Μέσα στη φύση

Αποδράστε στη μοναδική φύση του Αυγερινού τρέχοντας στις δασώδη πλαγιές του όρους Βοΐου σε υψόμετρο 1.100 μ. Απολαύστε το αγαπημένο σας άθλημα και γεμίστε τις μπαταρίες σας.

Share

Σε υψόμετρο 1.100 μ. βρίσκεται ο Αυγερινός Κοζάνης ένα χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Βοΐου της Βόρειας Πίνδου. Εκεί κάθε χρόνο ο Δήμος Τσοτυλίου, το Τοπικό Συμβούλιο Αυγερινού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αυγερινού και ο Σύλλογος Γυναικών Αυγερινού διοργανώνουν τον Αγώνα Αυγερινού, ένα αγώνα 24,5 χλμ. στον οποίο οι δρομείς καλούνται να γίνουν ένα με τη φύση και να θαυμάσουν την πλούσια χλωρίδα της περιοχής.
Έτσι και φέτος στις 12 Ιουλίου οι δρομείς θα πάρουν εκκίνηση στις 9:30 π.μ. από την πλατεία του Αυγερινού (υψόμετρο 1050 μ.) και αφού συναντήσουν την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος (υψόμετρο 1300 μ.) επιστρέφουν πάλι πίσω.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη από συνοδό γιατρό αλλά και στο σημείο τερματισμού. Σταθμοί υδροδοσίας με νερό και ισοτονικά ποτά θα υπάρχουν ανά τρία χιλιόμετρα.
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 8 Ιουλίου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6948040649 κα. Τσιούτση Μαρία και στο site του αγώνα:
http://www.avgerinos.org.gr/content/view/13/28/lang,el/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Komotini Street Relays
11-5-2014: Και ξαφνικά οι δρόμοι της Κομοτηνής γέμισαν κέφι, χαρά και χαμόγελα. Αλλά και δρομείς. Το Komotini Street Relays χάρισε μοναδικές στιγμές σε δεκάδες δρομείς στην ακριτική πόλη.
Όλα έτοιμα για το Virgin Forest Trail 2012
Μία πραγματική γιορτή για το ορεινό τρέξιμο θα διεξαχθεί το διήμερο 13-14 Οκτωβρίου στο Παρανέστι της Δράμας στο Παρθένο Δάσος του οποίου θα φιλοξενηθεί και φέτος για 6η χρονιά το VFT 2012 που περιλαμβάνει εκτός από τον υπερμαραθώνιο και τέσσερις ακόμα αγώνες μικρότερης απόστασης. Οι αγώνες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς το παρών θα δώσουν πολλοί Έλληνες αλλά και ξένοι αθλητές της διεθνούς σκηνής του trail running. Δείτε τις τελευταίες πληροφορίες.
25-1-2020: Αγώνας στο Πεδίον του Άρεως
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο