Νέα εποχή για τον κλασικό 10άρι του Σ.Δ.Υ. Αθηνών

Συνεχίζονται οι προσπάθειες αναβάθμισης του ιστορικού αγώνα του Σ.Δ.Υ. Αθήνας, η 27η διοργάνωση του οποίου θα διεξαχθή στις 22 Νοεμβρίου 2009 στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά. Στον αγώνα αναμένεται να σημειωθεί νέο ρεκόρ συμμετοχών μετά την περσινή εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση.

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών προκηρύσσει τον 27ο Ετήσιο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10.000 μ. και 2.000 μ. για παιδιά, σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Αθλητή και Μέλους του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών ΑΔΩΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009
Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: κεντρικός στίβος εγκαταστάσεων Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ
Διαδρομή αγώνα: Ανατολική πύλη εγκαταστάσεων ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά (έναντι πλαζ Αγ. Κοσμά) – Λ. Ποσειδώνος μέχρι Δειλινά – Διαδόχου Παύλου (Μαρίνες) – Ταβέρνα Μαριδάκι – Αστέρια χωρίς να βγαίνουν ξανά οι δρομείς στην Λ .Ποσειδώνος και επιστροφή.

Σημειώνουμε ότι η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία Γλυφάδας και Καλλιθέας με κώνους επί της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος.

Δήλωση συμμετοχής
Η δήλωση συμμετοχής στον αγώνα μπορεί να γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:
– Στα γραφεία του συλλόγου κάθε Δευτέρα 18:30 – 21:00, Κοδράτου 15 πλ. Καραϊσκάκη όπισθεν θεάτρου “ΠΕΡΟΚΕ” τηλέφωνο 210 5245403
– Ηλεκτρονικά στις ιστοσελίδες: www.sdiathens.gr, www.championchip.gr και www.runnermagazine.gr (το σύστημα των ηλεκτρονικών εγγραφών θα ανοίξει σύντομα)
– Στο περίπτερο του Σ.Δ.Υ.Α. που θα λειτουργεί κατά τις ημέρες της Έκθεσης του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών στις 6 και 7 Νοεμβρίου.

Κόστος συμμετοχής
Στο πλαίσιο της αναβάθμισης του αγώνα αλλά και για να μπορέσει να καταστεί δυνατή η περαιτέρω ανάπτυξή του, θα υπάρξει φέτος ένα συμβολικό κόστος συμμετοχής της τάξης των 5€.
Έτσι για να είναι έγγυρη μία συμμετοχή θα πρέπει να έχει καταβληθεί το παραπάνω ποσό και να αποσταλλεί το καταθετήριο όπου θα αναγράφεται το όνομα του καταθέτη με φαξ στο: 210 6715034
Η πληρωμή του κόστους εγγραφής μπορεί να γίνεται με τους εξής τρόπους:
– Στα γραφεία του Σ.Δ.Υ.Α. τις ώρες και ημέρες λειτουργίας.
– Με ονομαστική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (η αναγραφή του ονόματός σας είναι απαραίτητη έτσι ώστε να είναι έγγυρη η εγγραφή σας): Τράπεζα Πειραιώς: Αρ. Λογ. : 5045 038882 874
– Στο περίπτερο του Σ.Δ.Υ.Α. που θα λειτουργεί κατά τις ημέρες της Έκθεσης του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών στις 6 και 7 Νοεμβρίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής και η πληρωμή του κόστους εγγραφής των 5 € θα γίνονται δεκτά μέχρι και την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009
Το κόστος εγγραφής για όσους εγγραφούν μετά από αυτή την ημερομηνία και μέχρι την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου θα είναι 10 €
Όσοι προσέλθουν την ημέρα του αγώνα θα μπορούν να συμμετάσχουν στον αγώνα αλλά δεν θα πάρουν αριθμό και δεν θα αναφέρονται στα αποτελέσματα.
Η συμμετοχή για τον αγώνα των 2 χλμ. είναι ελεύθερη χωρίς επιβάρυνση και εγγραφές θα γίνονται ακόμα και μια ώρα πριν την εκκίνηση.
Όσοι από τους συμμετέχοντες δηλώσουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά, αποστέλλοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή φαξ και έχουν πληρώσει την συμμετοχή τους θα παραλάβουν το νούμερό τους την ημέρα του αγώνα από ξεχωριστή γραμματεία.

Βραβεύσεις
Θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.
Στα παιδιά που θα τερματίσουν στα 2000μ θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.
Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές, άνδρες, γυναίκες και παιδιά.
Όλοι οι Δρομείς θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
34ος Γύρος Πάρνηθας
24-9-2017: Αγώνας 16 χλμ. στην Πάρνηθα
40οι Δικταίοι Αγώνες
Δείτε τις πληροφορίες των αγώνων
Μαραθώνιος Ναυπλίου 2022 - Nafplio Marathon 2022
Δείτε τελευταία νέα για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο