Αλλαγή λόγω… εκπλήξεων

Η τρίτη επανάληψη του αγώνα Taygetos Challenge που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 24-25/3 μετατίθεται δύο εβδομάδες αργότερα και θα γίνει το διήμερο 7-8 Απριλίου 2012 σύμφωνα με ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα. Ο λόγος της αναβολής του αγώνα σίγουρα αξίζει τον κόπο, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πηγές αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτόν κορυφαίοι δρομείς του ορεινού τρεξίματος σε παγκόσμιο επίπεδο!

Share

 

TAYGETOS CHALLENGE 2012
 
ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ
 
Η τρίτη επανάληψη του αγώνα Taygetos Challenge που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 24-25/3 μετατίθεται δύο εβδομάδες αργότερα και θα γίνει το διήμερο 7-8 Απριλίου 2012 σύμφωνα με ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα.
Η αλλαγή θα ισχύσει μόνο για το 2012 και στο μέλλον ο αγώνας θα συνεχίσει να γίνεται όπως πάντα στο τέλος Μαρτίου. Ο λόγος της συγκεκριμένης αλλαγής έχει να κάνει με μία έκπληξη που ετοιμάζουν οι διοργανωτές για τους συμμετέχοντες με περισσότερες λεπτομέρειες να ανακοινώνονται σύντομα.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον 2018
23-6-2018: Αγώνες 6 & 10 χλμ. με τερματισμό στο ΚΠΙΣΝ
Κρόνιον Πέρασμα - Αγώνας Υπεραπόστασης 70 χλμ.
15-7-2017: Το Σάββατο 15 Ιουλίου ο αγώνας Υπερασπόστασης 70 χλμ. στον Αγ. Πέτρο Αρκαδίας
Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας και ο ΣΔΥ Θήβας διοργανώνουν το Λαϊκό Ημιμαραθώνιο σε άσφαλτο με την επωνυμία “Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα”. Ο αγώνας θα γίνει στις 29 Μαΐου με εκκίνηση στις 9:00 από το τρόπαιο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα Βοιωτίας και τερματισμό στην κεντρική πλατεία Θήβας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο