Ανακαλύψτε τις trail διαδρομές της Ελλάδας

Ο επόμενος αγώνας Mountain Bike & Run Cup 2009 επιστρέφει Πελοποννήσου. Σειρά έχουν τα Καλάβρυτα στην Αχαΐα όπου οι δρομείς, αλλά και οι ποδηλάτες, θα περιπλανηθούν στις πλαγιές του Χελμού.

Share

Σε κοντινή, σχετικά, απόσταση από την Αθήνα στις πλαγιές του όρους Χελμού σε 750 μ. υψόμετρο βρίσκονται τα Καλάβρυτα, χώρος διεξαγωγής του 5ου αγώνα Mountain Bike & Run Cup 2009.
Την πρώτη ημέρα Σάββατο 13 Ιουνίου οι δρομείς καλούνται να καλύψουν την απόσταση των 21,8 χλμ. ενώ την Κυριακή 14 Ιουνίου σειρά έχουν οι ποδηλάτες όπου πρέπει να διανύσουν απόσταση 46,5 χλμ. Όσοι όμως θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και στα δύο αθλήματα έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τις ομορφιές της περιοχής.
Για να δείτε το υψομετρικό διάγραμμα της διαδρομής ανατρέξτε στο http://www.outsports.gr/bikenruncup09/5.php?p=3

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα www.outsports.gr
Για κάθε διευκρίνιση σχετικά με την διοργάνωση τηλεφωνήστε στο τηλ. 2310 566522 ή στο [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γκούνκο και Καλοφύρης πρώτοι στον Ορεινό Μαραθώνιο Ζαγορίου
Ο Αλέξης Γκούνκο και ο Νίκος Καλοφύρης τερμάτισαν μαζί στην πρώτη θέση του 1ου Ορεινού Μαραθωνίου Ζαγορίου με χρόνο 4:44.18 και 4:44.20 αντίστοιχα. Οι δύο δρομείς έτρεξαν βήμα βήμα την καταπληκτική διαδρομή απόστασης 43 χλμ. Στις γυναίκες επικράτησε η Ιρένα Μαλιμπόρσκα με 5:43.02. Στον μεγάλο αγώνα ξεκίνησαν 154 δρομείς ενώ στον μικρό των 10 χλμ. 120. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Μινωικό Μονοπάτι Μύθων
1-3-2015: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύθος και ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης διοργανώνουν την Κυριακή 1 Μαρτίου τον ορεινό αγώνα Μινωικό Μονοπάτι Μύθων.
Καλές επιδόσεις στη Θεσσαλονίκη
Εντυπωσιακές επιδόσεις για τα ελληνικά δεδομένα είχαμε και φέτος στον Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο “Μέγας Αλέξανδρος” με τον Αιθίοπα Γκούσι Ρεγκάσα Ντεγιενί να σημειώνει εξαιρετική επίδοση 2:12.28 παρά το πολύ αργό πέρασμα στον ημιμαραθώνιο. Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Φέιτ Γκελέτο Τόλα με 2:36.54.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο