Στα μονοπάτια της Οίτης

38 χλμ. θα έχουν στη διάθεσή τους οι δρομείς που θα συμμετάσχουν στον 3ο Ορεινό Μαραθώνιο “Ηρακλή” για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα απαιτητικά μονοπάτια της Οίτης. Παράταση δηλώσεων έως την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.

Share

Τα μονοπάτια του Εθνικού Δρυμού της Οίτης θα φιλοξενήσουν τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον 3ο Ορεινό Μαραθώνιο «Ηρακλής», που διοργανώνεται από το Δήμο Υπάτης σε συνεργασία με το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Nature In Action με υπεύθυνο τον Λουκά Πρατίλα.
Πρόκειται για έναν αγώνα βουνού που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ορεινών Αθλημάτων Οίτης το οποίο περιλαμβάνει πεζοπορία, καταβάσεις φαραγγιών, ποδήλατο, ξεναγήσεις κ.ά.
Ο αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, με ώρα εκκίνησης στις 7:00 π.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις στο site www.natureinaction.gr και στα τηλέφωνα 2231038007 & 6932271106 Λουκάς Πρατίλας.
Oι δρομείς μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους έως την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όαση χαράς και αισιοδοξίας
Μία ξεχωριστή ημέρα για εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας ήταν η Κυριακή 25 Νοεμβρίου. Περισσότεροι από 1.500 δρομείς στα 10 χλμ. και 200 μικροί δρομείς στα 2 χλμ. έτρεξαν στον 30ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας συμμετέχοντας σε μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού γεμάτη κέφι, καλή διάθεση και πολλές χαρούμενες στιγμές, κάτι που λείπει από τη γκρίζα καθημερινότητα. Μεγάλοι νικητές ο Θοδωρής Αναγνώστου με 33:08 και η Χάιντι Διακομοπούλου με 37:56. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
8ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη»
11-9-2016: Το σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΗ «Σπάρτακος» και η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. διοργανώνουν αγώνα δρόμου 10 & 5 χλμ. στην Πτολεμαΐδα.
Back to Top