Συνεχίζει ανοδικά

Νέο ρεκόρ συμμετοχών αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον 8ο αγώνα δρόμου της σειράς Nike Runs, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στις 10:45 π.μ. στο Ίλιον, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του θεσμού. Δηλώστε και εσείς τώρα συμμετοχή στο 210 9490590 και λάβετε μέρος στην δρομική γιορτή της Nike.

Share

Τόπος διεξαγωγής το, γνωστό σε όλους τους παλιότερους συμμετέχοντες αλλά και κατοίκους της δυτικής Αθήνας, Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Οι δρομείς θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία τόσο να κινηθούν στα μονοπάτια του πάρκου όσο και να απολαύσουν τις μουσικές επιλογές του ραδιοφωνικού σταθμού Best ενώ ο πρώτος άντρας και η πρώτη γυναίκα που θα τερματίσουν θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο Μαραθώνιο της Βιέννης με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
9:30 Παραλαβή υλικού συμμετοχής
10:30 Συμβουλές από ειδικούς συνεργάτες
10:45 Έναρξη αγώνα
11:45 Προβλεπόμενη λήξη αγώνα
12:00 Παραλαβή gift away και κλήρωση δώρων

Μετά τον τερματισμό στην περιοχή After Area θα έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε, να συζητήσετε με τους ειδικούς συνεργάτες θέματα που σας αφορούν σχετικά με τη διατροφή ή την προπόνηση αλλά και να ανταλλάξετε απόψεις με τους άλλους δρομείς.

Δηλώσεις συμμετοχής στο 210 9490590 (Δευτέρα – Παρασκευή 8:00-22:00) και στα καταστήματα Nike The Mall, Γλυφάδας, Κηφισιάς, Περιστερίου & Ερμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας στην Ιερά Μονή Βιδιανής Οροπεδίου Λασιθίου
11-3-2019: Κούλουμα και Καθαρά Δευτέρα του ΟΥΚ
Θρίαμβος για την Κένυα στο Παγκόσμιο Ανωμάλου του Μπίντγκοζ
Απόλυτη κυριαρχία! Αυτές οι δύο λέξεις χαρακτηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνιση της Κένυας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 28 Μαρτίου στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας. Συνολικά 13 μετάλλια κατέκτησαν οι Κενυάτες που πανηγύρισαν 4 νίκες στις ισάριθμες κατηγορίες τόσο στην ατομική όσο και στην ομαδική βαθμολογία.
Kea Run 2015
24:5-2015: Multiterrain αγώνας στο πανέμορφο νησί
Back to Top