Φόρος τιμής στον μεγάλο οπλαρχηγό

Στη γενέτειρα του μεγάλου ήρωα του ’21, Γ. Καραϊσκάκη, στο Mαυρομάτι Καρδίτσας, στα πλαίσια των 7ημερων εορτασμών που γίνονται προς τιμή του διεξάγεται ο Αγώνας Δρόμου 25 χλμ. που φέρει το όνομά του.

Share

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου «Ο Γ. Καραϊσκάκης» διοργανώνει αγώνα δρόμου με την ονομασία «Καραϊσκάκειος Δρόμος» και γίνεται στα πλαίσια των 7ήμερων εορτασμών που διεξάγονται σε Νομαρχιακό επίπεδο προς τιμή του μεγάλου οπλαρχηγού.
Ο αγώνας θα έχει σαν χώρο εκκίνησης την κεντρική πλατεία της Καρδίτσας στις 6:30 μ.μ. και οι δρομείς αφού καλύψουν την απόσταση των 25 χλμ. (σε άσφαλτο) θα τερματίσουν στην πλατεία Μαυροματίου όπου υπάρχει ο ανδριάντας του Καραϊσκάκη. Για την κάλυψη των αναγκών των δρομέων σε υγρά θα υπάρχουν σταθμούς υδροδοσίας κάθε 4 χλμ. ενώ μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από Αίγυπτο, Γεωργία, Ιορδανία, Τουρκία, Ρουμανία, Ουκρανία, Μολδαβία και, φυσικά, και από την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στα τηλέφωνα 24450-97571 & 6977947689 κ. Δημήτρης Γιώτης, 6973035858 κ. Γ. Τρίψας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βούλιαξαν οι Σπέτσες
Στο όμορφο νησί των Σπετσών έγινε για πρώτη φορά ο Mini μαραθώνιος αλλά και ένας μικρότερος αγώνας Fun Run 5 χλμ. Παρά τη βροχή αλλά και τη δυσκολία της διαδρομής 281 δρομείς τερμάτισαν τη μεγάλη απόσταση των 26 χλμ. ενώ άλλοι 284 ολοκλήρωσαν την απόσταση των 5 χλμ. δημιουργώντας ένα εξαιρετικό, δρομικό κλίμα στο νησί που βούλιαξε από δρομείς το πρωϊνό της Κυριακής.
1oς Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος "Στη σκιά του Κριάκουρα"
Ένας καινούριος αγώνας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Αυγούστου το απόγευμα στο φαράγγι της Αγ. Τριάδας στη Γκούρα Κορινθίας.
27.000 δρομείς στο Βερολίνο!
Πάνω από 27.000 δρομείς από 94 διαφορετικές χώρες τερμάτισαν τον ημιμαραθώνιο του Βερολίνου, αγώνα που έχει καθιερωθεί να πραγματοποιείται στους δρόμους της γερμανικής πρωτεύουσας κάθε άνοιξη. Σε αυτούς προσθέστε και τους 170.000 θεατές και θα διαπιστώσετε ότι το τρέξιμο είναι με διαφορά ο μαζικότερος τρόπος άσκησης στη Γηραιά ήπειρο αλλά και ότι είναι συντριπτικά αποδεκτό από τον κόσμο.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο