Ανα-τρέχω στην Αρκαδία

Ειδικά για όσους έχουν μέσα τους έντονο το στοιχεία της περιπέτειας το μονοπάτι «Αρκάδων Ποιμένων» ενδείκνυται για εξερεύνηση του μοναδικού Μαινάλου στην καρδιά της Αρκαδίας.

Share

Με κύριο σύνθημα «Ανα-τρέχω στην Αρκαδία» θέλοντας να τονίσουν την επιστροφή στις αξίες του Αρκαδικού ιδεώδους το Πολιτιστικό Κέντρο Βαλτεσινίκου και ο Δήμος Κλείτορος σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους «Κοίμηση της Θεοτόκου» και «Αναγέννηση» διοργανώνουν τον 2ο αγώνα ορεινού δρόμου λαϊκού χαρακτήρα με την ονομασία μονοπάτι των «Αρκάδων Ποιμένων» το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.
Οι δρομείς καλούνται να καλύψουν τη διαδρομή των 8 χλμ. στη βόρεια πλευρά του Μαινάλου, στην καρδιά του Βαλτεσινιώτικου ελατοδάσους με αφετηρία και τερματισμό το χωριό.
Στον αγώνα θα υπάρξουν τρεις κατηγορίες αθλητών α) άνδρες και γυναίκες άνω των 40 ετών β) άνδρες και γυναίκες 18-40 ετών και γ) έφηβοι.
Ο πρώτος κάθε κατηγορίας θα στεφανωθεί, κατά την αρχαία Αρκαδική συνήθεια, με στεφάνι δρυός και θα του απονεμηθεί κύπελλο, χρηματικό έπαθλο και μετάλλιο. Ο δεύτερος και τρίτος κάθε κατηγορίας θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο και μετάλλιο ενώ όλοι όσοι λάβουν μέρος στον αγώνα θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο Δήμο Κλείτορος στα τηλ.: 27950 86342, 2795360401 κ. Πάνος Μιχόπουλος, Φαξ: 27950-86391, 82357 και στα e-mail: [email protected] και [email protected]
Eπίσης στο «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ»
και στους συλλόγους «ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» και «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Virtual Veikou Trail
Από τις 17 ως τις 24 Ιανουαρίου ο ψηφιακός αγώνας
7ος Μαραθώνιος Ολυμπίας - Olympia Marathon 2023 - Ακύρωση
Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη της διοργάνωσης
Santorini Experience 2016
7/9-10-2016: Ο Δήμος Θήρας σε συνεργασία με το Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και τον Όμιλο της Active Media και υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας διοργανώνει το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου αθλητικό event που περιλαμβάνει αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης στη Σαντορίνη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο