Ρεκόρ συμμετοχών

Η απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή αθλητών (ρεκόρ αγώνα) στην πέμπτη έκδοση του Σχίνιαθλου, αποδεικνύει ότι ο αγώνας αυτός εκτός από την στήριξη των παλιών αθλητών κέρδισε και την εμπιστοσύνη των νέων.

Share

Λίγο η ξεκούραση από τις διακοπές, λίγο η αγάπη για το τρίαθλο (για τους παλιούς) λίγο η ανάγκη για δοκιμή δυνάμεων σε περισσότερα αθλήματα (για τους νέους) ήταν αρκετά για τη μεγάλη προσέλευση των αθλητών που θα συμμετέχουν στο 5th Schiniathlon Multisports Challenge.

Ο αριθμός των 190 αθλητών αποτελεί και ρεκόρ συμμετοχών για τον συγκεκριμένο αγώνα (στον προηγούμενο αγώνα τον Μάιο συμμετείχαν 80 αθλητές αριθμός ο οποίος ήταν και ο μεγαλύτερος έως τώρα) ενώ ήδη από τις 25 Αυγούστου υπήρχαν μόνο 15 κενές θέσεις. Από τους 190 οι 79 θα αγωνιστούν στη μεγάλη απόσταση, οι 81 στη μικρή ενώ 32 είναι τα παιδιά που θα συμμετέχουν στον παιδικό αγώνα.

Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για τους αθλητές που συμμετέχουν και να ετοιμαστείτε ψυχολογικά ανατρέξτε στο http://www.schiniathlon.gr/startlist.html σελίδα στην οποία έχουν αναρτηθεί οι λίστες των αθλητών που θα συμμετέχουν σε όλα τα αγωνίσματα.

Το πρόγραμμα της ημέρας του αγώνα διαμορφώνεται ως εξής:

08:15 π.μ. μέχρι 10:00 μ.μ. – Παραλαβή πακέτων αθλητών και δήλωση ποδηλάτων
08:35 – Ενημέρωση για το παιδικό μέρος, παρουσία γονέων
08:45 – Εκκίνηση παιδικού μέρους
09:40 – Ενημέρωση για τους συμμετέχοντες στην μεγάλη απόσταση
10:00 – Εκκίνηση μεγάλης απόστασης
10:30 – Ενημέρωση για τους συμμετέχοντες στην μικρή απόσταση
10:45 – Εκκίνηση μικρής απόστασης
13:30 – Μπουφέ αθλητών και EXPO
14:00 – Απονομή επάθλων
15:00 – BEACH VOLLEY tournament
17:30 – Απονομή Beach Volley

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του αγώνα βρίσκονται Online στο http://www.schiniathlon.gr/news-20080602.html

Θα υπάρξουν μετάλλια και αναμνηστικά μπουζάκια για όλους όσους τερματίζουν ενώ θα λάβουν κύπελλο οι τρεις κορυφαία για κάθε μία από τις αποστάσεις (ξεχωριστά άντρες και γυναίκες). Επίσης θα υπάρχει ξεχωριστή βράβευση για τον καλύτερο κολυμβητή, ποδηλάτη και δρομέα για την μεγάλη απόσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Δήμος Μεσσήνης διοργάνωσε με επιτυχία τον ομώνυμο μαραθώνιο δρόμο τη Κυριακή 28 Μαρτίου.Ο δυνατός αέρας εμπόδισε ως ένα σημείο το έργο των δρομεών στον μεσσηνιακό κάμπο και παρά τις όποιες δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι διοργανωτές.
Ιδανικό ξεκίνημα!
Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος Ημιμαραθώνιος “Στο Νησί της Μαστίχας”. Στους τρεις αγώνες του προγράμματος συμμετείχαν περισσότεροι από 200 δρομείς κάθε ηλικίας. Νικητής του αγώνα, ο οποίος εξελίχθηκε σε μία καταπληκτικής ομορφιάς διαδρομή, ήταν ο Χιώτης πρωταθλητής Χριστόφορος Μερούσης με χρόνο 1:10:18 και στις γυναίκες η Άννα Βεσυροπούλου με 1:44.26. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
2ος Γαλήνιος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου
23-6-2018: Αγώνες 16,6 & 7,3 χλμ. στην Κινέττα
Back to Top