4ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας

3-5-2015: Την Κυριακή 3 Μαΐου θα διεξαχθεί ο καθιερωμένος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας και οι παράλληλοι αγώνες 5 & 3 χλμ.

Share

Την Κυριακή 3 Μαΐου θα διεξαχθεί ο καθιερωμένος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας και οι παράλληλοι αγώνες 5 & 3 χλμ., ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου.

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, ο οποίος διανύει την 4η χρονιά διοργάνωσής του φέτος, έχει ήδη μετεξελιχθεί σε ένα μεγάλο γεγονός της πόλης μέσα στην καρδιά της άνοιξης με χιλιάδες συμμετοχές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και έναν πολυσήμαντο χαρακτήρα, γεμίζοντας χαμόγελα το κέντρο της πόλης. Πλήθος δρομέων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό αναμένεται να συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας αλλά και στους παράλληλους Αγώνες Δρόμου 5 χλμ. & 3 χλμ., καθώς αναμένεται οι φετινές συμμετοχές να ξεπεράσουν τους 18.000 δρομείς. Στόχος της διοργάνωσης παραμένει πάντα η συνεχής αναβάθμιση και εξέλιξη του αγώνα τόσο ως προς την ποιότητα και αύξηση των συμμετοχών από το εξωτερικά αλλά και την Ελλάδα αλλά και η παροχή του υψηλότερου δυνατού επιπέδου υπηρεσιών στους συμμετέχοντες δρομείς.

Η επίσημη περίοδος εγγραφών ξεκίνησε στις 17 Φεβρουαρίου 2015, τόσο για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο όσο και για τους Αγώνες Δρόμου 5 χλμ. & 3 χλμ., μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Με την έναρξη της περιόδου εγγραφών, καλούνται όλους τους δρομείς να υποβάλλουν εγκαίρως τη δήλωση συμμετοχής τους μέσω της ιστοσελίδας μας ώστε να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον Αγώνα. Τα όρια συμμετοχής είναι συγκεκριμένα και οι εγγραφές θα κλείσουν άμεσα μετά τη συμπλήρωσή τους. Στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο θα συμμετάσχουν 7.000 δρομείς, ενώ στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής 7.000 δρομέων και 4.000 δρομέων στον Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. WIND.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.athinahalfmarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Finikas Run 2022
Αγώνες στην Σύρο
4ΠΟΛΙΣ Υπερμαραθώνιος Μαραθώνα – 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Sifnos Trail Race
5-5-2018: Ορεινοί αγώνες στη Σίφνο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο