Ανακαλύψτε τις trail διαδρομές της Ελλάδας

Ο επόμενος αγώνας Mountain Bike & Run Cup 2009 επιστρέφει Πελοποννήσου. Σειρά έχουν τα Καλάβρυτα στην Αχαΐα όπου οι δρομείς, αλλά και οι ποδηλάτες, θα περιπλανηθούν στις πλαγιές του Χελμού.

Share

Σε κοντινή, σχετικά, απόσταση από την Αθήνα στις πλαγιές του όρους Χελμού σε 750 μ. υψόμετρο βρίσκονται τα Καλάβρυτα, χώρος διεξαγωγής του 5ου αγώνα Mountain Bike & Run Cup 2009.
Την πρώτη ημέρα Σάββατο 13 Ιουνίου οι δρομείς καλούνται να καλύψουν την απόσταση των 21,8 χλμ. ενώ την Κυριακή 14 Ιουνίου σειρά έχουν οι ποδηλάτες όπου πρέπει να διανύσουν απόσταση 46,5 χλμ. Όσοι όμως θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και στα δύο αθλήματα έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τις ομορφιές της περιοχής.
Για να δείτε το υψομετρικό διάγραμμα της διαδρομής ανατρέξτε στο http://www.outsports.gr/bikenruncup09/5.php?p=3

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα www.outsports.gr
Για κάθε διευκρίνιση σχετικά με την διοργάνωση τηλεφωνήστε στο τηλ. 2310 566522 ή στο [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
300άρισε ο Κάσσιος Δίας
4-5-2014: O αγώνας του 4ου Κάσσιου Δία έχει καθιερωθεί πλέον στο καλεντάρι κι έτσι στην 4η του διοργάνωση οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 300.
Mondelez, η πιο ''γλυκιά'' ομάδα του ΚΜΑ
Κάθε χρόνο όλο και περισσότερες εταιρείες συμμετέχουν  ομαδικά στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Μία από τις πρωτοεμφανιζόμενες και ίσως η πιο «γλυκιά» ομάδα είναι η Mondelez Running Team. Πρόκειται για την εταιρεία που οι περισσότεροι γνωρίζουν ως Lacta, Oreo, Philadelphia, Merenda, Jacobs, Trident, Halls.
20ος Ρήγειος Δρόμος «Συμμετέχω-Τιμώ»
Δείτε την προκήρυξη του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο