Τριήμερο εκδηλώσεων στη Δροσοπηγή Φλώρινας

Ένα τριήμερο, 2 αγώνες και περισσότερα από 150 χλμ. ορεινών διαδρομών περιμένουν τους αθλητές και τους φυσιολάτρες στη Δροσοπηγή Φλώρινας στις 11, 12 και 13 Ιουνίου. Πρόκειται για μια διαδρομή 15 χλμ. που αποτελείται από75% δασικό μονοπάτι όπου σε συνδυασμό με τα 425 μ. συνολικής υψομετρικής ανάβασης αποτελεί ένα καλό τελευταίο test της φυσικής τους κατάστασης πριν από τον Olympus Marathon.

Share

Ένα τριήμερο, 2 αγώνες και περισσότερα από 150 χλμ. ορεινών διαδρομών περιμένουν τους αθλητές και τους φυσιολάτρες στη Δροσοπηγή Φλώρινας στις 11,12 και 13 Ιουνίου.
Με το λιώσιμο και των τελευταίων όγκων χιονιού (τελευταία έντονη χιονόπτωση στις 12/4/2011) και παρά τις έντονες βροχοπτώσεις του τελευταίου μήνα οι διοργανωτές του DrosoPigiRace 2011 κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις εργασίες στη διαδρομή του αγώνα Mountain Running, η οποία  κατά το 99% του μήκους της είναι Race Ready! (απομένει μόνο η τοποθέτηση της αγωνιστικής σήμανσης).

Περιγραφή διαδρομής
Τα 15 χλμ.  της διαδρομής του αγώνα (75%  δασικό μονοπάτι), σε συνδυασμό  με τα 425 μ. συνολικής  υψομετρικής ανάβασης  και το γεγονός ότι η Δροσοπηγή βρίσκεται σε υψόμετρο 1.000 μ. και  με μέση θερμοκρασία τον μήνα Ιούνιο στους  16,5 βαθμούς  C ίσως να αποτελούν για τους αθλητές ένα καλό τελευταίο test της φυσικής τους κατάστασης πριν από τον Olympus Marathon. 
Ο αγώνας διεξάγετε περιμετρικά του οικισμού της Δροσοπηγής και θα δώσει την δυνατότητα σε πλήθος κόσμου να απολαύσουν το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου έναν θεαματικό αγώνα Mountain Running.

Παράλληλες εκδηλώσεις
Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, στο τριήμερο πρόγραμμα της διοργάνωσης υπάρχει η δυνατότητα για ελεύθερη  ορεινή ποδηλασία στο  MountainΒike Park της Δροσοπηγής.
Αναμένεται η οριστικοποίηση και το πολιτιστικού προγράμματος της διοργάνωσης.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις ιστοσελίδες της διοργάνωσης www.florinas-dinaki.gr ή www.sites.google.com/site/drosopigirace2011 

Η διοργάνωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε αθλητές συλλόγων καθώς και σε ελεύθερα αθλούμενους άνω των 18 ετών.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10ο Poikilo Rocky Mountain
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Το adidas Open Run πηγαίνει Καβούρι
Την Τετάρτη 3 Ιουλίου όλοι οι φίλοι των adidas Open Run δίνουν ραντεβού στο Καβούρι για την πέμπτη ομαδική προπόνηση της σειράς. Ήδη στις τέσσερις πρώτες δρομικές εκδηλώσεις έχουν δώσει το παρών πάνω από 3.000 συμμετέχοντες που έτρεξαν χωρίς χρονόμετρο και ανταγωνισμό με μόνη τους «υποχρέωση» να διασκεδάσουν κάτω από τις οδηγίες των προπονητών της adidas. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Xmas Night Run Korinthos
16-12-17: Νυχτερινός αγώνας δρόμου στην Κόρινθο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο