Φόρος τιμής στον μεγάλο οπλαρχηγό

Στη γενέτειρα του μεγάλου ήρωα του ’21, Γ. Καραϊσκάκη, στο Mαυρομάτι Καρδίτσας, στα πλαίσια των 7ημερων εορτασμών που γίνονται προς τιμή του διεξάγεται ο Αγώνας Δρόμου 25 χλμ. που φέρει το όνομά του.

Share

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου «Ο Γ. Καραϊσκάκης» διοργανώνει αγώνα δρόμου με την ονομασία «Καραϊσκάκειος Δρόμος» και γίνεται στα πλαίσια των 7ήμερων εορτασμών που διεξάγονται σε Νομαρχιακό επίπεδο προς τιμή του μεγάλου οπλαρχηγού.
Ο αγώνας θα έχει σαν χώρο εκκίνησης την κεντρική πλατεία της Καρδίτσας στις 6:30 μ.μ. και οι δρομείς αφού καλύψουν την απόσταση των 25 χλμ. (σε άσφαλτο) θα τερματίσουν στην πλατεία Μαυροματίου όπου υπάρχει ο ανδριάντας του Καραϊσκάκη. Για την κάλυψη των αναγκών των δρομέων σε υγρά θα υπάρχουν σταθμούς υδροδοσίας κάθε 4 χλμ. ενώ μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από Αίγυπτο, Γεωργία, Ιορδανία, Τουρκία, Ρουμανία, Ουκρανία, Μολδαβία και, φυσικά, και από την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στα τηλέφωνα 24450-97571 & 6977947689 κ. Δημήτρης Γιώτης, 6973035858 κ. Γ. Τρίψας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Τσακώνικος Δρόμος
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Και φέτος τα Βελερεφόντεια!
Την Κυριακή 14 Ιουλίου διοργανώνεται για μία ακόμα χρονιά ο αγώνας δρόμου Βελερεφόντεια στον κεντρικό λιμανάκι της Νέας Μάκρης. Η απόσταση του αγώνα θα είναι και φέτος 6 χλμ. ενώ θα υπάρχει και απόσταση 300 μ. για τα παιδιά. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Ένας σύγχρονος άθλος
Στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθή για 27η φορά, ο σημαντικότερος αγώνας υπεραποστάσεων στη χώρα μας, το γνωστό σε όλους Σπάρταθλο, στον οποίο οι δρομείς θα πρέπει να καλύψουν την απόσταση των 243,3 χλμ. (Αθήνα-Σπάρτη) σε 36 ώρες .
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο