειρόγραφα και τη στέλνει στο fax 2524022540 ή ταχυδρομικά στη γραμματεία της διοργάνωσης (Διεύθυνση: Δήμος Παρανεστίου, ΤΚ 66035 Παρανέστι – για το VFT).
Αφού αξιολογηθούν οι αιτήσεις οι Οι εγκεκριμένοι/ες να λάβουν μέρος στον αγώνα αθλούμενοι/ες θα πρέπει μέσα στην οριζόμενη από τη διοργάνωση προθεσμία να τακτοποιήσουν την οριστική εγγραφή τους, καταβάλλοντας το ποσό που αντιστοιχεί στον κάθε αγώνα ως συμβολικό ποσό για τις παροχές.

Η κατάθεση γίνεται στον αριθμό λογαριασμού IBAN: GR17 0430 2120 0019 8040 0302 451 της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Παρανεστίου στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας ενώ στην απόδειξη κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του αθλούμενου/ης και η αιτιολογία κατάθεσης π.χ. «συμμετοχή στο VFUT PARANESTI 2011». Αντίγραφο του καταθετηρίου θα αποστέλλεται με φαξ στην Γραμματεία της Διοργάνωσης στον αριθμό 2524022540.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και επικοινωνία στην ιστοσελίδα του αγώνα www.paranestivft.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι συντελεστές της επιτυχίας
Οι μπανάνες Chiquita, το ισοτονικό OSHEE και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος»: Βασικοί συντελεστές επιτυχίας του 4ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας!
1η Γύρα Μάνης
18-3-2017: Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στη Μάνη αγώνας υπεραπόστασης.
Τρέξτε στα βήματα του Δία
Παράταση εγγραφών δίνει η οργανωτική επιτροπή του 3ου Διεθνή Ορεινού Αγώνα “Psiloritis Race” σε όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη γνωστή οροσειρά και δεν έχουν κάνει έως τώρα εγγραφή. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο