28ος Ετήσιος Αγώνας Δρόμου ΣΔΥΑ: Οι τελευταίες οδηγίες

Λίγο πριν την εκκίνηση του 28ου Ετήσιου Αγώνα Δρόμου του ΣΔΥ Αθήνας η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί τους 1280 δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή και παραθέτει τις τελευταίες οδηγίες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Επιπλέον προσκαλεί όλους όσους επιθυμούν να έρθουν, να παρακολουθήσουν και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των δρομέων συμμετέχοντας σε αυτήν την μεγάλη γιορτή.

Share

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 10:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά απέναντι από το παλιό αεροδρόμιο. Ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο φτάνοντας τις 1280.
Η διαδρομή είναι επίπεδη και επίσημα μετρημένη και καθώς οι καιρικές συνθήκες αναμένονται ευνοϊκές (αραιή συννεφιά, ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία από 15-21ο C) ελπίζουμε όλοι να χαρούν τον αγώνα τους και να πετύχουν τους στόχους τους.
Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων και για να διεξαχθεί απρόσκοπτα ο αγώνας παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες.

Χρήσιμες οδηγίες
Παραλαβή φακέλου συμμετοχής
Ανάλογα με το αρχικό γράμμα του επωνύμου σας μπορείτε να δείτε τον αριθμό συμμετοχής σας.

Α-Ζ (ΛΑΤΙΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ) ΚΑΙ Α έως και Ε

Ζ έως και Λ

M έως και Π

Ρ έως και Ω

ΣΔΥ Πειραιά και ΣΑΦΑΝΣ

Για την παραλαβή του φάκελου συμμετοχής σας θα πρέπει να έχετε μαζί σας την απόδειξη πληρωμής καθώς και ένα έγγραφο ταυτοποίησης (Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο κλπ).
Η διαδικασία παράδοσης των φακέλων συμμετοχής θα ξεκινήσει από τις 8:00 π.μ. σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (κόκκινα τετράγωνα στο παρακάτω σχήμα) με 4 σημεία εξυπηρέτησης ανάλογα με το αρχικό γράμμα του επωνύμου κάθε δρομέα.
Σας παρακαλούμε να εντοπίσετε τον αριθμό σας πριν τον αγώνα έτσι ώστε να εξυπηρετηθείτε γρηγορότερα.
Σε περίπτωση που, παρόλο που έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία της εγγραφής, δεν μπορείτε να βρείτε το όνομά σας στις λίστες, θα ήταν καλό να έρθετε άμεσα σε επικοινωνία με την Οργανωτική Επιτροπή.
Θα λειτουργήσει χώρος φύλαξης των προσωπικών σας αντικειμένων. Σας παρακαλούμε να φροντίσετε να έχετε μία τσάντα στην οποία θα αναγράφεται ο αριθμός συμμετοχής σας προκειμένου να είναι πιο εύκολη η εύρεσή της μετά τον τερματισμό σας.
Επισημαίνεται ότι για να παραλάβετε τα πράγματά σας θα πρέπει να δείξετε τον αριθμό συμμετοχής σας (bib number).
Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε το chip χρονομέτρησης στα παπούτσια σας μόλις παραλάβετε τον φάκελο καθώς και τον αριθμό συμμετοχής σας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή και την κατανόησή σας κατά τη διάρκεια της παράδοσης.

Προθέρμανση
Για την προθέρμανσή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την σημασμένη διαδρομή που διατρέχει το αθλητικό κέντρο και τον παράπλευρο χώρο των ρίψεων. Θα σας παρακαλούσαμε να αποφύγετε να κάνετε την προθέρμασνή σας στο ταρτάν του κυρίως σταδίου.

Εκκίνηση
Ο χώρος της εκκίνησης θα είναι ειδικά διαμορφωμένος και χωρισμένος σε τρεις ζώνες.
Στην Ζώνη Α θα τοποθετηθούν οι δρομείς με επιδόσεις κάτω από 45’.
Στην Ζώνη Β θα τοποθετηθούν οι δρομείς με επιδόσεις κάτω από 45’ έως 60’.
Στην Ζώνη Γ θα τοποθετηθούν οι δρομείς με επιδόσεις πάνω από 60’.
Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στην ζώνη που αντιστοιχεί στην επίδοσή σας στις 9:50 έτσι ώστε η εκκίνηση να διεξαχθεί ομαλά.
Ακολουθεί το σχετικό πλάνο.



Κατά τη διάρκεια του αγώνα

Ακολουθείστε τις οδηγίες των κριτών κατά τη διάρκεια της διαδρομής.
Σας παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα τμήμα της παραλιακής Λεωφόρου.
Στο σημείο της αναστροφής (5ο χλμ.) θα πρέπει υποχρεωτικά να περάσετε πάνω από τους τάπητες χρονομέτρησης έτσι ώστε να συμπεριληφθείτε στα αποτελέσματα.
Στο 5ο χλμ, θα λειτουργεί σταθμός υδροδοσίας. Σας παρακαλούμε να πετάξετε το πλαστικό μπουκάλι σε κάποιο κάδο ή κοντά στον σταθμό υποστήριξης έτσι ώστε να αποφευχθεί η ρύπανση του χώρου.

Τερματισμός
Ελπίζουμε να χαρήκατε τον αγώνα σας. Αφού περάσετε την γραμμή του τερματισμού θα σας παρακαλούσαμε να συνεχίσετε να κινείστε προς την έξοδο της χοάνης για την παραλαβή του αναμνηστικού διπλώματος, του μεταλλίου και νερού και την παράδοση του chip χρονομέτρησης η οποία είναι υποχρεωτική. Σας θυμίζουμε ότι το chip δεν έχει καμία χρησιμότητα μετά τον αγώνα και προκαλεί επιπλέον κόστος στους διοργανωτές.
Σας περιμένουμε λοιπόν το πρωί της Κυριακής και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Η Οργανωτική Επιτροπή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα
12-5-2018: Αγώνας στον Πάρνωνα
Τριήμερο εκδηλώσεων στη Δροσοπηγή Φλώρινας
Ένα τριήμερο, 2 αγώνες και περισσότερα από 150 χλμ. ορεινών διαδρομών περιμένουν τους αθλητές και τους φυσιολάτρες στη Δροσοπηγή Φλώρινας στις 11, 12 και 13 Ιουνίου. Πρόκειται για μια διαδρομή 15 χλμ. που αποτελείται από75% δασικό μονοπάτι όπου σε συνδυασμό με τα 425 μ. συνολικής υψομετρικής ανάβασης αποτελεί ένα καλό τελευταίο test της φυσικής τους κατάστασης πριν από τον Olympus Marathon.
6ος Αγώνας  για την «Καρδιά του Παιδιού»
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες στο Φόδελε
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο