Διαδρομή για ρεκόρ

42 χλμ. στο Μεσσηνιακό κάμπο θα έχουν στη διάθεσή τους οι συμμετέχοντες του Μαραθωνίου Μεσσήνης για να δείξουν τις δυνάμεις τους ενώ από τη διαδρομή δεν θα λείπει ούτε το “υγρό στοιχείο”.

Share

O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας σε συνεργασία με το Δήμο Μεσσήνης διοργανώνουν την Κυριακή 28 Μαρτίου τον 6ο Μαραθώνιο Μεσσήνης και τους αγώνες 10 χλμ. και 3 χλμ. Φέτος προγραμματίζεται παράλληλα με τον Μαραθώνιο να διαξαχθεί και σκυταλοδρομία μαραθωνίου εφόσον συμμετάσχουν τουλάσιστον 6 ομάδες των 4 αθλητών όπου θα τρέξουν 10, 14, 10 & 7,195 χλμ.

Οι εγγραφές θα γίνονται μέσω του site www.messini-marathon.com από την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 19 Μαρτίου.

Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες στο site του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
24-4-2016: Την σκυτάλη από την Γλυφάδα για τους αγώνες Βίκος Street Relays παίρνει η πόλη της Καβάλας.
Θεοδωρακάκος και Ματθαίου νικητές στην Ζήρεια
Με τη συμμετοχή 225 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου η 4η Αγωνιστική Διάσχιση Ζήρειας. Στην μεγάλη απόσταση Skyrace 30 χλμ., αγώνας που συμμετέχει στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Skyrunning, την πρωτιά έλαβαν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος και η Αμαλία Ματθαίου ενώ ο Γιώργος Διαλεκτός ήταν ο νικητής του Racescale 7 χλμ. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και όλα τα αποτελέσματα.
31-5-2015: Ο Οργανισμός Πολιτιστικών Αθλητικών Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου προκηρύσσει τον Alonissos Challenge 2015 που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου.
Back to Top