Τριήμερο εκδηλώσεων στη Δροσοπηγή Φλώρινας

Ένα τριήμερο, 2 αγώνες και περισσότερα από 150 χλμ. ορεινών διαδρομών περιμένουν τους αθλητές και τους φυσιολάτρες στη Δροσοπηγή Φλώρινας στις 11, 12 και 13 Ιουνίου. Πρόκειται για μια διαδρομή 15 χλμ. που αποτελείται από75% δασικό μονοπάτι όπου σε συνδυασμό με τα 425 μ. συνολικής υψομετρικής ανάβασης αποτελεί ένα καλό τελευταίο test της φυσικής τους κατάστασης πριν από τον Olympus Marathon.

Share

Ένα τριήμερο, 2 αγώνες και περισσότερα από 150 χλμ. ορεινών διαδρομών περιμένουν τους αθλητές και τους φυσιολάτρες στη Δροσοπηγή Φλώρινας στις 11,12 και 13 Ιουνίου.
Με το λιώσιμο και των τελευταίων όγκων χιονιού (τελευταία έντονη χιονόπτωση στις 12/4/2011) και παρά τις έντονες βροχοπτώσεις του τελευταίου μήνα οι διοργανωτές του DrosoPigiRace 2011 κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις εργασίες στη διαδρομή του αγώνα Mountain Running, η οποία  κατά το 99% του μήκους της είναι Race Ready! (απομένει μόνο η τοποθέτηση της αγωνιστικής σήμανσης).

Περιγραφή διαδρομής
Τα 15 χλμ.  της διαδρομής του αγώνα (75%  δασικό μονοπάτι), σε συνδυασμό  με τα 425 μ. συνολικής  υψομετρικής ανάβασης  και το γεγονός ότι η Δροσοπηγή βρίσκεται σε υψόμετρο 1.000 μ. και  με μέση θερμοκρασία τον μήνα Ιούνιο στους  16,5 βαθμούς  C ίσως να αποτελούν για τους αθλητές ένα καλό τελευταίο test της φυσικής τους κατάστασης πριν από τον Olympus Marathon. 
Ο αγώνας διεξάγετε περιμετρικά του οικισμού της Δροσοπηγής και θα δώσει την δυνατότητα σε πλήθος κόσμου να απολαύσουν το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου έναν θεαματικό αγώνα Mountain Running.

Παράλληλες εκδηλώσεις
Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, στο τριήμερο πρόγραμμα της διοργάνωσης υπάρχει η δυνατότητα για ελεύθερη  ορεινή ποδηλασία στο  MountainΒike Park της Δροσοπηγής.
Αναμένεται η οριστικοποίηση και το πολιτιστικού προγράμματος της διοργάνωσης.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις ιστοσελίδες της διοργάνωσης www.florinas-dinaki.gr ή www.sites.google.com/site/drosopigirace2011 

Η διοργάνωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε αθλητές συλλόγων καθώς και σε ελεύθερα αθλούμενους άνω των 18 ετών.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Γύρος Κοντοβουνίων
7-8-2016: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Ευρισκομένων Κορομηλιωτών (ΣΑΕΚ), διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγώνα δρόμου 8 χιλιομέτρων με την επωνυμία “2ος ΓΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΙΩΝ” και αγώνα δρόμου 1000 μέτρων για παιδιά, που θα πραγματοποιηθούν στην Κορομηλιά Μεσσηνίας.
Spetses mini Marathon
9/11-10-2015: Η εταιρεία Communication Lab διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά τριήμερο αθλητικών εκδηλώσεων στις Σπέτσες με την ονομασία Spetses mini Marathon.
8 δρομείς έπιασαν τα 1.000!
Oλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Διεθνές Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων 2010, ο μεγαλύτερος σε διάρκεια αγώνας που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας. Συνολικά 82 δρομείς έλαβαν μέρος στους 5 αγώνες του προγράμματος ενώ 8 (οι περισσότεροι που έχουν τερματίσει ποτέ σε αγώνα) κάλυψαν μέσα στο χρονικό όριο των 16 ημερών τα 1609,344 χλμ. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Back to Top