Δημιουργική παρέμβαση

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου διοργανώνει τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αργαλαστής την Κυριακή 25 Απριλίου. Η διαδρομή του αγώνα είναι ομαλή και προσφέρεται για καλές επιδόσεις. Η εκκίνηση του αγώνα θα δωθεί από την εκκλησία των Αγ. Αποστόλων στην Αργαλαστή, ενώ ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Share

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου έχει αναπτύξει μια πολύπλευρη δραστηριότητα η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πνευματικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, διοργάνωση θεματικών Ημερίδων, αγώνων κολύμβησης και καταδύσεων και πολλά άλλα.

Στο πλαίσιο της πλούσιας αυτής δράσης έρχεται να προστεθεί και ένας αγώνας δρόμου, ο οποίος θα διεξαχθεί στην έδρα του ινστιτούτου, στην Αργαλαστή Πηλίου.

Ως ημερομηνίας διεξαγωγής του 1ου Ημιμαραθώνιου Αργαλαστής έχει οριστεί η Κυριακή 25 Απριλίου 2010. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 10:00 μπροστά από την εκκλησία των Αγ. Αποστόλων. Η διαδρομή είναι αρκετά επίπεδη και κατευθύνεται προς το Δέλτα Νεοχωρίου. Στο σημείο αυτό οι δρομείς θα κάνουν αναστροφή για να επιστρέψουν στην Αργαλαστή και να τερματίσουν στην κεντρική πλατεία.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν αρκετοί σταθμοί τροφοδοσίας ενώ για την ασφάλεια του αγώνα εκτός από την Τροχαία θα φροντίσει και ειδική ομάδα μοτοσυκλετιστών.

Για τη διαμονή θα υπάρχουν ειδικές τιμές στα καταλύματα της περιοχής σε συννενόηση με τους διοργανωτές ενώ την παραμονή του αγώνα θα πραγματοποιηθεί pasta party δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.pilio.tv και στο 6932 222440.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Ξηρολίβαδο με καλοκαιρινό φόντο
Mετά τις δύο πρώτες χρονιές που ο αγώνας στο Ξηρολίβαδο μας προέτρεπε να τρέξουμε στο χιόνι, φέτος μας προσκαλεί να τρέξουμε στην καλοκαιρινή εκδοχή του την Κυριακή 14 Ιουλίου.
Συγχαρητήρια στους 170 δρομείς της Runner's Team.
Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η εμφάνιση των δρομέων που συμμετείχαν με την ομάδα του RUNNER στον 26ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Συνολικά τερμάτισαν 170 δρομείς στους αγώνες του Μαραθωνίου των 5 και των 10 χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο