34ος Δρόμος Ελευθερίας «Θερμοπύλες – Αλαμάνα – Γοργοπόταμος»

22-10-2017: Ημιμαραθώνιος και αγώνας 5 χλμ. στις Θερμοπύλες

Share

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, ο Δήμος Λαμιέων και με τη στήριξη της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Φθ/δας, του Συλλόγου Παλαιών Αθλητών Κλασσικού Αθλητισμού  και  του Συλλόγου Δρομέων Φθιώτιδας Τραχίνα θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου τον 34ο Δρόμο Ελευθερίας «Θερμοπύλες – Αλαμάνα – Γοργοπόταμος».

Στοιχεία αγώνα:

Ημερομηνία – τόπος τέλεσης: 22 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 με αφετηρία τις Θερμοπύλες τον ανδριάντα του Λεωνίδα.

Αγωνίσματα

Α. Δρόμος 21.098μ. ημιμαραθώνιος (άσφαλτος) η διαδρομή θα είναι πιστοποιημένη από  μετρητή του ΣΕΓΑΣ ή IAAF/AIMS.

Β. Δρόμος 5.000μ. (στην ίδια διαδρομή με εκκίνηση  πριν το φανάρι του  Μοσχοχωρίου) για όλες τις ηλικίες.

Γ. Δρόμος 1.500μ. για μαθητές – τριες Δημοτικών Σχολείων.

Όλοι οι τερματισμοί θα γίνουν μπροστά στην Εκκλησία του Γοργοποτάμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιορτή στην Καλαμάτα
Το Σάββατο 30 Απριλίου έγινε στην Καλαμάτα ο 11ος Γύρος της πόλης. Η διοργάνωση και φέτος ήταν πολύ επιτυχημένη ενώ ο αριθμός των συμμετοχών ήταν σημαντικά αυξημένος επιβεβαιώνοντας την αγάπη των Καλαματιανών για το τρέξιμο. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δήμήτρης Θεοδωρακάκος ήταν ο νικητής στους άνδρες μετά από μάχη με το Σάκη Κάλδη και η Μαρία Χαραλαμποπούλου νικήτιρια στις γυναίκες.
Το Δεκάρι του Πάρκου 2020 - Ακύρωση
Αγώνας στο Πάρκο Τρίτσης
34ος Βαρτζάκειος Δρόμος - Ματαίωση
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο