Αγώνας Δρόμου 5000μ ΣΕΒΑΣ Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 10:00 π.μ διεξάγεται ο ετήσιος ανώμαλος δρόμος 5.000 μέτρων γύρω από το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, για βετεράνους αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.

Share

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 10:00 π.μ διεξάγεται ο ετήσιος ανώμαλος δρόμος 5.000 m γύρω από το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, για βετεράνους αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.

Ο αγώνας αυτός είναι αφιερωμένος στη μνήμη του αθλητή μέλους του ΣΕΒΑΣ Θεσσαλονίκης Μιχάλη Μπριντάκη.

Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνουν οι απονομές των νικητών (πενταετίες). Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο συμμετοχής.

Τέλος θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας του συνδέσμου μας και θα ανακοινωθεί το Καλαντάρι των αγώνων του 2011

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην κορυφή και πάλι ο Κίλιαν
Με τον μαραθώνιο αγώνα στην περιοχή Ζέγκαμα στην Ισπανία συνεχίστηκε η σειρά των αγώνων Skyrunning World Series. Μεγάλος θριαμβευτής ο Κίλιαν Ζορνέτ που δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης τερματίζοντας άνετα πρώτος επιβεβαιώνοντας με εμφατικό τρόπο ότι παραμένει ο βασιλιάς των βουνών. Στον αγώνα έλαβε μέρος και ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 20η θέση.
Έπιασε κορυφή
Η μεγάλη συμμετοχή και η πολύ καλή οργάνωση ήταν για μία ακόμη φορά τα κύρια χαρακτηριστικά του Δρόμου Βουνού Υμηττός που πραγματοποιήθηκε για 11η φορά την Κυριακή 31/1. Μεγάλος νικητής με νέο ρεκόρ διαδρομής ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος.
8ος Υπερμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου Πάρου 53 χλμ.
10-6-2017: Για 8η φορά ο υπερμαραθώνιος στην Πάρο το Σάββατο 10 Ιουνίου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο