Πλούσια δραστηριότητα στην Κύπρο

Ο Σύλλογος Δρομέων Κύπρου “Περικλής Δημητρίου” συνεχίζει την προσπάθειά του για περαιτέρω διάδοση του τρεξίματος στην Μεγαλόνησο, συνδιοργανώνοντας και με άλλους φορείς αρκετούς λαϊκούς αγώνες δρόμου.

Share

Το Παγκύπριο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δρομέων Κύπρου “Περικλής Δημητρίου” συνεχίζει την πλούσια δραστηριότητά του διοργανώνοντας σε συνεργασία με διάφορους φορείς τους παρακάτω αγώνες.

· Αγώνας Δρόμου 3,8 χλμ. και 1 χλμ. στα Σπήλια το Σάββατο 8 Αυγούστου 2009 σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αποδήμων και Φίλων Σπηλιών και Κούρδαλη.
· Διεθνείς Αγώνες Δρόμου “ΤΑ ΗΡΩΑ”, απόστασης 3,2 χλμ. και 1 χλμ. σε συνεργασία με τον Εθνικοθρησκευτικό Σύλλογο Αρχάγγελος Μιχαήλ στον Άγιο Ιωάννη Αγρού Πιτσιλίας την Κυριακή 9 Αυγούστου 2009.

Για τους πιο πάνω αγώνες ο Πρόεδρος του Σωματείου “Περικλής Δημητρίου”, κ. Σωκράτης Σωκράτους ευχαριστεί τους αθλητές του Σωματείου, τους εθελοντές, χορηγούς, υποστηρικτές, αστυνομία και ιατρικές υπηρεσίες για την συμμετοχή τους καθώς επίσης και τα ΜΜΕ για την προβολή.

Για τα αποτελέσματα και φωτογραφίες των αγώνων καθώς και για ενημέρωση για τους επόμενους αγώνες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.periclis.com.cy ή να καλέσετε στα τηλέφωνα 99 411 411 – 99 457 900 – 99 528 602.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άνοιξαν οι εγγραφές για τον Acropolis
Ξεκιίνησαν ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, τον Acropolis Half Marathon αλλά και τους παράλληλους αγώνες των 8 και των 3 χλμ. Athens Run που θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στις 20 Μαΐου σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της διοργάνωσης για να δηλώσουν συμμετοχή και να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα.
Ανάβαση στον Όλυμπο
O EOΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου τον “25ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου”.
Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα 2019
7-4-2019: Ο Ημιμαραθώνιος της πόλης του Μαραθώνα
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο