Δρόμος του νερού

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στις 5 Ιουνίου ο αγώνας με την επωνυμία “Δρόμος του νερού”. Ο αγώνας πέρυσι είχε αρκετή συμμετοχή με σχεδόν 100 δρομείς να τρέχουν τα 15,5 χλμ της διαδρομής. Φέτος, η διαδρομή πιθανόν να μεγαλώσει λίγο ενώ θα ξεκινά από την Καβάλα και θα τερματίζει στο χωριό της Παλιάς Καβάλας.

Share

“Δρόμος του Νερού” στην Καβάλα
Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 5 Ιουνίου ο αγώνας με την επωνυμία “Δρόμος του νερού”. Ο αγώνας πέρυσι είχε αρκετή συμμετοχή με σχεδόν 100 δρομείς να τρέχουν τα 15,5 χλμ της διαδρομής. Φέτος, η διαδρομή πιθανόν να μεγαλώσει λίγο ενώ θα ξεκινά από την Καβάλα και θα τερματίζει στο χωριό της Παλιάς Καβάλας.

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Δήμο Καβάλας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Π. Καβάλας.
Περισσότερα νέα για την απόσταση και τiς δηλώσης συμμετοχής θα βρείτε σύντομα στο περιοδικό RUNNER και στην ιστοσελίδα runnermagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το δεξί ο "Μυθικός" του Ολύμπου
Ολοκλήρώθηκε την Κυριακή ο 1ος Olympus Mythical Trail. Στον αγώνα που ξεκίνησε το Σάββατο το μεσημέρι πήραν μέρος 141  με τους  99 από αυτούς να τερματίζουν εντός χρονικού ορίου σε μία δύσκολη διαδρομή στην πρώτη  κι όλας διοργάνωση. Νικητές στον αγώνα απόστασης 100 χλμ. αναδείχθηκαν ο Αχιλλέας Χριστάνας με 15:40.07 και η Λόρα Ρεπσένκο από την Ουκρανία με 19:08:23.  
Το... άρμα της Πάρνηθας
αγώνας «Άρμα» Πάρνηθας έχει πλέον καθιερωθεί και κατέχει επάξια μια σημαντική θέση σε ορεινούς αγώνες στην Ελλάδα. Φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες.
Τρέξτε με την adidas
Tο 2ο adidas Open Run έρχεται! Την Τετάρτη 11/07, με ώρα εκκίνησης στις 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00), η adidas σου δείχνει ξανά το δρόμο σε μία μοναδική διαδρομή, 5 ή 10 χιλιομέτρων, δίπλα στη θάλασσα, στην Παραλία Φαλήρου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο