Μεγάλο φεστιβάλ ποδηλασίας και ορεινών αθλητικών δραστηριοτήτων στον Παρνασσό

Πρόκειται για μία πρωτότυπη διοργάνωση που θα περιλαμβάνει αγώνες mtb για ενήλικες και παιδιά καθώς και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις που στόχο έχουν να προωθήσουν την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το βουνό και την φύση.

Share

Μεγάλο φεστιβάλ  ποδηλασίας και ορεινών αθλητικών δραστηριοτήτων στον Παρνασσό.
Πρόκειται για μία πρωτότυπη διοργάνωση που θα περιλαμβάνει αγώνες mtb για ενήλικες και παιδιά καθώς και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις  που στόχο έχουν να προωθήσουν την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το βουνό και την φύση.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και αναλυτικό πρόγραμμα διημέρου σύντομα αλλά και στην ιστοσελίδα του αγώνα www.bncycling.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Alpamayo PRO Trail Race
5-10-2014: Το κατάστημα Alpamayo PRO διοργανώνει την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου τον αγώνα ορεινού τρεξίματος Alpamayo PRO Trail Race.
Ο ΣΔΥΑ συμμετέχει στο Δρόμο Θυσίας
O Σ.Δ.Υ. Αθηνών, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συμμετέχει στον 64ο Δρόμο Θυσίας που διοργανώνει ο Δήμος της Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου στo πλαίσιo των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της Ιστορικής Εξόδου, σε ανάμνηση του Ολοκαυτώματος των Ελεύθερων Πολιορκημένων στο βωμό της Ελευθερίας.
1ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου
Οι Δρομείς Υγείας Λευκάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκάδας προκηρύσσoυν τον 1ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου στη Λευκάδα την Κυριακή 29 Μαΐου.
Back to Top