Ανα-τρέχω στην Αρκαδία

Ειδικά για όσους έχουν μέσα τους έντονο το στοιχεία της περιπέτειας το μονοπάτι «Αρκάδων Ποιμένων» ενδείκνυται για εξερεύνηση του μοναδικού Μαινάλου στην καρδιά της Αρκαδίας.

Share

Με κύριο σύνθημα «Ανα-τρέχω στην Αρκαδία» θέλοντας να τονίσουν την επιστροφή στις αξίες του Αρκαδικού ιδεώδους το Πολιτιστικό Κέντρο Βαλτεσινίκου και ο Δήμος Κλείτορος σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους «Κοίμηση της Θεοτόκου» και «Αναγέννηση» διοργανώνουν τον 2ο αγώνα ορεινού δρόμου λαϊκού χαρακτήρα με την ονομασία μονοπάτι των «Αρκάδων Ποιμένων» το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.
Οι δρομείς καλούνται να καλύψουν τη διαδρομή των 8 χλμ. στη βόρεια πλευρά του Μαινάλου, στην καρδιά του Βαλτεσινιώτικου ελατοδάσους με αφετηρία και τερματισμό το χωριό.
Στον αγώνα θα υπάρξουν τρεις κατηγορίες αθλητών α) άνδρες και γυναίκες άνω των 40 ετών β) άνδρες και γυναίκες 18-40 ετών και γ) έφηβοι.
Ο πρώτος κάθε κατηγορίας θα στεφανωθεί, κατά την αρχαία Αρκαδική συνήθεια, με στεφάνι δρυός και θα του απονεμηθεί κύπελλο, χρηματικό έπαθλο και μετάλλιο. Ο δεύτερος και τρίτος κάθε κατηγορίας θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο και μετάλλιο ενώ όλοι όσοι λάβουν μέρος στον αγώνα θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο Δήμο Κλείτορος στα τηλ.: 27950 86342, 2795360401 κ. Πάνος Μιχόπουλος, Φαξ: 27950-86391, 82357 και στα e-mail: [email protected] και [email protected]
Eπίσης στο «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ»
και στους συλλόγους «ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» και «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα
Αγώνας 10χλμ. στη Λίμνη Μαραθώνα
Χορτιάτης Trail Run
6-3-2016: Την Κυριακή 6/3/2016 θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Χορτιάτης Trail Run.
UNDER ARMOUR RUN THESSALONIKI CITY CHALLENGE 2017
21-5-2017: Αγώνες για όλους στη Θεσσαλονίκη
Back to Top