Στα μονοπάτια της Οίτης

38 χλμ. θα έχουν στη διάθεσή τους οι δρομείς που θα συμμετάσχουν στον 3ο Ορεινό Μαραθώνιο “Ηρακλή” για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα απαιτητικά μονοπάτια της Οίτης. Παράταση δηλώσεων έως την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.

Share

Τα μονοπάτια του Εθνικού Δρυμού της Οίτης θα φιλοξενήσουν τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον 3ο Ορεινό Μαραθώνιο «Ηρακλής», που διοργανώνεται από το Δήμο Υπάτης σε συνεργασία με το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Nature In Action με υπεύθυνο τον Λουκά Πρατίλα.
Πρόκειται για έναν αγώνα βουνού που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ορεινών Αθλημάτων Οίτης το οποίο περιλαμβάνει πεζοπορία, καταβάσεις φαραγγιών, ποδήλατο, ξεναγήσεις κ.ά.
Ο αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, με ώρα εκκίνησης στις 7:00 π.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις στο site www.natureinaction.gr και στα τηλέφωνα 2231038007 & 6932271106 Λουκάς Πρατίλας.
Oι δρομείς μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους έως την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Βουρεξάκειος Δρόμος Θυσίας
8-3-2015: Αγώνας τρεξίματος και πεζοπορίας
5ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσας
Αγώνας δρόμου στην Ηγουμενίτσα
Ο γύρος της πόλης
O ΣΔΥ Μεσσηνίας και ο Αθλητικός Φορέας Δήμου Καλαμάτας διοργανώνουν στις 30 Απριλίου τον 11ο Γύρο Καλαμάτας απόστασης 10,5 & 2 χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο