Ανακαλύψτε τα όριά σας

Μετά την περσινή συμμετοχή 1144 αθλητών το 2009 στο σύνολο των επτά αγώνων που διοργανώθηκαν σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Πελοπόννησο η Outsports συνεχίζει με το Mountain Bike & Run Cup 2010 το οποίο ξεκινά στις 13 Μαρτίου από το Κρυονέρι Αττικής έχοντας σαν χορηγό επικοινωνίας τον ΣΚΑΪ.

Share

Μετά την περσινή συμμετοχή 1144 αθλητών το 2009 στο σύνολο των επτά αγώνων που διοργανώθηκαν σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Πελοπόννησο η Outsports συνεχίζει με το Mountain Bike & Run Cup 2010 το οποίο ξεκινά στις 13 Μαρτίου από το Κρυονέρι Αττικής σε έναν από τους τελευταίους εναπομείναντες πνεύμονες του λεκανοπέδιου της πρωτεύουσας και θα συνεχίσει με αγώνες σε έξι ξεχωριστούς ορεινούς προορισμούς στην χώρα μας.
Ο ΣΚΑΪ, αναλαμβάνοντας χρέη χορηγού επικοινωνίας, θα συντροφεύει την προσπάθεια των αθλητών προβάλοντας αποσπάσματα και από τους εφτά αγώνες της σειράς στην πρωινή ζώνη αλλά και στην ζώνη των αθλητικών του Σαββάτου.

O 1oς αγώνας στο Κρυονέρι Αττικής θα διεξαχθεί το διήμερο 13-14 Μαρτίου όπου την πρώτη ημέρα θα διεξαχθεί το ορεινό τρέξιμο και τη δεύτερη ημέρα η ορεινή ποδηλασία. Οι αθλητές συλλέγουν πόντους συμμετέχοντας και στα δύο αθλήματα αλλά και στο καθένα ξεχωριστά. Νικητής του κυπέλλου είναι αυτός που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους και στους εφτά αγώνες της σειράς.

Σύντομα θα ανακοινωθούν στο www.outsports.gr οι τελικές αποστάσεις αλλά και πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2022 – Αλεξανδρούπολη
Ο 4ος αγώνας της σειράς Run Greece 2022
11ος Δρόμος Σεμπρεβίβας
6-5-2018: Αγώνες 6, 6 & 10 χλμ. στα Κύθηρα
2ο Μονοπάτι του Ανέμου
23-4-2017: Ανανεωμένο, περιπετειώδες, αντάμα με την φύση, αυθεντικά ορεινό, το 2ο Μονοπάτι του Ανέμου στον Αγκώνα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο