Με φόντο το Ναύπλιο

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο 9ος Αγώνας Αργολικού Κόλπου απόστασης 15,5 χλμ. Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Αργολίδας σε συνεργασία με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Πελοποννήσσου και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αργολίδας.

Share

Ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Αργολίδας σε συνεργασία με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Πελοποννήσσου και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αργολίδας διοργανώνουν την Κυριακή 7 Μαρτίου τον 9ο Αγώνα Αργολικού Κόλπου απόστασης 15,5 χλμ.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δωθεί από το Δήμο Λέρνας (περιοχή Αδράμη) ενώ ο τερματισμός θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου.

Η διαδρομή είναι επίπεδη και ο αγώνας μπορεί να αποτελεί μα εξαιρετική ευκαιρία είτε για να τεστάρετε την κατάστασή σας είτε για να κάνετε μια πολύ καλή προπόνηση με παρέα ενόψει τον επερχόμενων αγώνων.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ.: 27520 28796-24450 και στο φαξ: 27520 97651.

Αν ψάχνετε παρέα…
… ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) θα συμμετάσχει στον Αγώνα Δρόμου του Αργολικού Κόλπου και διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο.

Δηλώσεις συμμετοχής για την εκδρομή μέχρι και την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010, στα τηλέφωνα:
210 9643362 κιν.6932340457 (κ. Νίκο Τελατινίδη)
210 3625168 (κα Ελένη Μπερτσάτου)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Take Action
Η Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά “Jeanne d’ Arc” αναλαμβάνει δράση στηρίζοντας το έργο της ACTIONAID
1ος Φειδιππίδειος Αγώνας Δρόμου
5/7-9-2014: Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά ο αγώνας υπερπόστασης 245 χλμ. από την Αθήνα έως την Σπάρτη με την ονομασία «1ος Φειδιππίδειος Αγώνας Δρόμου».
1ος Δρόμος Οδυσσέα 2017
18-3-2017: Ο Δημός Ιθάκης για πρώτη φορά διοργανώνει τον αγώνα δρόμου καθώς επίσης και δυναμικό βάδισμα απόστασης 10 χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο