Με επιτυχία το Πανελλήνιο Ανωμάλου Βετεράνων στο Βέρμιο

Mε απόλυτη επιτυχία και με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου στον Άγιο Παύλο (Κουτσούφλιανη) Νάουσας σε υψόμετρο 1250 μέτρων (3 χλμ. πριν το Χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια), την Κυριακή 15-5-2011.

Share

Mε απόλυτη επιτυχία και με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου στον Άγιο Παύλο (Κουτσούφλιανη) Νάουσας σε υψόμετρο 1250 μέτρων (3 χλμ. πριν το Χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια), την Κυριακή 15-5-2011. Η διαδρομή που ήταν υπέροχη, ξεκινούσε από ένα αλπικό λιβάδι και συνέχιζε μέσα σε ένα δάσος από οξιές. Όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν γοητευμένοι από την ομορφιά του Βερμίου και της συγκεκριμένης περιοχής , αλλά και το όμορφο και ζεστό κλίμα που δημιουργήθηκε σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης , η οποία ξεκίνησε την προηγούμενη ημέρα (Σάββατο 14-05-2011)με δεξίωση στο ξενοδοχείο ΑΚΡΟΡΙΟΝ στην Κουτσουφλιανη και τελείωσε με την απονομή των επάθλων στον χώρο του αγώνα κατά τον προβλεπόμενο χρόνο. Τον αγώνα διοργάνωσε ο ΣΕΒΑΣ Νάουσας με τη βοήθεια του Δήμου Νάουσας και την αιγίδα του Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου. Ο σύλλογος ευχαριστεί όσους πήραν μέρος στον αγώνα αλλά και όσους βοήθησαν για να γίνει. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ Ε.Π.Ε., ξενοδοχείο ΑΚΡΟΡΙΟ, τεχνική εταιρία ΕΡΓΟΔΟΜΗ ΑΒΕΤΕ, ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ Αρτοσκευάσματα, PROFESSIONAL PRINT ΗΛΚΟΣ –ΡΑΛΛΗ ψηφιακές εκτυπώσεις Ποδήλατα ΘΩΜΑΣ-ΜΙΧΑΛΙΑ ΚΩΝΟΓΛΟΥ, τους ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ παρ. Νάουσας, την Γιατρό του αγώνα κυρία Ευδοξία Αντιφάκου, τους κριτές και την γραμματεία. Κατά την διάρκεια των απονομών ο Ο.Ε.Β.Α.Σ. απένειμε στο Δήμαρχο Νάουσας Αναστάσιο Καραμπατζο τιμητική πλακέτα για την αρωγή του στην διεξαγωγή του αγώνα Επίσης βράβευσε με κύπελλο τον Σ.Ε.Β.Α.Σ Νάουσας για την άψογη και πλήρη εκτέλεση της όλης διοργάνωσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος"
2-4-2017: Στη Θεσσαλονίκη για 12η φορά θα πραγματοποιηθεί μαραθώνιος με την ονομασία “Μέγας Αλέξανδρος”.
Κυριακίδεια 2017
29-1-2017: Αγώνες στη μνήμη του Στέλιου Κυριακίδη στη Φιλοθέη
Spetses mini Marathon
10/12-10-2014: Την ευκαιρία να τρέξουν στο νησί των Σπετσών θα έχουν οι συμμετέχοντες του Spetses mini Marathon που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Οκτωβρίου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο