Θεοδωρακάκος και Ματθαίου οι μεγάλοι νικητές του alpamayo Pro Trail Race 2011

Μια πραγματική δοκιμασία στην πανέμορφη Πάρνηθα περίμενε τους 400 περίπου δρομείς που συμμετείχαν στο alpamayoPRO Trail Race. Η νέες διαδρομές ήταν όντως απαιτητικές και έτσι ο τερματισμός και μόνο, εντός ορίων, αποτελούσε επιτυχία. Μεγάλος νικητής ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος που έτρεξε σε 5:02 τα 42 χλμ. της διαδρομής με τα 2.800 μ. θετικής υψομετρικής. Πρώτη στις γυναίκες η Αμαλία Ματθαίου.

Share

Μια πραγματική δοκιμασία στο πανέμορφο βουνό της Πάρνηθας περίμενε τους 400 περίπου δρομείς που συμμετείχαν στους τρεις αγώνες alpamayoPRO trail Race. Η νέα μαραθώνια διαδρομή ήταν όντως απαιτητική και έτσι ο τερματισμός και μόνο εντός ορίων αποτελούσε επιτυχία. Μεγάλος νικητής ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος της Salomon team ο οποίος έτρεξε σε 5 ώρες και 2 λεπτά τα 42 χλμ. της διαδρομής με τα 2.800 μ. θετικής υψομετρικής.
Πρώτη στις γυναίκες η Αμαλία Ματθαίου.

Τον Θεοδωρακάκο ακολούθησε ο Σλάβομιρ Μάτρας.

Tην τρίτη θέση πήρε ο Σταύρος Στεφανής.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων 2016
11-12-2016: Αγώνας δρόμου απόστασης 10 χλμ. θα πραγματοποιηθεί στα Καλάβρυτα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος.
10ος Αργειακός - Μυκηναϊκός Δρόμος
19-4-2015: Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών, η Περιφ. Ενότητα Αργολίδας, η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφ. Πελοποννήσου, συνδιοργανώνουν με τον Σύλλογο “ Μαραθωνοδρόμοι – Δρομείς Αργολίδας” ημιμαραθώνιο και αγώνα 5 χλμ.
Αυλαία για τους Γύρους πόλεων
Η Φιλοθέη φιλοξένησε και φέτος τον τελικό της σειράς «Γύροι των Πόλεων» που έχει θεσπίσει και διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Στον αγώνα που διεξάγεται στη μνήμη του μεγάλου μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη, διεξήχθησαν αγώνες όλων των κατηγοριών με αρκετή συμμετοχή παρά τον σχετικά κακό καιρό.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο