Mountain Bike and Run Cup μέρος 2ο

Με τον δεύτερο αγώνα συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το Mountain Bike and Run Cup στην πανέμορφη Περαχώρα Κορινθίας. Οι αγώνες γίνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά σε διαδρομές που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις πέρυσι στους αθλητές και των δύο αγωνισμάτων.

Share

Με τον δεύτερο αγώνα συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το Mountain Bike and Run Cup στην πανέμορφη Περαχώρα Κορινθίας. Οι αγώνες γίνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά σε διαδρομές που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις πέρυσι στους αθλητές και των δύο αγωνισμάτων.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ξεκινήσει παραδοσιακά με τον αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής το Σάββατο στις 17:00. Ένας αγώνας που έχει μήκος 16 χλμ και υψομετρική διαφορά 1000μ. Ο δεύτερος αγώνας του κυπέλλου στο ποδήλατο την Κυριακή θα έχει μήκος 42,5 χιλιομέτρων σε μια τεχνική διαδρομή συνολικής υψομετρικής διαφοράς περίπου 1500μ.

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων θα διεξαχθεί την Κυριακή και ο δεύτερος αγώνας του Junior MTB Cup για αθλητές μικρότερων κατηγοριών αλλά και για παιδιά χωρίς δελτίο αθλητού 7-14 ετών. Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού των αγώνων θα βρίσκεται στην είσοδο της Περαχώρας.

Νικητές πέρυσι στην Περαχώρα ήταν ο Αλέξης Καμπουρόπουλος στον αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής με χρόνο 1.33΄ και ο Κύπριος Γιώργος Φάττας στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας με 2.08΄.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας κ.Γεώργιος Γκιώνης, δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση:
“Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας η διεξαγωγή του Διεθνούς Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας και του Κυπέλλου Ανώμαλου Δρόμου. Είμαι βέβαιος ότι η διοργάνωση θα στεφθεί όπως και πέρυσι με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας θα συνεισφέρει στην ανοδική πορεία του αθλήματος.”

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο

14:00 – 16:00 Εγγραφή αθλητών αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής
17:00 Εκκίνηση αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής
17:00 – 19:00 Εγγραφή αθλητών αγώνα ορεινής ποδηλασίας
19:00 Απονομές επάθλων αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής
20:00 Τεχνικό Συνέδριο αγώνα ορεινής ποδηλασίας

Κυριακή*

08:00 – 09:30 Εγγραφή αθλητών αγώνα ορεινής ποδηλασίας
10:00 – 11:00 Εγγραφή αθλητών Junior mtb cup
11:00 Εκκίνηση αγώνα ορεινής ποδηλασίας
11:30 Εκκίνηση αγώνα Junior mtb cup
14:30 Απονομές Επάθλων

*Να επισημανθεί πως η οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες της Κυριακής δεν θα πρέπει να ξεχάσουν πως θα ισχύσει η θερινή ώρα και πως θα πρέπει να αλλάξουν τα ρολόγια τους τα ξημερώματα της Κυριακής κατά μία ώρα εμπρός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με φόντο τα βουνά της Αθήνας
Ανακαλύψτε τα βουνά της Αθήνας τρέχοντας. Το New Balance – Mountains Cup 2010 μέσα από μια σειρά 5 αγώνων που θα πραγματοποιηθούν από τις 7 Φεβρουαρίου έως και τις 21 Νοεμβρίου υπόσχεται να μετατρέψει το αγαπημένος σας άθλημα σε μια ξεχωριστή εμπειρία.
1ος Αγώνας Salomon Serres CItyTrail
3-5-2015: Αγώνας CityTrail στις Σέρρες
21ος Ρήγειος Δρόμος
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο