Ανακαλύψτε τις trail διαδρομές της Ελλάδας

Ο επόμενος αγώνας Mountain Bike & Run Cup 2009 επιστρέφει Πελοποννήσου. Σειρά έχουν τα Καλάβρυτα στην Αχαΐα όπου οι δρομείς, αλλά και οι ποδηλάτες, θα περιπλανηθούν στις πλαγιές του Χελμού.

Share

Σε κοντινή, σχετικά, απόσταση από την Αθήνα στις πλαγιές του όρους Χελμού σε 750 μ. υψόμετρο βρίσκονται τα Καλάβρυτα, χώρος διεξαγωγής του 5ου αγώνα Mountain Bike & Run Cup 2009.
Την πρώτη ημέρα Σάββατο 13 Ιουνίου οι δρομείς καλούνται να καλύψουν την απόσταση των 21,8 χλμ. ενώ την Κυριακή 14 Ιουνίου σειρά έχουν οι ποδηλάτες όπου πρέπει να διανύσουν απόσταση 46,5 χλμ. Όσοι όμως θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και στα δύο αθλήματα έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τις ομορφιές της περιοχής.
Για να δείτε το υψομετρικό διάγραμμα της διαδρομής ανατρέξτε στο http://www.outsports.gr/bikenruncup09/5.php?p=3

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα www.outsports.gr
Για κάθε διευκρίνιση σχετικά με την διοργάνωση τηλεφωνήστε στο τηλ. 2310 566522 ή στο [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην τελική ευθεία πριν τον αγώνα!
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον 1ο Skyrace αγώνα στην Ελλάδα. 230 αθλητές και αθλήτριες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να αγωνιστούν απέναντι στις δυσκολίες της διαδρομής, μα κυρίως με τον ίδιο τους τον εαυτό! Το Οροπέδιο, η Φαρμακίλα με την Κορυφή, η χαράδρα της Φλαμπουρίτσας και η ανάβαση της επιστροφής θα είναι το επίκεντρο των συζητήσεων και φέτος στον τερματισμό, στην πλατεία της Γκούρας!
Γύρος των Μολάων 2017
30-4-2017: Αγώνες δρόμου 4 & 1 χλμ. στην πόλη των Μολάων
Tο Σάββατο 31 Ιουλίου – Κυριακή 1η Αυγούστου 2010
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο