Αλλαγή λόγω… εκπλήξεων

Η τρίτη επανάληψη του αγώνα Taygetos Challenge που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 24-25/3 μετατίθεται δύο εβδομάδες αργότερα και θα γίνει το διήμερο 7-8 Απριλίου 2012 σύμφωνα με ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα. Ο λόγος της αναβολής του αγώνα σίγουρα αξίζει τον κόπο, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πηγές αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτόν κορυφαίοι δρομείς του ορεινού τρεξίματος σε παγκόσμιο επίπεδο!

Share

 

TAYGETOS CHALLENGE 2012
 
ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ
 
Η τρίτη επανάληψη του αγώνα Taygetos Challenge που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 24-25/3 μετατίθεται δύο εβδομάδες αργότερα και θα γίνει το διήμερο 7-8 Απριλίου 2012 σύμφωνα με ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα.
Η αλλαγή θα ισχύσει μόνο για το 2012 και στο μέλλον ο αγώνας θα συνεχίσει να γίνεται όπως πάντα στο τέλος Μαρτίου. Ο λόγος της συγκεκριμένης αλλαγής έχει να κάνει με μία έκπληξη που ετοιμάζουν οι διοργανωτές για τους συμμετέχοντες με περισσότερες λεπτομέρειες να ανακοινώνονται σύντομα.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βούλιαξαν οι Σπέτσες
Oι Σπέτσες έγιναν κέντρο του Αθλητισμού για το Σαββατοκύριακό που μας πέρασε με χιλιάδες συμμετοχές σε όλα τα αγωνίσματα του Spetses Mini Marathon 2013. Δείτε περισσότερα.
Τρέξτε γύρω από τη Λιμνοθάλασσα
Για 6η χρονιά διεξάγεται ο αγώνας δρόμου 12 χλμ. “Γύρος Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού” στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας διεξάγεται το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ενώ μετά θα ακολουθήσει η Ψαράδικη Γιορτή.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο