Την Κυριακή το Πανελλήνιο ανωμάλου

Το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο θα φιλοξενήσει για μια ακόμη φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου. 1.000 περίπου Έλληνες αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών από όλη τη χώρα θα αγωνιστούν στην όμορφη πίστα του Μαρκοπούλου, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθούν δυνατές “μάχες” για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων. Το Runner θα είναι εκεί και σας προσκαλεί να ενισχύσεται τις προσπάθειες τους.

Share

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, Μαρκόπουλο
Το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο θα φιλοξενήσει για μια ακόμη φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου. 1000 περίπου Έλληνες αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών από τα περισσότερα σωματεία της χώρας θα αγωνιστούν στην εντυπωσιακή αλλά και δύσκολη πίστα του Μαρκοπούλου με τις κούρσες όλων των κατηγοριών να έχουν πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Προς το παρόν ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Δημήτρη Θεοδωρακάκου, Χριστόφορου Μερούση, Δήμου Μαγγίνα, Μιχάλη Παρμάκη, Κώστα Πούλιου, Μιχάλη Γελασάκη στους άνδρες, των Τίνα Κεφαλά, Ειρήνη Κοκκιναρίου, Πόπη Αστροπεκάκη και Ντενίζ Δημάκη στις γυναίκες ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι μάχες στις μικρότερες κατηγορίες με τους μικρούς αθλητές “παραδοσιακά” να τα δίνουν όλα.
Θα αγωνιστούν ακόμη η Αναστασία Καρακατσάνη στα 4 χλμ νεανίδων, ο Κώστας Τουσέ στα 8 χλμ νέων, ο Χρήστος Καλλίας στην ίδια κατηγορία και άλλοι ταλαντούχοι αθλητές.

Πέρυσι νικητές είχαν αναδειχθεί ο Δήμος Μαγγίνας στους άνδρες, η Τίνα Κεφαλά στις γυναίκες, η Βαλεντίνα Μιχαήλοβα είχε κάνει την έκπληξη στα 4χλμ νεανίδων με τους αδερφούς Βουτσινά να κάνουν το 1-2 στην αντίστοιχη κατηγορία των εφήβων.
Ακόμα, στην κατηγορία των νέων ΑΝδρών ο Κώστας Τουσέ είχε πάρει μια άνετη νίκη με την Ουρανία Ρεμπούλη από τη Λέρο να κερδίζει στις νέες γυναίκες.
Στα 4.000 μέτρα Παίδων ο Αριστείδης Μήσιαρης ήταν ο περσινός νικητής με την Κατερίνα Μπερδούση να είναι η νικήτρια στις κορασίδες ενώ ο Θανάσης Ρόζος από τα Τρίκαλα και η Σοφία Πιτουλη ήταν οι νικητές των μικρότερων κατηγοριών, των Παμπαίδων και Παγκορασίδων.

Το πρόγραμμα των αγώνων:
09.30 4.000μ Νεανίδων
09.55 3.000μ Κορασίδων
10.15 6.000μ Εφήβων
10.45 4.000μ Παίδων
11.10 2.000μ ΠΚ Α΄
11.25 3.000μ ΠΠ Α΄
11.45 10.000μ Ανδρών
12.40 8.000μ Γυναικών & 6.000μ Γυναικών Β΄
13.25 8.000μ Ανδρών Β΄

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διπλή επιτυχία στον Κάσσιο Δία
Διπλή ήταν η επιτυχία του αγώνα δρόμου “Κάσσιος Δίας” που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά στην περιοχή Κασσιώπη στην Κέρκυρα. Κι αυτό γιατί υπήρχε αρκετά μεγάλη συμμετοχή με περισσότερους από 260 δρομείς να λαμβάνουν μέρος στους αγώνες των 12 και 6 χλμ. αλλά και στους αγώνες για τα παιδιά ενώ συλλέχτηκαν αρκετά χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού από τις συμμετοχές των αθλητών.
Αποτελέσματα του Αγώνα Δρόμου "Μνήμες Λιγνίτη"
Με επιτυχία διεξήχθει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου ο 3ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη» στην Πτολεμαΐδα. Μιχάλης Παρμάκης και Ευφροσύνη Πατούρα οι νικητές του αγώνα. Δείτε τα αποτελέσματα.
Την ερχόμενη Κυριακή ο ημιμαραθώνιος του Αγρινίου
Την επόμενη Κυριακή διεξάγεται στο Αγρίνιο ο 4ος Ημιμαραθώνιος δρόμος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση που διοργανώνεται από τον τοπικό δήμο σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς, τα αθλητικά σωματεία ΓΕ Αγρινίου, ΑΟ Αγρινίου, Κόνδωρ ΠΑΣ Ιωνικός 80′, ΑΣ Δόξα Καινουργίου, Πρότυπος Αθλητική Ακαδημία υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δείτε την προκύρηξη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο