ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία

Οι Δήμοι: Δημητσάνας, Βυτίνας και Κλείτορος, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) και το Μουσείο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» οργανώνουν τον 1ο Ετήσιο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου (επί ασφάλτου), προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη με τον τίτλο «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2010» στις 30 Μαΐου.

Share

Οι Δήμοι: Δημητσάνας, Βυτίνας και Κλείτορος, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) και το Μουσείο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» οργανώνουν τον 1ο Ετήσιο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου (επί ασφάλτου), προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη με τον τίτλο «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2010»

Το μήνυμα του Αγώνα είναι «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία», το οποίο σημειολογεί την επιστροφή μας στις αξίες της ζωής και τους αγώνες γι αυτές, που συναντώνται στο Αρκαδικό Ιδεώδες.

Διαδρομή του Αγώνα : Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο
Απόσταση : 25χλμ.
Περιγραφή Διαδρομής : Διασχίζοντας οι δρομείς τη μαγευτική βόρεια πλευρά του όρους Μαίναλον και ακολουθώντας την κεντρική οδική διαδρομή από το χωριό Ζάτουνα, περνώντας μέσα από Καρκαλού, Καμπέα και Σανατόριο Μάννας θα τερματίσουν στο χωριό Βαλτεσινίκο.

Σημείο εκκίνησης : Χωριό Ζάτουνα (Δήμος Δημητσάνας)
Σημείο τερματισμού : Χωριό Βαλτεσινίκο (Δήμος Κλείτορος)

Κυριακή 30 Μαϊου 2010
Ώρα εκκίνησης : 10.00 π.μ.
Σημειώνουμε ότι η διαδρομή είναι μετρημένη, όπως επίσης καθ΄ όλο το μήκος της θα υπάρχουν σημεία ελέγχου με παρατηρητές.

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άνδρες νικητές και γυναίκες νικήτριες με Μετάλλια (χρυσό, ασημένιο, χάλκινο) καθώς και τα αντίστοιχα αναμνηστικά Διπλώματα

Σε όλους τους Δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά Διπλώματα και Μετάλλια. Ο Αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.

Ο εκπρόσωπος της Οργανωτικής επιτροπής Θεοδωράκεια 2010 και μέλος του ΑΝΑΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Παύλος Διακουμάκος ανακοίνωσε επίσημα τον αγώνα στον μουσικό δημιουργό και αγωνιστή κο Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος δέχθηκε το γεγονός με μεγάλη χαρά και παράλληλα έκπληξη, δήλωσε δε ότι θα προσπαθήσει να βρεθεί στην Ζάτουνα κατά την εκκίνηση του αγώνα,.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Παράκληση προς τους ενδιαφερόμενους Δρομείς, για λόγους προγραμματισμού της διοργάνωσης να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.
Περιορισμένες εγγραφές θα γίνονται στο σημείο εκκίνησης στην Ζάτουνα την ημέρα του αγώνα από ώρα 08.00 έως 09.30 το πρωί της Κυριακής 30 Μαϊου 2010

Tο έντυπο συμμετοχής μπορεί να συμπληρωθεί μέσω ηλεκτρονικού μέσου και να αποσταλεί ύστερα από πρωτοβουλία και φροντίδα του ενδιαφερομένου, στα: sdiathens.gr, Runnermagazine.gr Runningnews.gr Appollonrunnersclub.gr.,dromeasclub.gr, [email protected], [email protected], [email protected],
Ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), Κοδράτου 15, 104 37 Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Παύλος Διακουμάκος 2103210497 κιν. 6977320891
Ελένη Μπερτσάτου 2103625168

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία

«ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2010»

1ος Ετήσιος Λαϊκός Αγώνα Δρόμου (επί ασφάλτου)

Με την παρούσα δηλώνω την πρόθεση και επιθυμία μου να λάβω μέρος, με δική μου ευθύνη, στον παραπάνω αγώνα δρόμου στην κατηγορία:
Ανδρών άνω των 18 ετών □
Γυναικών άνω των 18 ετών □

Δηλώνω επίσης πως έλαβα γνώση των όρων συμμετοχής, στον εν λόγω αγώνα, τους οποίους αποδέχομαι ανεπιφύλακτα καθώς και ότι η υγεία μου είναι καλή, ώστε να μου επιτρέπει την συμμετοχή.

Όνομα………………………………………………………………………………………
Επώνυμο…………………………………………………………………………………………….
Ημερομηνία, μήνας, έτος γέννησης ……………… ………………………………
Διεύθυνση κατοικίας ………………………………………………………
Επικοινωνία:Τηλ………………….Φαξ……………….Email………… …………

Υπογραφή

Επισυνάπτεται δήλωση καλής υγείας

ΔΗΛΩΣΗ YΓΕΙΑΣ / HEALTH DECLARATION

‘ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία’ «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2010»

Δηλώνω ότι συμμετέχω στον παραπάνω ορεινό λαϊκό αγώνα δρόμου με τη θέλησή μου γνωρίζοντας τις απαιτήσεις μιας τέτοιας διαδρομής.
Δηλώνω ως εκ τούτου ότι έλαβα γνώση του κανονισμού του αγώνα και τον αποδέχομαι χωρίς επιφυλάξεις. Δηλώνω επίσης ότι η κατάσταση της υγείας μου είναι τέτοια που μου επιτρέπει να πάρω μέρος σ’ αυτόν τον αγώνα, χωρίς προβλήματα. Σε καμιά περίπτωση δε, δεν θα επιρρίψω ευθύνη στο διοργανωτή φορέα ή τους εκπροσώπους του μήτε θα εγείρω απαίτηση υλική ή άλλη έναντι αυτών σε περίπτωση οποιουδήποτε συμβάντος, είτε από παθολογική αιτία είτε από ατύχημα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ή αργότερα.

I hereby would like to participate to the Mountaineering public race in caption, on my own good will, knowing all the demands of such a race.
I also declare, that I am aware of the regulations of the race and accept them without any objection. My health is in a good condition, and thus I can take part in the race without any problem. I also declare that in no case I will demand any responsibility from the Organizing team and the officials of the race, as well as anything occurs to me due to pathological reasons or an accident, during or latter the race.

Υπογραφή /Signature

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καποδιστριακός Δρόμος 2023
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
7ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών - Rundoliana
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής 2017
22-10-2017: Το τελευταίο Long Run πριν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο