Δηλώστε τώρα συμμετοχή στον 34ο Ετήσιο Αγώνα Δρόμου 20χλμ. ΣΔΥΑ

Ο ΣΔΥΑ προκηρύσσει την Κυριακή 13 Μαρτίου τον 34ο Αγώνα Δρόμου 20 χλμ. Αθήνας, 2 χλμ. για παιδιά και αγώνα σκυταλοδρομίας 2×10χλμ., σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το περιοδικό RUNNER και το Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά, γιορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Share

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 13 Μαρτίου 2011
Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Κεντρικός στίβος εγκαταστάσεων Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Απόσταση αγώνα: 20 χλμ.

Παράλληλοι αγώνες:

α) Αγώνας 2 χλμ. για παιδιά και νέους δρομείς
β) Σκυταλοδρομία 2Χ10 χλμ.

Αγαπητοί φίλοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η περίοδος εγγραφών για τον 34ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. έχει λήξει.
Η ανταπόκρισή σας ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς ο αριθμός των αιτήσεων συμμετοχής διπλασιάσθηκε σε σχέση με το 2010 (περισσότερες από 1200), ενώ αποτελεί και ρεκόρ όλων των εποχών.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία.
Το σύστημα εγγραφών θα παραμείνει ανοικτό μόνο για τον αγώνα των 2 χλμ για παιδιά. Σας παρακαλούμε να δηλώνετε συμμετοχή μόνο αν θεωρείτε σίγουρη τη συμμετοχή σας.
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή και τελικά δεν θα μπορέσετε να λάβετε μέρος στον αγώνα των 20 χλμ. θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε (2117506685, [email protected]) έτσι ώστε να διατεθούν πιθανές κενές θέσεις σε άλλους δρομείς.
Εκ μέρους του Σ.Δ.Υ. Αθηνών και του περιοδικού RUNNER, σας περιμένουμε όλους δρομείς και φίλους του τρεξίματος στη μεγάλη δρομική γιορτή της Άνοιξης στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγ. Κοσμά, στο Ελληνικό.

Η διανομή των πακέτων συμμετοχής θα γίνει το Σάββατο 12 Μαρτίου, 10:00 -18:00, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο στάδιο των ρίψεων, δίπλα στο κεντρικό στάδιο του στίβου όπου πραγματοποιείται παραδοσιακά η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προκήρυξη του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο 2117506685 ή στο [email protected].

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνες για όλους
Ο Σύνδεσμός Λαογραφικού Μουσείου Ακραίφνιου διοργανώνει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου αγώνα δρόμου με την ονομασία “3ος Πτώιος Αγώνας Δρόμου Ακραίφνιου”.
Εντυπωσιακή συμμετοχή στο VFT - Τα αποτελέσματα
Mε τη συμμετοχή 500 περίπου φίλων του βουνού και της περιπέτειας έγινε το φετινό VFT στο πανέμορφο Παρανέστι στον Νομό Δράμας. Στους τρεις μεγάλους αγώνες που εκτός από χαρακτήρα ορεινού αγώνα τρεξίματος διαθέτουν και στοιχεία περιπέπετειας αλλά και προσανατολισμού τερμάτισαν συνολικά 408 δρομείς ενώ πολλά ήταν τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους δύο ακόμα αγώνες του προγράμματος, “Άλκιμοι Παίδες” αλλά και Special VFT 2012.
4ο Φεστιβάλ Κρητικού στίβου
22-1-2017: Αγώνες στίβου για παιδιά στο λιμάνι του Αγ. Νικολάου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο