Διαδρομή για ρεκόρ

42 χλμ. στο Μεσσηνιακό κάμπο θα έχουν στη διάθεσή τους οι συμμετέχοντες του Μαραθωνίου Μεσσήνης για να δείξουν τις δυνάμεις τους ενώ από τη διαδρομή δεν θα λείπει ούτε το “υγρό στοιχείο”.

Share

O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας σε συνεργασία με το Δήμο Μεσσήνης διοργανώνουν την Κυριακή 28 Μαρτίου τον 6ο Μαραθώνιο Μεσσήνης και τους αγώνες 10 χλμ. και 3 χλμ. Φέτος προγραμματίζεται παράλληλα με τον Μαραθώνιο να διαξαχθεί και σκυταλοδρομία μαραθωνίου εφόσον συμμετάσχουν τουλάσιστον 6 ομάδες των 4 αθλητών όπου θα τρέξουν 10, 14, 10 & 7,195 χλμ.

Οι εγγραφές θα γίνονται μέσω του site www.messini-marathon.com από την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 19 Μαρτίου.

Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες στο site του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα καλεντάρι γεμάτο αγώνες!
Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και μαζί της έφερε και τους αγώνες. Μαραθώνιοι, ημιμαραθώνιοι αλλά και αγώνες μικρότερων αποστάσεων σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα. Δείτε τους σημαντικότερους από αυτούς που θα γίνουν τον Απρίλη στη Γηραιά Ήπειρο άλλά και στη χώρα μας – που πλέον μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει ένα πολύ πλούσιο αγωνιστικό καλεντάρι – οργανώστε το αγωνιστικό σας πλάνο και απολαύστε μοναδικές εμπειρίες και πολλά ρεκόρ!
Θεοδωράκεια 2021 - «Ανατρέχω στην Αρκαδία» - Αναβολή
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Βρεττάκεια 2015 - Διόσκουρων Κρήνη
1-8-2015: O Αθλητικός Όμιλος Κροκεών σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και μέσα διοργανώνει την Κυριακή 1 Αυγούστου αγώνα με την ονομασία «Βρεττάκεια 2015 – Διόσκουρων Κρήνη».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο