Ημιμαραθώνιος και στην Καλαμαριά

Ο Δήμος Καλαμαριάς και η ΣΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης προκηρύσσουν και διοργανώνουν τον 1ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμαριάς 21 km. Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν Αγώνες Δρόμου (Λαϊκός Δρόμος) σε Δημόσια Οδό 5 km και 1 km Δημοτικών Σχολείων. Ο Δήμος Καλαμαριάς απευθύνει πρόσκληση για εθελοντισμό πρός όλους τους πολίτες και τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους. Για εγγραφές εδώ http://www.kalamaria.gr/marathonios/index.html

Share

Ο Δήμος Καλαμαριάς και η ΣΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης προκηρύσσουν και διοργανώνουν τον 1ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμαριάς 21 km. Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν Αγώνες Δρόμου (Λαϊκός Δρόμος) σε Δημόσια Οδό 5 km και 1 km Δημοτικών Σχολείων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου με αφετηρία και τερματισμό στο Δημαρχείο Καλαμαριάς (πλατεία προσφυγικού ελληνισμού) και η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:30.

Ο Δήμος Καλαμαριάς απευθύνει πρόσκληση για εθελοντισμό πρός όλους τους πολίτες και τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Για εγγραφές πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος "Μνήμης & Θυσίας"
13-5-2018: Αγώνες ορεινού τρεξίματος στο Βέρμιο
8ος Ανδάνειος Δρόμος
20-8-2016: Ο Σύλλογος Ανδανιωτών Καλαμάτας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, τον Σύλλογο Γυναικών Οιχαλία και υπό την αιγίδα του Δήμου Οιχαλίας διοργανώνουν το Σάββατο 20 Αυγούστου τον 8ο Ανδάνειο Δρόμο απόστασης 17 χλμ.
Εαρινό Πρωτάθλημα Διαχρονικών Αθλητών Στίβου
28-5-2017: Αγώνες στίβου στη Χαλκίδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο