Συνεχίζει ανοδικά

Νέο ρεκόρ συμμετοχών αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον 8ο αγώνα δρόμου της σειράς Nike Runs, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στις 10:45 π.μ. στο Ίλιον, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του θεσμού. Δηλώστε και εσείς τώρα συμμετοχή στο 210 9490590 και λάβετε μέρος στην δρομική γιορτή της Nike.

Share

Τόπος διεξαγωγής το, γνωστό σε όλους τους παλιότερους συμμετέχοντες αλλά και κατοίκους της δυτικής Αθήνας, Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Οι δρομείς θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία τόσο να κινηθούν στα μονοπάτια του πάρκου όσο και να απολαύσουν τις μουσικές επιλογές του ραδιοφωνικού σταθμού Best ενώ ο πρώτος άντρας και η πρώτη γυναίκα που θα τερματίσουν θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο Μαραθώνιο της Βιέννης με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
9:30 Παραλαβή υλικού συμμετοχής
10:30 Συμβουλές από ειδικούς συνεργάτες
10:45 Έναρξη αγώνα
11:45 Προβλεπόμενη λήξη αγώνα
12:00 Παραλαβή gift away και κλήρωση δώρων

Μετά τον τερματισμό στην περιοχή After Area θα έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε, να συζητήσετε με τους ειδικούς συνεργάτες θέματα που σας αφορούν σχετικά με τη διατροφή ή την προπόνηση αλλά και να ανταλλάξετε απόψεις με τους άλλους δρομείς.

Δηλώσεις συμμετοχής στο 210 9490590 (Δευτέρα – Παρασκευή 8:00-22:00) και στα καταστήματα Nike The Mall, Γλυφάδας, Κηφισιάς, Περιστερίου & Ερμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νικηφόρειος Δρόμος 2023
Δείτε την προκήρυξη του αγώνα
1o Sterea Run - Karpenisi Night Run
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα
Aκόμα ένας επιτυχημένος αγώνας στο Σμόκοβο
Με μεγάλη επιτυχία έγινε για μία ακόμη χρονιά ο αγώνας Δρόμου Δολοπών στο Σμόκοβο. Περισσότεροι από 200 δρομείς και περιπατητές έλαβαν μέρος και πέρασαν ένα υπέροχο απόγευμα πλάι στον Ονόχωνο ποταμό. Νικητές αναδείχθηκαν ο Γιώργος Χατζηγιάννης και η Φίλίππα Πουλίδου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο