Μεγάλο φεστιβάλ ποδηλασίας και ορεινών αθλητικών δραστηριοτήτων στον Παρνασσό

Πρόκειται για μία πρωτότυπη διοργάνωση που θα περιλαμβάνει αγώνες mtb για ενήλικες και παιδιά καθώς και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις που στόχο έχουν να προωθήσουν την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το βουνό και την φύση.

Share

Μεγάλο φεστιβάλ  ποδηλασίας και ορεινών αθλητικών δραστηριοτήτων στον Παρνασσό.
Πρόκειται για μία πρωτότυπη διοργάνωση που θα περιλαμβάνει αγώνες mtb για ενήλικες και παιδιά καθώς και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις  που στόχο έχουν να προωθήσουν την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το βουνό και την φύση.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και αναλυτικό πρόγραμμα διημέρου σύντομα αλλά και στην ιστοσελίδα του αγώνα www.bncycling.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δυναμική παρουσία από τις ομάδες σκυταλοδρομίας
Νέο ρεκόρ συμμετοχών είχαμε και στον αγώνα σκυταλοδρομίας στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας. Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να ανάγκασαν πολλούς δρομείς να μην λάβουν μέρος, συνολικά όμως 45 ομάδες βρέθηκαν στον Αγ. Κοσμά κι έτσι 90 δρομείς “μοιράστηκαν” την απόσταση των 20 χλμ. Δείτε τα ανανεωμένα αποτελέσματα των ομάδων σκυταλοδρομίας με τα πλήρη “περάσματα” και των δύο δρομέων.
Τελικός Δρόμος Προσανατολισμού
20/21-6-2015: «Διήμερο Εκδηλώσεων Προσανατολισμού» στον Αγ. Γεώργιο Γρεβενών
2ος Γύρος Ξυλοκάστρου
9-7-2016: Ο Εμπορικός και Προμηθευτικός Σύλογος Ξυλοκάστρου «Ο Ερμής» νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, με την υποστήριξη του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, διοργανώνει τον 2ο Λαικό Αγώνα Δρόμου με την ονομασία «2ος Γύρος Ξυλοκάστρου».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο