Μέσα στη φύση

Αποδράστε στη μοναδική φύση του Αυγερινού τρέχοντας στις δασώδη πλαγιές του όρους Βοΐου σε υψόμετρο 1.100 μ. Απολαύστε το αγαπημένο σας άθλημα και γεμίστε τις μπαταρίες σας.

Share

Σε υψόμετρο 1.100 μ. βρίσκεται ο Αυγερινός Κοζάνης ένα χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Βοΐου της Βόρειας Πίνδου. Εκεί κάθε χρόνο ο Δήμος Τσοτυλίου, το Τοπικό Συμβούλιο Αυγερινού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αυγερινού και ο Σύλλογος Γυναικών Αυγερινού διοργανώνουν τον Αγώνα Αυγερινού, ένα αγώνα 24,5 χλμ. στον οποίο οι δρομείς καλούνται να γίνουν ένα με τη φύση και να θαυμάσουν την πλούσια χλωρίδα της περιοχής.
Έτσι και φέτος στις 12 Ιουλίου οι δρομείς θα πάρουν εκκίνηση στις 9:30 π.μ. από την πλατεία του Αυγερινού (υψόμετρο 1050 μ.) και αφού συναντήσουν την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος (υψόμετρο 1300 μ.) επιστρέφουν πάλι πίσω.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη από συνοδό γιατρό αλλά και στο σημείο τερματισμού. Σταθμοί υδροδοσίας με νερό και ισοτονικά ποτά θα υπάρχουν ανά τρία χιλιόμετρα.
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 8 Ιουλίου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6948040649 κα. Τσιούτση Μαρία και στο site του αγώνα:
http://www.avgerinos.org.gr/content/view/13/28/lang,el/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας σύγχρονος άθλος
Στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθή για 27η φορά, ο σημαντικότερος αγώνας υπεραποστάσεων στη χώρα μας, το γνωστό σε όλους Σπάρταθλο, στον οποίο οι δρομείς θα πρέπει να καλύψουν την απόσταση των 243,3 χλμ. (Αθήνα-Σπάρτη) σε 36 ώρες .
18ος Αγώνας Δρόμου στο Άλσος Δαφνί
8-1-2017: Ένας ακόμη αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί στον εναλλακτικό τόπο Άθλησης-περιπάτου και αναψυχής στο Άλσος Δαφνίου.
10ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
21-4-2019: Aγώνες για όλους στο Φάληρο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο