Στην τελική ευθεία πριν τον αγώνα!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον 1ο Skyrace αγώνα στην Ελλάδα. 230 αθλητές και αθλήτριες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να αγωνιστούν απέναντι στις δυσκολίες της διαδρομής, μα κυρίως με τον ίδιο τους τον εαυτό! Το Οροπέδιο, η Φαρμακίλα με την Κορυφή, η χαράδρα της Φλαμπουρίτσας και η ανάβαση της επιστροφής θα είναι το επίκεντρο των συζητήσεων και φέτος στον τερματισμό, στην πλατεία της Γκούρας!

Share

Βρισκόμαστε ήδη στην τελική ευθεία για τον 1ο Skyrace αγώνα στην Ελλάδα. 230 αθλητές και αθλήτριες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να αγωνιστούν στα μονοπάτια της Ζήρειας αντιμέτωποι με το σκληρό τερραίν, τα πολλά χιλιόμετρα , τις απότομες εναλλαγές στις κλίσεις , μα κυρίως με τον ίδιο τους τον εαυτό! Το Οροπέδιο, η Φαρμακίλα με την Κορυφή, η χαράδρα της Φλαμπουρίτσας και η ανάβαση της επιστροφής θα είναι το επίκεντρο των συζητήσεων και φέτος στον τερματισμό, στην πλατεία της Γκούρας! Οι εικόνες από όλα αυτά τα σημεία, από την προστατευόμενη περιοχή της Φλαμπουρίτσας μέχρι τη θέα στα 2.374μ θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή όλης της προσπάθειας του αθλητή, το μεγαλύτερο δώρο που θα πάρει από τον αγώνα και θα προσφέρει ο ίδιος στον εαυτό του!

Η φωτογραφία του αθλητή μας Γιάννη Μουρίκη τα λέει όλα! Ικανοποίηση, χαλάρωση, πληρότητα,  στα πρώτα λεπτά της πολύτιμης μοναξιάς, μετά τον τερματισμό.

Ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά τους χορηγούς μας που φροντίζουν για όλους τους αθλητές αλλά και τους νικητές της διοργάνωσης, HIGH5, FAIRWAYS ADVENTURE TRAVELING, PULSE 100, καφεκοπτεία «Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ» και το περιοδικό RUNNER για την άψογη προβολή της διοργάνωσης.

Σας περιμένουμε και φέτος, στις 29 Μαΐου, για την Άλωση της Ζήρειας!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας Δρόμου ΣΕΒΑΣΘ
8-2-2015: Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου ο ΣΕΒΑΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει αγώνα δρόμου ανδρών 5 & γυναικών 2,5 χλμ.
Όπως ξέρει το alpamayo!
Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους αλλά και επιτυχημένους αγώνες βουνού στη χώρα μας και το επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά και την Κυριακή. To alpamayoPro Trail Race προσέφερε έντονες συγκινήσεις στους φίλους του βουνού και όχι μόνο που βρέθηκαν στην Πάρνηθα και έτρεξαν στις αποστάσεις των 25 και 7 χλμ. Στεφανής και Μακκόη νικητές στο 25άρι και Ζακυνθινός και Στυλιανάκη στον “μικρό” αγώνα των 7 χλμ. Δείτε τα αποτελέσματα.
Αγώνας έξω από το Κιλκίς
Αγώνας δρόμου και ποδηλάτου θα γίνει την Κυριακή 11 Μαρτίου στο χωριό Βάθη έξω από το Κιλκίς. Δείτε τις λεπτομέρειες του αγώνα.
Back to Top