Πλούσια δραστηριότητα στην Κύπρο

Ο Σύλλογος Δρομέων Κύπρου “Περικλής Δημητρίου” συνεχίζει την προσπάθειά του για περαιτέρω διάδοση του τρεξίματος στην Μεγαλόνησο, συνδιοργανώνοντας και με άλλους φορείς αρκετούς λαϊκούς αγώνες δρόμου.

Share

Το Παγκύπριο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δρομέων Κύπρου “Περικλής Δημητρίου” συνεχίζει την πλούσια δραστηριότητά του διοργανώνοντας σε συνεργασία με διάφορους φορείς τους παρακάτω αγώνες.

· Αγώνας Δρόμου 3,8 χλμ. και 1 χλμ. στα Σπήλια το Σάββατο 8 Αυγούστου 2009 σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αποδήμων και Φίλων Σπηλιών και Κούρδαλη.
· Διεθνείς Αγώνες Δρόμου “ΤΑ ΗΡΩΑ”, απόστασης 3,2 χλμ. και 1 χλμ. σε συνεργασία με τον Εθνικοθρησκευτικό Σύλλογο Αρχάγγελος Μιχαήλ στον Άγιο Ιωάννη Αγρού Πιτσιλίας την Κυριακή 9 Αυγούστου 2009.

Για τους πιο πάνω αγώνες ο Πρόεδρος του Σωματείου “Περικλής Δημητρίου”, κ. Σωκράτης Σωκράτους ευχαριστεί τους αθλητές του Σωματείου, τους εθελοντές, χορηγούς, υποστηρικτές, αστυνομία και ιατρικές υπηρεσίες για την συμμετοχή τους καθώς επίσης και τα ΜΜΕ για την προβολή.

Για τα αποτελέσματα και φωτογραφίες των αγώνων καθώς και για ενημέρωση για τους επόμενους αγώνες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.periclis.com.cy ή να καλέσετε στα τηλέφωνα 99 411 411 – 99 457 900 – 99 528 602.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η διάσχιση του Καλλίδρομου
O Δήμος Μώλου σε συνεργασία με τον ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ διοργανώνουν τον 6ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 13.700 μ., “ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΥ” το Σάββατο 11 Αυγούστου.
18-6-2017: Για 8η χρονιά αγώνας στην περιοχή της Δάφνης
Voreia Beer Serres Trail Run 2020 & Serres Run - Ακύρωση
Αγώνες στις Σέρρες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο