Τριήμερο εκδηλώσεων στη Δροσοπηγή Φλώρινας

Ένα τριήμερο, 2 αγώνες και περισσότερα από 150 χλμ. ορεινών διαδρομών περιμένουν τους αθλητές και τους φυσιολάτρες στη Δροσοπηγή Φλώρινας στις 11, 12 και 13 Ιουνίου. Πρόκειται για μια διαδρομή 15 χλμ. που αποτελείται από75% δασικό μονοπάτι όπου σε συνδυασμό με τα 425 μ. συνολικής υψομετρικής ανάβασης αποτελεί ένα καλό τελευταίο test της φυσικής τους κατάστασης πριν από τον Olympus Marathon.

Share

Ένα τριήμερο, 2 αγώνες και περισσότερα από 150 χλμ. ορεινών διαδρομών περιμένουν τους αθλητές και τους φυσιολάτρες στη Δροσοπηγή Φλώρινας στις 11,12 και 13 Ιουνίου.
Με το λιώσιμο και των τελευταίων όγκων χιονιού (τελευταία έντονη χιονόπτωση στις 12/4/2011) και παρά τις έντονες βροχοπτώσεις του τελευταίου μήνα οι διοργανωτές του DrosoPigiRace 2011 κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις εργασίες στη διαδρομή του αγώνα Mountain Running, η οποία  κατά το 99% του μήκους της είναι Race Ready! (απομένει μόνο η τοποθέτηση της αγωνιστικής σήμανσης).

Περιγραφή διαδρομής
Τα 15 χλμ.  της διαδρομής του αγώνα (75%  δασικό μονοπάτι), σε συνδυασμό  με τα 425 μ. συνολικής  υψομετρικής ανάβασης  και το γεγονός ότι η Δροσοπηγή βρίσκεται σε υψόμετρο 1.000 μ. και  με μέση θερμοκρασία τον μήνα Ιούνιο στους  16,5 βαθμούς  C ίσως να αποτελούν για τους αθλητές ένα καλό τελευταίο test της φυσικής τους κατάστασης πριν από τον Olympus Marathon. 
Ο αγώνας διεξάγετε περιμετρικά του οικισμού της Δροσοπηγής και θα δώσει την δυνατότητα σε πλήθος κόσμου να απολαύσουν το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου έναν θεαματικό αγώνα Mountain Running.

Παράλληλες εκδηλώσεις
Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, στο τριήμερο πρόγραμμα της διοργάνωσης υπάρχει η δυνατότητα για ελεύθερη  ορεινή ποδηλασία στο  MountainΒike Park της Δροσοπηγής.
Αναμένεται η οριστικοποίηση και το πολιτιστικού προγράμματος της διοργάνωσης.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις ιστοσελίδες της διοργάνωσης www.florinas-dinaki.gr ή www.sites.google.com/site/drosopigirace2011 

Η διοργάνωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε αθλητές συλλόγων καθώς και σε ελεύθερα αθλούμενους άνω των 18 ετών.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ο Κύπελλο Εθελοντή Δότη Μυελού Των Οστών
4-9-2016: Αγώνες για όλα τα γούστα για καλό σκοπό
Αγώνες Δρόμου της ΕΟΣΛΜΑ-Υ στο Πευκί
Αγώνες για την ενίσχυση των πυρόπκληκτων και πλημμυροπαθών της Βόρειας Εύβοιας
Mountain Bike and Run Cup μέρος 2ο
Με τον δεύτερο αγώνα συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το Mountain Bike and Run Cup στην πανέμορφη Περαχώρα Κορινθίας. Οι αγώνες γίνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά σε διαδρομές που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις πέρυσι στους αθλητές και των δύο αγωνισμάτων.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο