Filerimos Trail to The Cross 2024

Δείτε περισσότερα

Share
Filerimos Trail to the Cross

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση Filerimos Trail to The Cross 2024 στον Ιαλυσό της Ρόδου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 20 χλμ., 6,5 χλμ. και 1 χλμ. Ορεινού Δρόμου και Περιπέτειας στην περιμετρική διαδρομή της Φιλερήμου Ιάλυσου και των μονοπατιών της, κάτω από τους τους κανόνες και τις προδιαγραφές του ΣΕΓΑΣ, της WA και της ITRA.

εκκίνηση και ο τερματισμός θα δοθούν στον υπαίθριο σταθμό πυροσβεστικής πριν τον δρόμο προς τον Φιλέρημο.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή

Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ για τα 20χλμ., 10 ευρώ για τα 6,5χλμ. και 5 ευρώ για τον αγώνα του 1χλμ.

Διαδρομές

Για τον αγώνα των 20χλμ. η εκκίνηση θα δοθεί στον δρόμο μπροστά στον υπαίθριο σταθμό της πυροσβεστικής, που βρίσκεται πριν τον δρόμο προς τον Φιλέρημο και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο. Είναι χωμάτινη, κυκλική διαδρομή, μήκους 20,000 μέτρων, με την συνολική θετική υψομετρική διαφορά να φτάνει τα 816 μ, με ψηλότερο σημείο τα 248 μ. Ένας καθαρόαιμος trail αγώνας σε χωμάτινο τερέν με μονοπάτια ανηφόρας και κατηφόρας, όπου απευθύνεται αποκλειστικά σε δρομείς, που έχουν λάβει μέρος και σε άλλους trail αγώνες μεσαίας απόστασης ή έχουν επαφή και εξοικείωση σε μονοπάτια και χώμα.

Για τον αγώνα των 6,5χλμ. η εκκίνηση θα δοθεί στον δρόμο μπροστά στον υπαίθριο σταθμό της πυροσβεστικής, που βρίσκεται πριν τον δρόμο προς τον Φιλέρημο και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο. Είναι χωμάτινη, κυκλική διαδρομή, με 521 μ συνολική θετική υψομετρική διαφορά και με υψηλότερο σημείο τα τα 248 μ. Ένας αγώνας που θα δοκιμάσει σίγουρα τις δυνάμεις σου, παρόλο που είναι μικρής απόστασης! Η διαδρομή διεξάγεται σε χωμάτινο και ασφάλτινο τερέν με μονοπάτια και πλακόστρωτο, όπου θα γίνεται συνεχή εναλλαγή τους, σίγουρα θα είναι ένας πολύ ωραίος και δυνατός αγώνας για τους γρήγορους δρομείς αλλά και μία ευκαιρία για αυτούς που τρέχουν αγώνες δρόμου να πάρουν μία γεύση από ανηφόρες σε trail αγώνες.

Ηλικιακό όριο συμμετοχής: 14 ετών και άνω.

Τα 1.000 μέτρα παιδικού αγώνα θα έχουν ξεκινήσουν μπροστά στον υπαίθριο σταθμό της πυροσβεστικής, που βρίσκεται πριν τον δρόμο προς τον Φιλέρημο και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο. Τα παιδιά μόνα τους ή και με τους συνοδούς τους μπορούν να τρέξουν ή να περπατήσουν μέχρι τα 500 μ που θα είναι η αναστροφή και θα επιστρέψουν στο τερματισμό.

Ηλικιακό όριο συμμετοχής: έως και 16 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
40ος Λαϊκός Ανώμαλος Δρόμος – Λεύκτρα
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
1o Kalamata Mountain Run
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Andrus Beer Trail Race Festival
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο