Μέσα στη φύση

Αποδράστε στη μοναδική φύση του Αυγερινού τρέχοντας στις δασώδη πλαγιές του όρους Βοΐου σε υψόμετρο 1.100 μ. Απολαύστε το αγαπημένο σας άθλημα και γεμίστε τις μπαταρίες σας.

Share

Σε υψόμετρο 1.100 μ. βρίσκεται ο Αυγερινός Κοζάνης ένα χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Βοΐου της Βόρειας Πίνδου. Εκεί κάθε χρόνο ο Δήμος Τσοτυλίου, το Τοπικό Συμβούλιο Αυγερινού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αυγερινού και ο Σύλλογος Γυναικών Αυγερινού διοργανώνουν τον Αγώνα Αυγερινού, ένα αγώνα 24,5 χλμ. στον οποίο οι δρομείς καλούνται να γίνουν ένα με τη φύση και να θαυμάσουν την πλούσια χλωρίδα της περιοχής.
Έτσι και φέτος στις 12 Ιουλίου οι δρομείς θα πάρουν εκκίνηση στις 9:30 π.μ. από την πλατεία του Αυγερινού (υψόμετρο 1050 μ.) και αφού συναντήσουν την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος (υψόμετρο 1300 μ.) επιστρέφουν πάλι πίσω.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη από συνοδό γιατρό αλλά και στο σημείο τερματισμού. Σταθμοί υδροδοσίας με νερό και ισοτονικά ποτά θα υπάρχουν ανά τρία χιλιόμετρα.
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 8 Ιουλίου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6948040649 κα. Τσιούτση Μαρία και στο site του αγώνα:
http://www.avgerinos.org.gr/content/view/13/28/lang,el/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Θυσίας 2014 - Ημιμαραθώνιος Πέλλας
Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσώ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς διοργανώνουν τον Δρόμο Θυσίας 2014 – Ημιμαραθώνιος Πέλλας.
Run the Lake 2019
Αγώνες για όλους στη Λίμνη Βουλιαγμένης
Αγώνας Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Βιδιανής
18-2-2018: Αγώνας 5 χλμ. και πέταγμα χαρταετού
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο