1ος Αγώνας Aνωμάλου Δρόμου Ελληνικών Β. Ευβοίας

Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα

Share

Την Κυριακή 2 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο 1ος Αγώνας Aνωμάλου Δρόμου Ελληνικών Β. Ευβοίας απόστασης 5 & 10χλμ. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

1ος Αγώνας Aνωμάλου Δρόμου Ελληνικών Β. Ευβοίας – Πληροφορίες αγώνα

Ο Σύλλογος «Ασπίδα» Ελληνικών σας καλεί να συμμετέχετε στον 1ο αγώνα ανωμάλου δρόμου με σκοπό να έρθουμε πιο κοντά στη Φύση και την Δύναμη της για αναγέννηση και ανανέωση μετα από τις καταστροφικές φωτιές του 2021 και να ενισχύσουμε την κοινότητα.

Πάρτε τους φίλους σας και ελάτε να απολαύσετε μια μοναδική διαδρομή 5 και 10 χλμ μέσα στο δάσος, και αν δεν καταφέρετε να τρέξετε ελάτε να περπατήσουμε την εξαιρετική διαδρομή που χαράξαμε μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα. Ελάτε να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία πράσινου και γαλάζιου μέσα στη φύση που υποσχόμαστε να  εξελιχθεί σε μια πραγματική όαση αισθήσεων.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.30 μπ στην παραλία Αγ. Νικολάου 
Μετα το τέλος του αγώνα θα σας περιμένουν αναμνηστικά δώρα, δροσερά αναψυκτικά και εδέσματα φτιαγμένα με αγάπη από τα μέλη του συλλόγου μας.

Σας περιμένουμε με πολύ χαρά στην πρώτη μας διοργάνωση!

Πληροφορίες στο email: [email protected] και στη σελίδα στο facebook: Ασπίδα Ελληνικών 

Προκήρυξη

1ος Αγώνας ανωμάλου Δρόμου Ελληνικών Β. Ευβοίας

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

ΩΡΑ 10.30 ΠΜ

Ο Σύλλογος «Ασπίδα» Ελληνικών σας καλεί να συμμετέχετε στον 1ο αγώνα ανωμάλου δρόμου με σκοπόνα έρθουμε πιο κοντά στη Φύση και την Δύναμη της για αναγέννηση και ανανέωση μετα από τις καταστροφικές φωτιές του 2021 και να ενισχύσουμε την κοινότητα.

Πάρτε τους φίλους σας και ελάτε να απολαύσετε μια μοναδική διαδρομή 5 και 10 χλμ μέσα στο δάσος, και αν δεν καταφέρετε να τρέξετε ελάτε να περπατήσουμε την εξαιρετική διαδρομή που χαράξαμε μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα.Η διαδρομή είναι με την μέθοδο του περα – δώθε, με εκκινηση/ τερματισμό στο ίδιο σημειο!

 Ελάτε να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία πράσινου και γαλάζιου μέσα στη φύση που υποσχόμαστε να  εξελιχθεί σε μια πραγματική όαση αισθήσεων.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.30 στην παραλία Αγ. Νικολάου

Η γραμματεία του αγώνα θα ανοίξει στις 9.00 πλησίον της εκκίνησης!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!!

Μετα το τέλος του αγώνα θα σας περιμένουν αναμνηστικά δώρα, δροσερά αναψυκτικά και εδέσματα φτιαγμένα με αγάπη από τα μέλη του συλλόγου μας.

Μην καθυστερείτε, δηλώστε σήμερα κιόλας συμμέτοχη στη σελίδα μας

και ηλεκτρονικά πατώντας εδώ

Σας περιμένουμε με πολύ χαρά στην πρώτη μας διοργάνωση! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας :[email protected], Τηλ.6982834204

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Υγείας Επισκοπείου 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Voio Race Series 2024 - Namata
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
12ος Ημιμαραθώνιος Χίου
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο