Δημιουργική παρέμβαση

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου διοργανώνει τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αργαλαστής την Κυριακή 25 Απριλίου. Η διαδρομή του αγώνα είναι ομαλή και προσφέρεται για καλές επιδόσεις. Η εκκίνηση του αγώνα θα δωθεί από την εκκλησία των Αγ. Αποστόλων στην Αργαλαστή, ενώ ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Share

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου έχει αναπτύξει μια πολύπλευρη δραστηριότητα η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πνευματικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, διοργάνωση θεματικών Ημερίδων, αγώνων κολύμβησης και καταδύσεων και πολλά άλλα.

Στο πλαίσιο της πλούσιας αυτής δράσης έρχεται να προστεθεί και ένας αγώνας δρόμου, ο οποίος θα διεξαχθεί στην έδρα του ινστιτούτου, στην Αργαλαστή Πηλίου.

Ως ημερομηνίας διεξαγωγής του 1ου Ημιμαραθώνιου Αργαλαστής έχει οριστεί η Κυριακή 25 Απριλίου 2010. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 10:00 μπροστά από την εκκλησία των Αγ. Αποστόλων. Η διαδρομή είναι αρκετά επίπεδη και κατευθύνεται προς το Δέλτα Νεοχωρίου. Στο σημείο αυτό οι δρομείς θα κάνουν αναστροφή για να επιστρέψουν στην Αργαλαστή και να τερματίσουν στην κεντρική πλατεία.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν αρκετοί σταθμοί τροφοδοσίας ενώ για την ασφάλεια του αγώνα εκτός από την Τροχαία θα φροντίσει και ειδική ομάδα μοτοσυκλετιστών.

Για τη διαμονή θα υπάρχουν ειδικές τιμές στα καταλύματα της περιοχής σε συννενόηση με τους διοργανωτές ενώ την παραμονή του αγώνα θα πραγματοποιηθεί pasta party δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.pilio.tv και στο 6932 222440.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Ταϋγέτου
21-12-2014: Η Τοπική Κοινότητα Καστορείο του Δήμου Σπάρτης διοργανώνει την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου τον «2ο Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Ταϋγέτου» στο Καστόρι Λακωνίας.
To αντίο ενός μεγάλου
Ένας από τους σπουδαιότερους μαραθωνοδρόμους της περασμένης δεκαετίας αλλά και όλων των εποχών αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο Καλίντ Κανούτσι, ο πρώτος αθλητής που κατέβηκε το 2:06 και από τους ελάχιστους που σημείωσε δύο παγκόσμια ρεκόρ στο μαραθώνιο, στα 41 (!) του χρόνια αποφάσισε να σταματήσει τη συστηματική προπόνηση και τη συμμετοχή στους μεγάλους αγώνες. O λόγος που τον ανάγκασε να αποσυρθεί ωστόσο δεν ήταν η ηλικία του αλλά οι συνεχείς τραυματισμοί στα πόδια!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο