Ο πρώτος αγώνας του συλλόγου “Ζευς”

Ο νεοσύστατος Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ‘ΖΕΥΣ’ σε συνεργασία με το Δήμο Δίου διοργανώνει και προκηρύσσει τον πρώτο λαϊκό αγώνα δρόμου «ΔΙΟΝ» συνολικής απόστασης 14300μ. Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η 16η Μαΐου 2010, ημέρα Κυριακή.

Share

Ο νεοσύστατος Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ‘ΖΕΥΣ’ σε συνεργασία με το Δήμο Δίου διοργανώνει και προκηρύσσει τον πρώτο λαϊκό αγώνα δρόμου «ΔΙΟΝ» συνολικής απόστασης 14300μ. Ο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας ‘ΖΕΥΣ’ καλεί τους δρομείς, τους συλλόγους δρομέων υγείας, τους συνδέσμους βετεράνων αθλητών στίβου αλλά και τους φιλάθλους, να δώσουν το παρών στον παρθενικό αγώνα του Συλλόγου.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ

Ως αφετηρία ορίζεται το δημαρχείο του Δήμου Δίου στην Κονταριώτισσα και ο τερματισμός το Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών στο Δίον. Πρόκειται για μια όμορφη διαδρομή επίπεδη και ασφαλτοστρωμένη σε όλο το μήκος της που θα ακολουθεί την εξής πορεία (Δημαρχείο Δήμου Δίου – Κονταριώτισσα – Άγιος Σπυρίδωνας – Βροντού – Καρίτσα – Δίον, Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών.)

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11π.μ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στο Δημαρχείο του Δήμου Δίου, στην Κονταριώτισσα για την παραλαβή των αριθμών τους.

Όλα τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητών κατά την διάρκεια του αγώνα θα μεταφερθούν στο χώρο τερματισμού απ’ όπου και θα τα παραλάβουν οι αθλητές.

Η διαδρομή είναι μετρημένη και σε όλο το μήκος της, θα επιτηρείται από την Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών του Δήμου Δίου, τους ποδηλάτες του ΣΕΟ καθώς και από εθελοντές. Τέλος , στον αγώνα θα συνδράμουν και οι ραδιοερασιτέχνες Πιερίας.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Για άνδρες και γυναίκες

18-29
30-39
40-49
50-59
60-69
70+

Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης αλλά και οι τρεις πρώτοι κάθε ηλικιακής κατηγορίας (άνδρες και γυναίκες). Επιπρόσθετα, στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης θα δοθούν αθλητικά δώρα.

Σε όλους τους τερματίσαντες αθλητές θα δοθούν μετάλλια, διπλώματα καθώς και αναμνηστικά του Δήμου Δίου. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα σε όλους τους δρομείς και τους συνοδούς τους να επισκεφτούν δωρεάν και να ξεναγηθούν στον αρχαιολογικό μουσείο και στην αρχαιοθήκη του Δίου.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του ΕΕΣ και η Διασωστική Ομάδα Νομού Πιερίας θα παρέχουν την υγειονομική κάλυψη του αγώνα με το σχεδιασμό και την δημιουργία υγειονομικών σταθμών και μονάδων. Στην εκκίνηση, κατά μήκος της διαδρομής καθώς και στον τερματισμό θα υπάρχουν υγειονομικοί σταθμοί πρώτων βοηθειών. Επίσης, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρχει γιατρός που θα παρακολουθεί την εξέλιξη του.

Σταθμοί νερού θα υπάρχουν στο 4ο , 8ο και 12ο χλμ. Στο τερματισμό θα υπάρχουν νερά, χυμοί, φρούτα καθώς και πλούσιος μπουφές .

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται η Παρασκευή 14 Μαΐου 2010. Λόγω του ότι ο αγώνας διοργανώνεται για πρώτη φορά, οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής. Οι σύλλογοι δρομέων ενθαρρύνονται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους.

Η αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται με fax στο 2351351111 (να αναγράφεται η ένδειξη ‘Υπόψη κ. Δημήτρη Γρηγοριάδη’). Εναλλακτικά, με την αποστολή email στο [email protected]

Στις δηλώσεις συμμετοχής (δεν υπάρχει συγκεκριμένη φόρμα) θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται τα εξής στοιχεία των αθλητών: όνομα, επώνυμο, ηλικία, σύλλογος, τόπος διαμονής, τηλέφωνο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες για τον αγώνα δίνονται από τους: Καραλιά Θωμά 6977779024 και Δημήτρη Τραπέζα 6972890371, επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας (http://www.zeusrunnersclub.com)

ΔΙΑΜΟΝΗ Προτείνονται τα παρακάτω καταλύματα, τα οποία κάνουν ειδικές τιμές στους αθλητές και τους συνοδούς τους:
1) ΞΕΝΩΝΑΣ ΣΑΦΕΤΗ, ΔΙΟΝ, 2351046272, http://www.safetis.gr/
2) ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΔΙΟΝ, 2351053189
3) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ OLYMPUS MEDITERRANEAN, ΛΙΤΟΧΩΡΟ, 2352081831, www.olympusmed.gr
4) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SΟUITA, ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, 2351062118 και 6937140274 www.souita.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12α Διδασκάλεια 2023
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
8ος Νυχτερινός Δρόμος Νερού Έδεσσας 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Hard Sun Trail Race - Αναβολή
Αγώνες Trail και Multiterrain στο Αγκίστρι
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο