Ανακαλύψτε τα όριά σας

Μετά την περσινή συμμετοχή 1144 αθλητών το 2009 στο σύνολο των επτά αγώνων που διοργανώθηκαν σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Πελοπόννησο η Outsports συνεχίζει με το Mountain Bike & Run Cup 2010 το οποίο ξεκινά στις 13 Μαρτίου από το Κρυονέρι Αττικής έχοντας σαν χορηγό επικοινωνίας τον ΣΚΑΪ.

Share

Μετά την περσινή συμμετοχή 1144 αθλητών το 2009 στο σύνολο των επτά αγώνων που διοργανώθηκαν σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Πελοπόννησο η Outsports συνεχίζει με το Mountain Bike & Run Cup 2010 το οποίο ξεκινά στις 13 Μαρτίου από το Κρυονέρι Αττικής σε έναν από τους τελευταίους εναπομείναντες πνεύμονες του λεκανοπέδιου της πρωτεύουσας και θα συνεχίσει με αγώνες σε έξι ξεχωριστούς ορεινούς προορισμούς στην χώρα μας.
Ο ΣΚΑΪ, αναλαμβάνοντας χρέη χορηγού επικοινωνίας, θα συντροφεύει την προσπάθεια των αθλητών προβάλοντας αποσπάσματα και από τους εφτά αγώνες της σειράς στην πρωινή ζώνη αλλά και στην ζώνη των αθλητικών του Σαββάτου.

O 1oς αγώνας στο Κρυονέρι Αττικής θα διεξαχθεί το διήμερο 13-14 Μαρτίου όπου την πρώτη ημέρα θα διεξαχθεί το ορεινό τρέξιμο και τη δεύτερη ημέρα η ορεινή ποδηλασία. Οι αθλητές συλλέγουν πόντους συμμετέχοντας και στα δύο αθλήματα αλλά και στο καθένα ξεχωριστά. Νικητής του κυπέλλου είναι αυτός που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους και στους εφτά αγώνες της σειράς.

Σύντομα θα ανακοινωθούν στο www.outsports.gr οι τελικές αποστάσεις αλλά και πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εγγραφές για τη Ζήρεια!
Συνεχίζεται η περίοδος εγγραφών για τον πρώτο αγώνα της σειράς Skyrunning World Series Trials που ξεκινά και στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Ζήρεια Κορινθίας στις 29 Μαΐου. Η διαδρομή θα είναι πιο δύσκολη από πέρυσι αλλά σίγουρα πιο προκλητική και πιο ενδιαφέρουσα ενώ οι νικητές θα ταξιδέψουν ως τους Δολομίτες για να συμμετάσχουν στο 14ο Dolomites SkyRace τέλος Ιουλίου. Μπείτε τώρα στο www.zccr.gr και δηλώστε και εσείς τώρα συμμετοχή!
Αγώνας στη Ναυπακτία
Ανακοινώθηκε από την ομάδα των Lepanto Runners ο Αγώνας Δρόμου “Αριστοτέλειο Μονοπάτι” στον Αγραπιδόκαμπο Ναυπακτίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 13 Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες και πλήρης προκύρηξη να δημοσιευθούν σύντομα.
Φόρος τιμής
Στις 30 Οκτωβρίου η δημοτική ενότητα Αγριάς και η τοπική ενότητα Δράκειας με την υποστήριξη του Αθλητικού Ομίλου Αγριάς “ΑΘΛΟΣ” διοργανώνει τον 11ο Λαϊκό αγώνα δρόμου μνήμης και θυσίας “ΑΓΡΙΑ – ΔΡΑΚΕΙΑ”.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο