Στο βουνό των θεών

Από την Κυριακή 23 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου θα έχουν την ευκαιρία οι δρομείς που θέλουν να συμμετέχουν στο φετινό Olympus Marathon να δηλώσουν τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.olympus-marathon.com. Στις 26 Ιουνίου ο Olympus Marathon 2011 για 500 Έλληνες και 100 ξένους δρομείς που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία σύμφωνα με τους αγώνες που έχουν συμμετάσχει.

Share

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 στις 9:00 το πρωί θα γίνει η έναρξη των εγγραφών για τον Οlympus Marathon 2011, ενώ η συγκεκριμένη ημερομηνία θα σηματοδοτεί την έναρξη των εγγραφών του συγκεκριμένου αγώνα και στα επόμενα έτη. Οι δρομείς που επιθυμούν να συμμετέχουν, οι οποίοι είναι απαραίτητο να καλύπτουν βέβαια τα ανάλογα κριτήρια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, μπορούν να δηλώσουν τα στοιχεία τους στο www.olympus-marathon.com έως και τις 14 Φεβρουαρίου 2011.
Κατόπιν η οργανωτική επιτροπή θα αξιολογεί τις αιτήσεις βαθμολογώντας τις ώστε να προκύψουν οι 500 Έλληνες αθλητές με την καλύτερη βαθμολογία για τη συμμετοχή τους στον αγώνα που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.olympus-marathon.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πεντελικόν Μάραθων - Trail Run Pentelikon Marathon - Nέα ημερομηνία
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
4o Moraitis Run
7-5-2017: Αγώνες 5 και 10χλμ. και για παιδιά
2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου
7-4-2019: Αγώνας σε 20 δήμους της Αττικής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο