Τριήμερο εκδηλώσεων στη Δροσοπηγή Φλώρινας

Ένα τριήμερο, 2 αγώνες και περισσότερα από 150 χλμ. ορεινών διαδρομών περιμένουν τους αθλητές και τους φυσιολάτρες στη Δροσοπηγή Φλώρινας στις 11, 12 και 13 Ιουνίου. Πρόκειται για μια διαδρομή 15 χλμ. που αποτελείται από75% δασικό μονοπάτι όπου σε συνδυασμό με τα 425 μ. συνολικής υψομετρικής ανάβασης αποτελεί ένα καλό τελευταίο test της φυσικής τους κατάστασης πριν από τον Olympus Marathon.

Share

Ένα τριήμερο, 2 αγώνες και περισσότερα από 150 χλμ. ορεινών διαδρομών περιμένουν τους αθλητές και τους φυσιολάτρες στη Δροσοπηγή Φλώρινας στις 11,12 και 13 Ιουνίου.
Με το λιώσιμο και των τελευταίων όγκων χιονιού (τελευταία έντονη χιονόπτωση στις 12/4/2011) και παρά τις έντονες βροχοπτώσεις του τελευταίου μήνα οι διοργανωτές του DrosoPigiRace 2011 κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις εργασίες στη διαδρομή του αγώνα Mountain Running, η οποία  κατά το 99% του μήκους της είναι Race Ready! (απομένει μόνο η τοποθέτηση της αγωνιστικής σήμανσης).

Περιγραφή διαδρομής
Τα 15 χλμ.  της διαδρομής του αγώνα (75%  δασικό μονοπάτι), σε συνδυασμό  με τα 425 μ. συνολικής  υψομετρικής ανάβασης  και το γεγονός ότι η Δροσοπηγή βρίσκεται σε υψόμετρο 1.000 μ. και  με μέση θερμοκρασία τον μήνα Ιούνιο στους  16,5 βαθμούς  C ίσως να αποτελούν για τους αθλητές ένα καλό τελευταίο test της φυσικής τους κατάστασης πριν από τον Olympus Marathon. 
Ο αγώνας διεξάγετε περιμετρικά του οικισμού της Δροσοπηγής και θα δώσει την δυνατότητα σε πλήθος κόσμου να απολαύσουν το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου έναν θεαματικό αγώνα Mountain Running.

Παράλληλες εκδηλώσεις
Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, στο τριήμερο πρόγραμμα της διοργάνωσης υπάρχει η δυνατότητα για ελεύθερη  ορεινή ποδηλασία στο  MountainΒike Park της Δροσοπηγής.
Αναμένεται η οριστικοποίηση και το πολιτιστικού προγράμματος της διοργάνωσης.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις ιστοσελίδες της διοργάνωσης www.florinas-dinaki.gr ή www.sites.google.com/site/drosopigirace2011 

Η διοργάνωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε αθλητές συλλόγων καθώς και σε ελεύθερα αθλούμενους άνω των 18 ετών.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ο Knossos Run - Στα Μονοπάτια της Κνωσού & του Γιούχτα
Αγώνας στα μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα
7ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος «Ανόπαια Ατραπός»
8-5-2016: Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα», μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, προκηρύσσει τον 7ο Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος 16χλμ. με την ονομασία «Ανόπαια Ατραπός».
Αντύπεια 2016
17-4-2016: Aγώνας στην Κεφαλλονιά
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο