Αλλαγή λόγω… εκπλήξεων

Η τρίτη επανάληψη του αγώνα Taygetos Challenge που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 24-25/3 μετατίθεται δύο εβδομάδες αργότερα και θα γίνει το διήμερο 7-8 Απριλίου 2012 σύμφωνα με ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα. Ο λόγος της αναβολής του αγώνα σίγουρα αξίζει τον κόπο, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πηγές αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτόν κορυφαίοι δρομείς του ορεινού τρεξίματος σε παγκόσμιο επίπεδο!

Share

 

TAYGETOS CHALLENGE 2012
 
ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ
 
Η τρίτη επανάληψη του αγώνα Taygetos Challenge που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 24-25/3 μετατίθεται δύο εβδομάδες αργότερα και θα γίνει το διήμερο 7-8 Απριλίου 2012 σύμφωνα με ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα.
Η αλλαγή θα ισχύσει μόνο για το 2012 και στο μέλλον ο αγώνας θα συνεχίσει να γίνεται όπως πάντα στο τέλος Μαρτίου. Ο λόγος της συγκεκριμένης αλλαγής έχει να κάνει με μία έκπληξη που ετοιμάζουν οι διοργανωτές για τους συμμετέχοντες με περισσότερες λεπτομέρειες να ανακοινώνονται σύντομα.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο αγώνας του Πειραιά
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά διοργανώνει τον 27ο Βαρτζάκειο αγώνα δρόμου την Κυριακή 27 Οκτωβρίου.Δείτε περισσότερα
Υψηλού επιπέδου αγώνας στα Τρίκαλα
Για 5η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διοργανώνει τον Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου “Θανάσης Σταμόπουλος”. Ο αγώνας ξεκινά από την Καλαμπάκα, κάτω από τα επιβλητικά Μετέωρα για να τερματίσει στο κέντρο των Τρικάλων και αποτελεί μία εξαιρετική αγωνιστική ευκαιρία για ρεκόρ αφού η διαδρομή είναι αρκετά “εύκολη” ενώ και η διοργάνωση αναμένεται εξαιρετικά ανανεωμένη και υψηλού επιπέδου.
Back to Top