Olympic Beach Night Run – almiraMAN

Δείτε περισσότερα για τον αγώνα

Share

Αναλυτικά η προκήρυξη του αγώνα των 5χλμ.:

Ο νυχτερινός αγώνας τρεξίματος  OLYMPIC BEACH NIGHT RUN είναι απόστασης 5 χλμ και έχει ώρα εκκίνησης με την δύση του ηλίου της 5ης Μάϊου, στις 20:19.

Τόπος διεξαγωγής:  Ολυμπιακή Ακτή
Εκκίνηση Τερματισμός: Κεντρική πλατεία Ολυμπιακής Ακτής
Ημερομηνία: Παρασκευή 5 Μαίου
Ώρα εκκίνησης: 20:19

Ώρα προσέλευσης: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης το αργότερο 45 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα.

Μέγιστη διάρκεια αγώνα: 1 ώρα και 5 λεπτά

Διαδρομή: Πλατεία Ολυμπιακής Ακτής- Λιμάνι Παραλίας-Τέρμα Ολμπιακής Ακτής – Πλατεία Ολυμπιακής Ακτης

Όριο συμμετοχών: για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων κρίνεται απαραίτητο να υπάρχει όριο στον αριθμό των συμμετεχόντων γι αυτό φροντίστε να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα.

Παραλαβή υλικού και αριθμού συμμετοχής: Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής θα γίνει την Παρασκευή 5 Μάιου από την Γραμματεία που θα στεγάζεται στην OLYMPOS SPORTS SHOW EXPO στην πλατεία της Ολυμπιακής Ακτής  μεταξύ 11:00-19:00

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

Μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.

ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 5 ΧΛΜ :  Το  πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει :

Αθλητική μπαντάνα
Χειροποίητο μετάλλιο
Αριθμό συμμετοχής με τσιπ χρονομέτρησης

Καθώς και την απαραίτητη τροφοδοσία κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 5 ΕΥΡΩ

Τρόποι Εγγραφής: Οι εγγραφές  μπορούν να γίνουν on-line

Μετά την πληρωμή δεν χρειάζεται να μας στείλετε αποδεικτικό. Θα λάβετε email με την λίστα μετεχόντων 5 ημέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα.

Χρονομέτρηση: Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική  με την χρήση chip . Εκτός την εκκίνηση και τον τερματισμό θα υπάρχουν αρκετά  σημεία ελέγχου για να εξασφαλιστεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.
Τα στελέχη της οργανωτικής επιτροπής μπορούν οποτεδήποτε να ακυρώσουν αθλητές σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων, καθώς και να τους διαγράψουν μετά τον αγώνα από τα αποτελέσματα αξιολογώντας ενστάσεις, ηλεκτρονικό και οπτικό υλικό.
Τα αποτελέσματα θα ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο και όποιος τερματίσει θα μπορεί να δει το χρόνο του στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης την ίδια στιγμή.

Ιατρική εξέταση: Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου . Οι αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.

Ιατρική κάλυψη: Την ιατρική κάλυψη του αγώνα θα αναλάβουν εθελοντές ιατροί ,εθελοντές του Ερυθρού σταυρού. Επίσης θα υπάρχουν  ασθενοφόρα στην διαδρομή των αγώνων.

Ώρα έναρξης απονομών: 21:30
Θα απονεμηθούν  έπαθλα στους πρώτους και μετάλλια στον δεύτερο και τον τρίτο.

Κατηγορίες: 1ος 2ος 3ος -1η 2η 3η Γενικής κατάταξης

Parking: σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από την εκκίνηση/τερματισμό υπάρχει αρκετό Parking για να εξυπηρετήσει όλους τους συμμετέχοντες.

Επικοινωνία και ενημερώσεις: Για καθημερινές ενημερώσεις, νέα και πληροφορίες του αγώνα μπορείτε να επισκέπτεστε τις σελίδες μας στα κοινωνικά δίκτυα 

Χιλιομετρικές ενδείξεις: Σε κάθε χιλιόμετρο  θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.

Ακύρωση αγώνα: Σε περίπτωση βροχής ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά. Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων ο αγώνας θα αναβληθεί  και θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία από τους διοργανωτές. Η δήλωση συμμετοχής σας θα ισχύει και στην περίπτωση που αλλάξει η ημερομηνία του αγώνα. Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα το τίμημα της συμμετοχής δεν επιστρέφεται.

Φύλαξη προσωπικών ειδών: Κοντά στην  Εκκίνηση/Τερματισμό θα υπάρχει χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων. Παρόλο που ο χώρος θα φυλάσσετε σας συνιστούμε μέσα στην τσάντα σας να μην έχετε αντικείμενα αξίας και χρήματα

Αποδυτήρια – Τουαλέτες: Θα υπάρχουν τουαλέτες και χώρος για την αλλαγή των ρούχων σας.

Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν τους κανόνες τον χρόνο και τόπο εκκίνησης χωρίς προειδοποίηση αν αυτό κριθεί αναγκαίο για λόγους ασφαλείας.

Δηλώστε συμμετοχή στον αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος ορεινός αγώνας Kissavos Marathon Race «Ευάγγελος Κουμπάρος» 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
8ος Αραφήνειος Αγώνας Δρόμου 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Corfu Mountain Trail 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο