Με φόντο το Ναύπλιο

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο 9ος Αγώνας Αργολικού Κόλπου απόστασης 15,5 χλμ. Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Αργολίδας σε συνεργασία με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Πελοποννήσσου και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αργολίδας.

Share

Ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Αργολίδας σε συνεργασία με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Πελοποννήσσου και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αργολίδας διοργανώνουν την Κυριακή 7 Μαρτίου τον 9ο Αγώνα Αργολικού Κόλπου απόστασης 15,5 χλμ.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δωθεί από το Δήμο Λέρνας (περιοχή Αδράμη) ενώ ο τερματισμός θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου.

Η διαδρομή είναι επίπεδη και ο αγώνας μπορεί να αποτελεί μα εξαιρετική ευκαιρία είτε για να τεστάρετε την κατάστασή σας είτε για να κάνετε μια πολύ καλή προπόνηση με παρέα ενόψει τον επερχόμενων αγώνων.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ.: 27520 28796-24450 και στο φαξ: 27520 97651.

Αν ψάχνετε παρέα…
… ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) θα συμμετάσχει στον Αγώνα Δρόμου του Αργολικού Κόλπου και διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο.

Δηλώσεις συμμετοχής για την εκδρομή μέχρι και την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010, στα τηλέφωνα:
210 9643362 κιν.6932340457 (κ. Νίκο Τελατινίδη)
210 3625168 (κα Ελένη Μπερτσάτου)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διπλασίασε τις συμμετοχές του ο Ημιμαραθώνιος της Λευκάδας - Νίκες και πάλι για Καραβίδα και Διακομοπούλου
Με τον Γιώργο Καραβίδα να διπλασιάζει τις νίκες του, αν και με περιπετειώδη τρόπο, και τις συμμετοχές των δύο αγώνων σχεδόν να διπλασιάζονται, ολοκληρώθηκε ο 2ος Πράσινος Λευκάδιος Ημιμαραθώνιος και ο αγώνας των 5 χλμ. Στις γυναίκες επικράτησε και φέτος η Χάιντι Διακομοπούλου. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Απλά τέλειος!
Με τον ενθουσιασμό να κυριαρχεί στη διάθεση δρομέων και διοργανωτών, πραγματοποιήθηκε ο 2ος Ορεινός Αγώνας Ναμάτων με τη συμμετοχή 130 δρομέων και περιπατητών από όλη την Ελλάδα. Νικητές του αγώνα Κωστόπουλος και Πουλουπάτη.
16ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος "Στα Χνάρια του Παυσανία"
2-10-2016: Για μια ακόμη χρονιά διοργανώνεται ο Ημιμαραθώνιος “Στα χνάρια του Παυσανία”.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο