Στα μονοπάτια της Οίτης

38 χλμ. θα έχουν στη διάθεσή τους οι δρομείς που θα συμμετάσχουν στον 3ο Ορεινό Μαραθώνιο “Ηρακλή” για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα απαιτητικά μονοπάτια της Οίτης. Παράταση δηλώσεων έως την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.

Share

Τα μονοπάτια του Εθνικού Δρυμού της Οίτης θα φιλοξενήσουν τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον 3ο Ορεινό Μαραθώνιο «Ηρακλής», που διοργανώνεται από το Δήμο Υπάτης σε συνεργασία με το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Nature In Action με υπεύθυνο τον Λουκά Πρατίλα.
Πρόκειται για έναν αγώνα βουνού που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ορεινών Αθλημάτων Οίτης το οποίο περιλαμβάνει πεζοπορία, καταβάσεις φαραγγιών, ποδήλατο, ξεναγήσεις κ.ά.
Ο αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, με ώρα εκκίνησης στις 7:00 π.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις στο site www.natureinaction.gr και στα τηλέφωνα 2231038007 & 6932271106 Λουκάς Πρατίλας.
Oι δρομείς μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους έως την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποτελέσματα Πανελλήνιου Μαθητικού Ανωμάλου
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου στην πίστα του Μαρκοπούλου το Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου. Δείτε τα αποτελέσματα.
Αγώνας στη Βουλιαγμένη
O Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων ‘ΕΥΚΛΗΣ’ με την συμμετοχή και υποστήριξη του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων καθώς και την συμμετοχή και υποστήριξη στον εθελοντικό τομέα του ΚΕΘΕΑ διοργανώνει τον αγώνα 10 χλμ. Run the Lake.
Χρυσή η Κοκλώνη
Στην 2η ημέρα (1/7) των αγώνων στίβου στους 16ους Μεσογειακούς Αγώνες η εθνική μας ομάδας κατέκτησε δύο ακόμη μετάλλια, ένα χρυσό με τη Γωγώ Κοκλώνη στα 100 μ. και ένα ασημένιο με τον Κώστα Μπανιώτη στο ύψος.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο