Με 2 νέους αγώνες το Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων

Μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση των Αγώνων 6 και 12 ωρών μέσα σε στάδιο, ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Ημεροδρόμων, αποφάσισε να προτείνει μέσα στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων που διεξάγεται από 3-13 ΑΠΡΙΛΗ 2011 στο χώρο του Παλαιού Αεροδρομίου Ελληνικού, δυο νέους αγώνες που είναι σίγουρο ότι θα φέρουν πολλούς νέους δρομείς κοντά στις Υπεραποστάσεις.

Share

ΑΓΩΝΑΣ 6 ΚΑΙ 12 ΩΡΩΝ ΣΕ ΠΙΣΤΑ 1 ΧΛΜ ΠΑΛΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΩΝ.
Υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ

Μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση των Αγώνων 6 και 12 ωρών μέσα σε στάδιο, ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Ημεροδρόμων, αποφάσισε να προτείνει μέσα στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων που διεξάγεται από 3-13 ΑΠΡΙΛΗ 2011 στο χώρο του Παλαιού Αεροδρομίου Ελληνικού, δυο νέους αγώνες που είναι σίγουρο ότι θα φέρουν πολλούς νέους δρομείς κοντά στις Υπεραποστάσεις, σαν ενδιάμεσα σκαλοπάτια για τους στόχους τους σε ασφάλτινη πίστα, μετρημένη σύμφωνα με τους κανονισμούς της IAAF και της IAU ενός χλμ. στο Ελληνικό, λοιπόν σε δυο αγώνες που θα διεξαχθούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΗ 2011 με ώρα εκκίνησης και οι δύο αγώνες στις 08.00 το πρωί και με τερματισμό στις 14.00 ο αγώνας των 6 ωρών και στις 20.00 ο αγώνας των 12 ωρών. Οι απονομές θα γίνουν για μεν τις 6 ώρες στις 15.00, για δε τις 12 ώρες στις 21.00.

– Δεν υπάρχουν όρια και προϋποθέσεις συμμετοχής
– Κάθε συμμετέχων θα καταβάλλει μαζί με το δελτίο-φόρμα συμμετοχής το αντίτιμο των 20 ευρώ για τα έξοδα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (chip) και για τους δυο αγώνες.
– Για όσους το επιθυμούν να έχουν δικά τους υγρά, τροφές και ό, τι άλλο, θα το παραδώσουν στην οργανωτική επιτροπή 1 ώρα πριν τον αγώνα για να τοποθετηθεί σε ξεχωριστό τραπέζι τροφοδοσίας.
– ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ που θα συμμετέχουν και στους 2 αγώνες πρέπει να παρευρίσκονται στον χώρο εκκίνησης (Γραμματείας) 1 ώρα πριν την εκκίνηση (07.00).
– Θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα σε όλους και τιμητικά κύπελλα στους 6 πρώτους άνδρες και 3 στις γυναίκες και στους δύο αγώνες.
– Η συνημμένη αίτηση πρέπει να αποσταλεί με FAX στο 2105317826 η ηλεκτρονικά στο www.apollonrunnersclub.gr μέχρι και την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011. Μετά τη λήξη της προθεσμίας αυτής καμία αίτηση δεν θα γίνει δεκτή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kavala Trail Run 2017
12-3-2017: Αγώνας στο περιαστικό δάσος της Καβάλας
Τρέξιμο στη Λευκάδα
Ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας “Φίλανδρος” σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Δυτ. Στερεάς, τον Δήμο Λευκάδας, την Περιφέρεια και το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων προκηρύσσει τον 2ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου, 21,100 χλμ. και τον 2ο Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5 χλμ. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Run Greece 2021 - Ρόδος
Ο 7ος αγώνας της σειράς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο