Με 2 νέους αγώνες το Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων

Μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση των Αγώνων 6 και 12 ωρών μέσα σε στάδιο, ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Ημεροδρόμων, αποφάσισε να προτείνει μέσα στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων που διεξάγεται από 3-13 ΑΠΡΙΛΗ 2011 στο χώρο του Παλαιού Αεροδρομίου Ελληνικού, δυο νέους αγώνες που είναι σίγουρο ότι θα φέρουν πολλούς νέους δρομείς κοντά στις Υπεραποστάσεις.

Share

ΑΓΩΝΑΣ 6 ΚΑΙ 12 ΩΡΩΝ ΣΕ ΠΙΣΤΑ 1 ΧΛΜ ΠΑΛΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΩΝ.
Υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ

Μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση των Αγώνων 6 και 12 ωρών μέσα σε στάδιο, ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Ημεροδρόμων, αποφάσισε να προτείνει μέσα στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων που διεξάγεται από 3-13 ΑΠΡΙΛΗ 2011 στο χώρο του Παλαιού Αεροδρομίου Ελληνικού, δυο νέους αγώνες που είναι σίγουρο ότι θα φέρουν πολλούς νέους δρομείς κοντά στις Υπεραποστάσεις, σαν ενδιάμεσα σκαλοπάτια για τους στόχους τους σε ασφάλτινη πίστα, μετρημένη σύμφωνα με τους κανονισμούς της IAAF και της IAU ενός χλμ. στο Ελληνικό, λοιπόν σε δυο αγώνες που θα διεξαχθούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΗ 2011 με ώρα εκκίνησης και οι δύο αγώνες στις 08.00 το πρωί και με τερματισμό στις 14.00 ο αγώνας των 6 ωρών και στις 20.00 ο αγώνας των 12 ωρών. Οι απονομές θα γίνουν για μεν τις 6 ώρες στις 15.00, για δε τις 12 ώρες στις 21.00.

– Δεν υπάρχουν όρια και προϋποθέσεις συμμετοχής
– Κάθε συμμετέχων θα καταβάλλει μαζί με το δελτίο-φόρμα συμμετοχής το αντίτιμο των 20 ευρώ για τα έξοδα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (chip) και για τους δυο αγώνες.
– Για όσους το επιθυμούν να έχουν δικά τους υγρά, τροφές και ό, τι άλλο, θα το παραδώσουν στην οργανωτική επιτροπή 1 ώρα πριν τον αγώνα για να τοποθετηθεί σε ξεχωριστό τραπέζι τροφοδοσίας.
– ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ που θα συμμετέχουν και στους 2 αγώνες πρέπει να παρευρίσκονται στον χώρο εκκίνησης (Γραμματείας) 1 ώρα πριν την εκκίνηση (07.00).
– Θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα σε όλους και τιμητικά κύπελλα στους 6 πρώτους άνδρες και 3 στις γυναίκες και στους δύο αγώνες.
– Η συνημμένη αίτηση πρέπει να αποσταλεί με FAX στο 2105317826 η ηλεκτρονικά στο www.apollonrunnersclub.gr μέχρι και την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011. Μετά τη λήξη της προθεσμίας αυτής καμία αίτηση δεν θα γίνει δεκτή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
38οι Δικταίοι Αγώνες - ZEUSRUN 2018
12-8-2018: Αγώνες 24 & 6 χλμ. στο Οροπέδιο Λασιθίου
Αποτελέσματα
Επίσημα τερμάτισαν 1519 δρομείς, ενώ δεκάδες άλλοι έτρεξαν χωρίς να έχουν προμηθευθεί αριθμό και chip χρονομέτρησης, γεγονός βέβαια που κάθε άλλο παρά θετικό είναι αφού με τον τρόπο αυτό, οι συγκεκριμένοι δρομείς απολαμβάνουν τον αγώνα χωρίς να υποστηρίζουν τις προσπάθειες των διοργανωτών αλλά και των υπολοίπων δρομέων που αντιλαμβάνονται ότι ένας καλά οργανωμένος αγώνας έχει και αντίστοιχο κόστος το οποίο και θα πρέπει με κάποιον τρόπο να επιμερισθεί. Δείτε τους δρομείς και τους χρόνους τους΄από την 1001η μέχρι και την 1519η θέση.
Παλαμηδείος Άθλος - Nafplio Castle Run 2021
Ανακοίνωση ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα – Νέες αποστάσεις
Back to Top