Ο ΣΔΥΑ συμμετέχει στο Δρόμο Θυσίας

O Σ.Δ.Υ. Αθηνών, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συμμετέχει στον 64ο Δρόμο Θυσίας που διοργανώνει ο Δήμος της Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου στo πλαίσιo των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της Ιστορικής Εξόδου, σε ανάμνηση του Ολοκαυτώματος των Ελεύθερων Πολιορκημένων στο βωμό της Ελευθερίας.

Share

O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συμμετέχει στον 64ο Δρόμο Θυσίας που διοργανώνει ο Δήμος της Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου στα πλαίσια των εορταστικών του εκδηλώσεων για την επέτειο της Ιστορικής Εξόδου, σε ανάμνηση του Ολοκαυτώματος των Ελεύθερων Πολιορκημένων (Ελλήνων και Φιλελλήνων) στο βωμό της Ελευθερίας.

Ο Δήμος της Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου θα καλύψει την δαπάνη μετακινήσεως των Δρομέων. Το Λεωφορείο θα αναχωρήσει από την Αθήνα το Σάββατο 27 Μαρτίου 2010, ώρα 09.00πμ. ακριβώς, από την Πλατεία Καραϊσκάκη / στάση Μετρό Μεταξουργείο.

Παρακαλούνται τα μέλη του συλλόγοι και άλλοι δρομείς που θέλουν να συμμετάσχουν στον 64ο Δρόμο Θυσίας να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους μέχρι και την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010. θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο ΣΔΥΑ επισημαίνει ότι η τυχόν ακύρωση μιας θέσης την παραμονή της αναχώρησης, στερεί σε κάποιον άλλο την θέση να συμμετάσχει.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2103625168 κα Ελένη Μπερτσάτου (από 08:30 – 10:30πμ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καραβασίλης και Μπουλμέτη νικητές στην Κίο
Με τη συμμετοχή 165 αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου ο 1ος Αγώνας Μνήμης Νέας Κίου «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο».
Kυριακίδεια 2016
31-1-2016: Αγώνας στη Φιλοθέη στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα μαραθωνοδρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο