Στα μονοπάτια της Οίτης

38 χλμ. θα έχουν στη διάθεσή τους οι δρομείς που θα συμμετάσχουν στον 3ο Ορεινό Μαραθώνιο “Ηρακλή” για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα απαιτητικά μονοπάτια της Οίτης. Παράταση δηλώσεων έως την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.

Share

Τα μονοπάτια του Εθνικού Δρυμού της Οίτης θα φιλοξενήσουν τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον 3ο Ορεινό Μαραθώνιο «Ηρακλής», που διοργανώνεται από το Δήμο Υπάτης σε συνεργασία με το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Nature In Action με υπεύθυνο τον Λουκά Πρατίλα.
Πρόκειται για έναν αγώνα βουνού που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ορεινών Αθλημάτων Οίτης το οποίο περιλαμβάνει πεζοπορία, καταβάσεις φαραγγιών, ποδήλατο, ξεναγήσεις κ.ά.
Ο αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, με ώρα εκκίνησης στις 7:00 π.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις στο site www.natureinaction.gr και στα τηλέφωνα 2231038007 & 6932271106 Λουκάς Πρατίλας.
Oι δρομείς μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους έως την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aνακοίνωση – πρόσκληση εξέδωσε ο Απόλλων Δυτικής Αττικής για τον αγώνα του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού του Ευκλή. Δείτε την ανακοίνωση.
6η Αθαμάνιος Διαδρομή - Δρόμοι του Βασιλιά Αθάμα 2014
O Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων, σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αθαμανίου «ο ΑΘΑΜΑΣ» και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Τετρακωμιτών Άρτας «η ΜΗΓΕΡΗ» διοργανώνουν τον 6ο αγώνα δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή».
5ο Ελάφι Βαρυμπόμπης 16χλμ.-6χλμ.
6-1-2019: Αγώνες 16 & 6 χλμ. στη Βαρυμπόμπη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο