Ημιμαραθώνιος και στην Καλαμαριά

Ο Δήμος Καλαμαριάς και η ΣΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης προκηρύσσουν και διοργανώνουν τον 1ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμαριάς 21 km. Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν Αγώνες Δρόμου (Λαϊκός Δρόμος) σε Δημόσια Οδό 5 km και 1 km Δημοτικών Σχολείων. Ο Δήμος Καλαμαριάς απευθύνει πρόσκληση για εθελοντισμό πρός όλους τους πολίτες και τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους. Για εγγραφές εδώ http://www.kalamaria.gr/marathonios/index.html

Share

Ο Δήμος Καλαμαριάς και η ΣΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης προκηρύσσουν και διοργανώνουν τον 1ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμαριάς 21 km. Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν Αγώνες Δρόμου (Λαϊκός Δρόμος) σε Δημόσια Οδό 5 km και 1 km Δημοτικών Σχολείων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου με αφετηρία και τερματισμό στο Δημαρχείο Καλαμαριάς (πλατεία προσφυγικού ελληνισμού) και η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:30.

Ο Δήμος Καλαμαριάς απευθύνει πρόσκληση για εθελοντισμό πρός όλους τους πολίτες και τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Για εγγραφές πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Αγώνας Δρόμου «Στις γειτονιές των προσφύγων»
27-9-2015: Οι Δήμοι Ν. Ιωνίας και Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος διοργανώνουν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου αγώνα δρόμου 10 χλμ.
Αποτελέσματα αγώνα 5 χλμ.
Spetses Mini Marathon – Αποτελέσματα αγώνα 5 χλμ.
10ος Αγώνας Δρόμου Δαϊκλής
29-7-2017: Αγώνας 7,5χλμ. σε άσφαλτο
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο