Τρέξτε την Αγωνιστική Διάσχιση Ζήρειας… σε κλίμακα!

Μετά από πολλές προτάσεις η Ο.Ε. της Αγωνιστικής Διάσχισης της Ζήρειας δημιούργησε ένα νέο αγώνα που έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου αγώνα βουνού, με τη διαφορά ότι είναι υπό κλίμακα! Έτσι όλοι οι φίλοι του ορεινού τρεξίματος θα μπορούν να απολαύσουν τη συμμετοχή τους σε έναν αγώνα βουνού χωρίς το άγχος όμως του χρονόμετρου.

Share

Μετά από προτάσεις πολλών αθλητών η οργανωτική επιτροπή της Αγωνιστικής Διάσχισης της Ζήρειας δημιούργησε ένα νέο αγώνα που έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου αγώνα βουνού, με τη διαφορά ότι θα είναι υπό κλίμακα!
Έτσι στις 29 Μαΐου, την ημέρα που θα διεξαχθεί ο 1ος Skyrace®αγώνας στην Ελλάδα, θα λάβει κοινή εκκίνηση και ένας πολύ μικρότερος, μήκους κάτι λιγότερο από 7 χλμ. και υψομετρικής διαφοράς 430μ.
Ο αγώνας αυτός έχει σα σκοπό να φέρει αθλητές όλων των ηλικιών στο βουνό, ανεξαρτήτως εμπειρίας, ώστε να ζήσουν από κοντά την ένταση μιας εκκίνησης με τους σπουδαίους Έλληνες αθλητές, να κινηθούν για ένα διάστημα μαζί τους στα μονοπάτια και τους δασικούς δρόμους, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα εντελώς διαφορετικό τερραίν και να τρέξουν, χωρίς την πίεση του χρονομέτρου, σ’ έναν αγώνα που έχει όλα τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν έναν αυθεντικό αγώνα βουνού.
Μετά τον αγώνα και από ένα σύντομο γεύμα που θα προσφερθεί (χυμό-σάντουιτς), οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να χειροκροτήσουν τους φιναλίστ του μεγάλου αγώνα στη γραφική πλατεία της Γκούρας!
Το Trail Bus θα μεταφέρει όλους τους αθλητές, με τους συνοδούς τους από την Αθήνα στην εκκίνηση του αγώνα. Πατήστε εδώ για να δείτε τις ώρες αναχώρησης.
Όλες οι πληροφορίες μέσα από τη νέα κατηγορία στη σελίδα  www.zccr.gr

Ziria Scale Race! Αγώνας σε μικροκλίμακα, Διασκέδαση σε μεγακλίμακα!
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ο Νυχτερινό #verticalRUN (La version NOIRE)
17-11-2018: Νυχτερινός αγώνας κάθετης ανάβασης στη Δράμα
Samaria Run 2017
7-5-2017: Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ορεινού τρεξίματος από τον Ελληνιό Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων.
Αγώνες Στίβου «Αμεινίας ο Παλληνεύς 2018»
19-5-2018: Αγώνες στίβου στην Παλλήνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο