Αθλητικό και πολιτιστικό διήμερο στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας

Οι προετοιμασίες στο Χιονοδρομικό των Τριών Πηγαδιών της Νάουσας έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και οι διοργανωτές είναι έτοιμοι να υποδεχθούν αθλητές και επισκέπτες υποσχόμενοι δυνατές συγκινήσεις για τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας και τρεξίματος, προσφέροντάς τους μια μοναδική ευκαιρίανα απολαύσουν ένα από το ομορφότερα βουνά της πατρίδας μας.

Share

Το διήμερο του Αγίου Πνεύματος 23 και 24 Μαΐου στις πλαγιές του πανέμορφου Βερμίου και στο ξακουστό χιονοδρομικό των Τριών Πηγαδιών της Νάουσας διοργανώνεται αθλητικό και πολιτιστικό διήμερο με πλούσια αγωνιστική δράση (αγώνες ορεινού τρεξίματος, ορεινής ποδηλασίας, διαδρομές για παιδιά). Παράλληλα θα λάβουν χώρα και δραστηριότητες όπως συναυλίες, χοροί, night dirt jump κ.α.

Είναι μια διοργάνωση του Ποδηλατικού Νάουσας με την Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής Ανάπτυξης Βερμίου και τελεί υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ημαθίας. Έχει ήδη ολοκληρωθεί ο καθαρισμός των μονοπατιών και η σήμανση των διαδρομών, ώστε να είναι δυνατή και η προπόνηση, όσων θελήσουν να έρθουν νωρίτερα στο Χιονοδρομικό. Προβλέπεται λιακάδα την ημέρα για το διήμερο και σποραδικές βροχές το βράδυ. Περισσότερες λεπτομέρειες για την πρόγνωση του καιρού , μπορεί να έχει κανείς από την ακόλουθη ιστοσελίδα
http://www.weatherforecast.com/locations/naousa2/forecasts/latest

Το πρόγραμμα του διημέρου

ΝΑΟΥΣΣΑ MOUNTAIN BIKE 2010
Κυριακή 23 Μαΐου
Αγώνας ορεινής ποδηλασίας 30 Km (κυκλική διαδρομή 10km) και 560 μέτρων θετικής υψομετρικής διαφοράς η στροφή, στα Τρία – Πέντε Πηγάδια.
Εκκίνηση αγώνα 11:00 (στη βάση του εναέριου αναβατήρα)
Απονομές αγώνα 15.00
Θα πραγματοποιηθούν και αγώνες για παιδιά από 4 χρονών και άνω
Παράλληλες εκδηλώσεις: Συναυλίες, χορευτικά, Night dirt jump

ΝΑΟΥΣΣΑ MOUNTAIN RUN 2010
Δευτέρα 24 Μαΐου
Αγώνας ορεινού τρεξίματος 17.6 km (διαδρομή από σημείο σε σημείο) και 1.150 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς, στα Τρία – Πέντε Πηγάδια.
Εκκίνηση 10:30 ( στη βάση του εναέριου αναβατήρα )
Απονομές 14:00
Θα πραγματοποιηθούν και αγώνες για παιδιά από 4 χρονών και άνω
Παράλληλες εκδηλώσεις: Συναυλίες
Το Ωδείο “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” στη Νάουσα με τρία τμήματα των μαθητών του ΤΜΗΜΑ ΚΡΟΥΣΤΩΝ , ΕΝ ΤΑΣΙΣ , VIOLENT DREAMS θα συντροφεύσουν επισκέπτες και αγωνιζόμενους με ποικίλη μουσική για πρώτη φορά στο Χιονοδρομικό Κέντρο.
Ελάτε με την οικογένειά σας τους φίλους σας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλλου, για να συμμετέχετε ή να παρακολουθήσετε τους αγώνες και τις εκδηλώσεις.
Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μέχρι την Παρασκευή 21 Μαΐου.
Όσοι δεν προλάβετε να δηλωθείτε μπορείτε την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία μέχρι μια ώρα πριν την εκκίνηση.

Η ομάδα GO-MRP θα βρίσκεται στην Νάουσα στις 23-24.05 και θα καλύψει φωτογραφικά όλο το διήμερο των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Μια επιλογή φωτογραφιών θα μπορείτε να δείτε άμεσα στο www.go-mrp.com . Όλο το υλικό θα μπορείτε να το δείτε στο επίσημο site του ΠΟΦΥΟΝ και να κατεβάσετε δωρεάν τις φωτογραφίες οι οποίες είναι προσφορά της διοργάνωσης.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Μ ΒΙΚΕ & RUNNER

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΓΩΝΩΝ : ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

www.pofyon.gr , www.naoussa.gr , [email protected]

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 23320 21990, 23320 21990 , FAX: 23320 20366
Κιν. 6974429368, 6974429368 Μυλωνάς Γιάννης, Πρόεδρος ΠΟΦΥΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Αχίλλειος Άθλος
Ημιμαραθώνιος στα Φάρσαλα
Pontini Race 2018
29-4-2018: Ορεινός αγώνας 16 χλμ. στην Ποντινή Γρεβενών
Καλές επιδόσεις στη Θεσσαλονίκη
Εντυπωσιακές επιδόσεις για τα ελληνικά δεδομένα είχαμε και φέτος στον Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο “Μέγας Αλέξανδρος” με τον Αιθίοπα Γκούσι Ρεγκάσα Ντεγιενί να σημειώνει εξαιρετική επίδοση 2:12.28 παρά το πολύ αργό πέρασμα στον ημιμαραθώνιο. Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Φέιτ Γκελέτο Τόλα με 2:36.54.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο