Ημιμαραθώνιος και στην Καλαμαριά

Ο Δήμος Καλαμαριάς και η ΣΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης προκηρύσσουν και διοργανώνουν τον 1ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμαριάς 21 km. Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν Αγώνες Δρόμου (Λαϊκός Δρόμος) σε Δημόσια Οδό 5 km και 1 km Δημοτικών Σχολείων. Ο Δήμος Καλαμαριάς απευθύνει πρόσκληση για εθελοντισμό πρός όλους τους πολίτες και τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους. Για εγγραφές εδώ http://www.kalamaria.gr/marathonios/index.html

Share

Ο Δήμος Καλαμαριάς και η ΣΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης προκηρύσσουν και διοργανώνουν τον 1ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμαριάς 21 km. Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν Αγώνες Δρόμου (Λαϊκός Δρόμος) σε Δημόσια Οδό 5 km και 1 km Δημοτικών Σχολείων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου με αφετηρία και τερματισμό στο Δημαρχείο Καλαμαριάς (πλατεία προσφυγικού ελληνισμού) και η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:30.

Ο Δήμος Καλαμαριάς απευθύνει πρόσκληση για εθελοντισμό πρός όλους τους πολίτες και τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Για εγγραφές πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητικό και πολιτιστικό διήμερο στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας
Οι προετοιμασίες στο Χιονοδρομικό των Τριών Πηγαδιών της Νάουσας έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και οι διοργανωτές είναι έτοιμοι να υποδεχθούν αθλητές και επισκέπτες υποσχόμενοι δυνατές συγκινήσεις για τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας και τρεξίματος, προσφέροντάς τους μια μοναδική ευκαιρίανα απολαύσουν ένα από το ομορφότερα βουνά της πατρίδας μας.
9ος Ιπποκράτειος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου
6-5-2018: Για 9η χρονιά ο Ιπποκράτειος
Αγώνας μνήμης
14-11-2008:O Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Χολαργού διοργανώνει στις 23 Νοεμβρίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της μνήμης του Πολυτεχνείου «Λαϊκό Δρόμο».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο