Ξεκινά αύριο η μεγάλη γιορτή!

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο δρομικό γεγονός της Άνοιξης, καθώς αύριο Σάββατο 12 Μαρτίου, ξεκινούν οι εκδηλώσεις του 34ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά, όπου συνολικά αναμένεται να συμμετάσχουν 1500 δρομείς. Από το πρωί στις 10:00 μέχρι τις 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά, η διανομή των πακέτων συμμετοχής ενώ στις 6:00 θα πραγματοποιηθεί και η επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Σ.Δ.Υ. Αθηνών. Δείτε το πρόγραμμα του αγώνα.

Share
Εκ μέρους του Σ.Δ.Υ. Αθηνών και του περιοδικού RUNNER, σας περιμένουμε όλους δρομείς και φίλους του τρεξίματος στη μεγάλη δρομική γιορτή της Άνοιξης στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγ. Κοσμά, στο Ελληνικό.

Η διανομή των πακέτων συμμετοχής θα γίνει το Σάββατο 12 Μαρτίου, 10:00 -18:00, στην Runner’s Expo, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο στάδιο των ρίψεων, δίπλα στο κεντρικό στάδιο του στίβου όπου πραγματοποιείται παραδοσιακά η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα.
Παρακαλούμε όλους τους δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους (αριθμός συμμετοχής, chip χρονομέτρησης, gel GU, προϊόντα περιποίησης ποδιών Gewhol κα) το Σάββατο έτσι ώστε να διευκολύνουν τη διοργάνωση.
Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνει διανομή αριθμών και chips χρονομέτρησης παρά μόνο σε περιπτώσεις δρομέων που έρχονται από επαρχία ή για ορισμένους όπου λόγω πολύ σημαντικών λόγων δεν μπορούν να προσέλθουν το Σάββατο και κατόπιν συννενόησης με τους διοργανωτές. (επικοινωνία στο 2117506685 ή στο [email protected]).
 
H Asics μεγάλος χορηγός του αγώνα

Η κορυφαία ιαπωνική εταιρεία αθλητικών ειδών Asics είναι ο μεγάλος χορηγός του 34ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. Η συνεργασία αυτή αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ανάπτυξη των αγώνων δρόμου που διοργανώνει ο ΣΔΥ Αθηνών και το περιοδικό Runner.
Στο περίπτερο της Asics στην Runner’s Expo θα μπορείτε το Σάββατο και την Κυριακή να ενημερωθείτε για όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας.

Οι Χορηγοί μας

Πολύτιμη είναι επίσης η υποστήριξη της εταιρείας αξιοποίησης και ανάπτυξης ακινήτων Dimand Real Estate Development, της Coca-Cola Τρία Έψιλον, με το Powerade και το νερό ΑΥΡΑ Active Cup, η οποία θα φροντίσει για την σωστή ενυδάτωση των δρομέων κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα αλλά και της GU η οποία θα προσφέρει στους δρομείς πολύτιμη ενέργεια με τα κορυφαία ενεργειακά της gels τα οποία θα διανεμηθούν την προηγούμενη ημέρα με το πακέτο συμμετοχής.
Οι παροχές όμως προς τους δρομείς και τους φίλους που θα βρεθούν στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά το Σαββατοκύριακο από τους χορηγούς του αγώνα δεν σταματούν εδώ καθώς η εταιρεία DOLE θα προσφέρει από την ειδικά διαμορφωμένη φρουτό-καντίνα της μπανάνες και ανανά.
Ακόμα η κορυφαία εταιρεία σκευών μαγειρικής AMC σε συνεργασία με την εταιρεία ζυμαρικών Μέλισσα θα προσφέρουν την προηγούμενη του αγώνα ζυμαρικά στο Pasta party που θα πραγματοποιηθεί από τις 16:00 έως της 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου στον χώρο της Runner’s Expo.
Αλλά και  την ημέρα του αγώνα, οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να αναπληρώσουν την χαμένη ενέργεια τόσο με τα ενεργειακά ποτά της Powerade και τα νόστιμα φρούτα της Dole όσο και με ένα απολαυστικό πιάτο ζυμαρικών ή ρυζιού,

Φροντίζει τα πόδια σας
Η εταιρεία Natura Pharm, θα προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες του αγώνα των 20 χλμ. σετ προϊόντων περιποίησης ποδιών της Gewhol το οποίο θα περιλαμβάνει Βάλσαμο φρεσκάδας, σκόνη Foot Bath για ένα αναζωογονητικό ποδόλουτρο, κρέμα προστασίας, αποσμητική κρέμα ποδιών καθώς και αποσμητικό spray ποδιών και υποδημάτων.

Η Βιοκλινική Αθηνών στηρίζει τον αγώνα
Στο πλαίσιο στήριξης της πρωτοβουλίας του Σ.Δ.Υ. Αθηνών, το σύγχρονο Εργομετρικό Κέντρο Επιστημονικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης της Αθλητικής Απόδοσης της ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, μέλους του Ομίλου Εταιριών «ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ», προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ (μετά από κλήρωση) ένα Πλήρη Εργομετρικό Έλεγχο σε 3 δρομείς που θα συμμετάσχουν στον 34ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20χλμ.Ο Εργομετρικός Έλεγχος περιλαμβάνει:
– Προσδιορισμό της μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου, μέγιστου παραγόμενου έργου
– Καταγραφή της συγκέντρωσης του γαλακτικού οξέος στο αίμα
– Προσδιορισμό αναερόβιου ουδού (αναερόβιο κατώφλι) με ταυτόχρονη καταγραφή της καρδιακής συχνότητας από ηλεκτροκαρδιογράφο
– Εντοπισμό ισχύος και καρδιακής συχνότητας στο αναερόβιο κατώφλι
– Πλήρη αναπνευστικό και ηλεκτροκαρδιογραφικό έλεγχο στην άσκηση
– Μέτρηση μεταβολισμού κατά την άσκηση
– Εντοπισμό της καταλληλότερης έντασης άσκησης για τη μεγιστοποίηση καύσης λιπαρών οξέων
 

Χορηγοί επικοινωνίας
Σημαντική όμως είναι και η βοήθεια στο κομμάτι της προβολής από τον χορηγό επικοινωνίας ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο οποίος θα συμβάλει στην καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τον αγώνα. 
Και στον ηλεκτρονικό τύπο όμως ο 34ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. βρήκε την υποστήριξη από το www.pulse.gr, εκεί που χτυπά ο παλμός της ενημέρωσης

Συλλεκτικό τεχνικό t-shirt του 34ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.
Για πρώτη φορά φέτος οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα μπορούν να αποκτήσουν ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό του αγώνα. Πρόκειται για ένα τεχνικό t-shirt της Asics, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό και θα διατίθεται από το Σάββατο στην Runner’s Expo στο περίτπερο τηε διοργάνωσης.
 

 
 

Αναμνηστικό μετάλλιο, δίπλωμα και αριθμός συμμετοχής
Όσοι δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 1/3 θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν με το όνομά τους γραμμένο πάνω στον αριθμό συμμετοχής τους, ο οποίος μαζί με το ειδικά σχεδιασμένο αναμνηστικό μετάλλιο για τα 30 χρόνια του ΣΔΥ Αθηνών και το δίπλωμα συμετοχής θα αποτελέσουν τα ενθύμια ενός αγώνα με πλούσιες συγκινήσεις.

Οικογενειακή υπόθεση
Και για τους μικρούς μας φίλους όμως, η διαδρομή των 2 χλμ. θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για δράση, οπότε αν είστε γονείς μπορείτε να δηλώστε τα παιδιά σας και γιατί όχι τρέξτε μαζί τους κάνοντας τον αγώνα αυτό οικογενειακή υπόθεση. Ήδη στον αγώνα αυτό έχουν δηλώσει περισσότεροι από 130 μικροί δρομείς ενώ κατ’εξαίρεση θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής τόσο την προηγούμενη ημέρα του αγώνα κατά τη διαδικασία παράδοσης των φακέλων συμμετοχής, όσο και το πρωινό του αγώνα σε περίπτωση που δεν έχει καλυφθεί το όριο των 200 συμμετοχών.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 34ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.
Σάββατο 12 Μαρτίου

Τοποθεσία Ώρες Εκδήλωση
Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
Στάδιο ρίψεων (δίπλα στο κεντρικό στάδιο στίβου)
10:00 – 18:00 Έναρξη λειτουργίας
της Runner’s Expo
Διανομή πακέτων συμμετοχής

στους συμμετέχοντες
Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
Στάδιο ρίψεων (δίπλα στο κεντρικό στάδιο στίβου)
16:00 – 18:00 Δωρεάν pasta party
Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
(Αίθουσα εκδηλώσεων)
18:00 – 19:30 Επετειακή εκδήλωση για τον
εορτασμό των 30 χρόνων από
την ίδρυση του ΣΔΥ Αθηνών

 
 

 

 

 

 



Κυριακή 13 Μαρτίου 

Τοποθεσία Ώρες Εκδήλωση
Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά 8:00 – 9:45 Προσέλευση δρομέων, προθέρμανση, παράδοση των προσωπικών αντικειμένων στον χώρο φύλαξης
Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
(κεντρικός χώρος στάθμευσης)
9:30 Αναχώρηση των 2ων μελών των ομάδων σκυταλοδρομίας για το σημείο αλλαγής στο 10 χλμ. στο Καβούρι
Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
(κεντρικό στάδιο στίβου)
10:00 Εκκίνηση του Αγώνα των 20 χλμ.
Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
(κεντρικό στάδιο στίβου)
10:20 Εκκίνηση του Αγώνα των 2 χλμ. για παιδιά
Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
(κεντρικό στάδιο στίβου)
10:30 Τερματισμός 1ου Νικητή του Αγώνα των  2 χλμ. για παιδιά
Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
(κεντρικό στάδιο στίβου)
11:00 Τερματισμός 1ου Νικητή του Αγώνα των 20 χλμ.
Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
(κεντρικό στάδιο στίβου)
12:15-13:00 Απονομές επάθλων στους νικητές του αγώνα και των ηλικιακών κατηγοριών, κληρώσεις δώρων
Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
(κεντρικό στάδιο στίβου)
12:40 Ολοκλήρωση τερματισμών Αγώνα των 20 χλμ.
Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
(κεντρικό στάδιο στίβου)
13:30 Λήξη του Αγώνα

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας Ορεινού Δρόμου Λέβαδος 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
10ος Κάσσιος Δίας
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο