Με φόντο το Ναύπλιο

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο 9ος Αγώνας Αργολικού Κόλπου απόστασης 15,5 χλμ. Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Αργολίδας σε συνεργασία με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Πελοποννήσσου και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αργολίδας.

Share

Ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Αργολίδας σε συνεργασία με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Πελοποννήσσου και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αργολίδας διοργανώνουν την Κυριακή 7 Μαρτίου τον 9ο Αγώνα Αργολικού Κόλπου απόστασης 15,5 χλμ.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δωθεί από το Δήμο Λέρνας (περιοχή Αδράμη) ενώ ο τερματισμός θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου.

Η διαδρομή είναι επίπεδη και ο αγώνας μπορεί να αποτελεί μα εξαιρετική ευκαιρία είτε για να τεστάρετε την κατάστασή σας είτε για να κάνετε μια πολύ καλή προπόνηση με παρέα ενόψει τον επερχόμενων αγώνων.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ.: 27520 28796-24450 και στο φαξ: 27520 97651.

Αν ψάχνετε παρέα…
… ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) θα συμμετάσχει στον Αγώνα Δρόμου του Αργολικού Κόλπου και διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο.

Δηλώσεις συμμετοχής για την εκδρομή μέχρι και την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010, στα τηλέφωνα:
210 9643362 κιν.6932340457 (κ. Νίκο Τελατινίδη)
210 3625168 (κα Ελένη Μπερτσάτου)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Ημιμαραθώνιος Βορ. Κυνουρίας «Ο Ταναός»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Η Βεγορίτιδα και πάλι στο προσκήνιο
Ο Σύλλογος Βετεράνων αθλητών στίβου Έδεσσας, σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΔΕ Έδεσσας τους πολιτιστικούς φορείς του Δ.Δ. Άρνισσας και υπό τ”ην αιγίδα του Δήμου Έδεσσας διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο Λίμνης Βεγορίτιδας. Δείτε περισσότερα.
Με θέα το Ιόνιο
Την ευκαιρία να δουν την Κέρκυρα τρέχοντας θα έχουν οι δρομείς που θα συμμετέχουν στο 4ο Αχίλλειο Αγώνα Δρόμου, αγώνας που παίρνει το όνομά του από το χώρο αφετηρίας του, που δεν είναι άλλος από το Ανάκτορο του Αχίλλειου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο