1ος Αγώνας Δρόμου: Συν-Εκκίνηση

Οι εγγραφές συνεχίζονται!

Share
agonas dromou synekkinisi to ergastiri

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία θα διεξαχθεί ο 1ος Αγώνας Δρόμου: Συν-Εκκίνηση. Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Το Εργαστήρι» στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» και περιλαμβάνει αποστάσεις 5 χλμ., 2,5 χλμ. και 1,25 χλμ.
Οι εγγραφές συνεχίζονται!

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη της διοργάνωσης.

1ος Αγώνας Δρόμου: Συν-Εκκίνηση – Προκήρυξη

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Το Εργαστήρι» διοργανώνει αγώνα δρόμου στο μεγαλύτερο πάρκο της Αττικής, το Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποστάσεις 5 χλμ., 2,5 χλμ. και 1,25 χλμ. Την τεχνική διεύθυνση της διοργάνωσης  έχει αναλάβει η MyRace.

Ακολουθούν περισσότερα στοιχεία για τον αγώνα καθώς και όροι συμμετοχής.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Αποστάσεις αγώνα: 1,25 χλμ., 2,5 & 5 χλμ.

Πρόγραμμα αγώνα:

Λειτουργία Γραμματείας: 08:30 π.μ.
Εκκίνηση αγώνα 1,25 χλμ. & 2,5 χλμ.: 10:00 π.μ.
Εκκίνηση αγώνα 5 χλμ.: 10:30 π.μ.
Απονομές: 11:20 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής: 

Αγώνας 5 χλμ.: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, άνω των 12 ετών, οι οποίοι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στη διοργάνωση και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη (ή με την ευθύνη του κηδεμόνα τους σε περίπτωση που πρόκειται για ανήλικους) ενώ θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να έχει επιβεβαιωθεί η ικανότητά τους να λάβουν μέρος σε δρομικούς αγώνες μεγάλης απόστασης.

Αγώνας 2,5 χλμ.: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, άνω των 12 ετών, οι οποίοι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στη διοργάνωση και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη (ή με τηνευθύνη του κηδεμόνα τους σε περίπτωση που πρόκειται για ανήλικους) ενώ θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να έχει επιβεβαιωθεί η ικανότητά τους να λάβουν μέρος σε δρομικούς αγώνες μεγάλης απόστασης.

Αγώνας 1,25 χλμ.: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά από 6  έως 12 ετών και ΑΜΕΑ ανεξαρτήτου ηλικίας, οι οποίοι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στη διοργάνωση και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη ή με τηνευθύνη των κηδεμόνων τους σε περίπτωση που πρόκειται για ανήλικους ή με την ευθύνη των δικαστικών συμπαραστατών τους εφόσον τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση. Θα πρέπει επίσης πρόσφατα να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να έχει επιβεβαιωθεί η ικανότητά τους να λάβουν μέρος σε δρομικούς αγώνες μεγάλης απόστασης.

Περίοδος Εγγραφών – Όριο Εγγραφών:

Η περίοδος των εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου.

Τρόπος Εγγραφής:

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.myrace.gr

Πακέτα συμμετοχής για τους αγώνες 2,5 & 5 χλμ.:

  • Απλό πακέτο: 10 ευρώ
  • Ενισχυμένο: 15 ευρώ

Το απλό πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
  • Αναμνηστικό μετάλλιο
  • Γκαρνταρόμπα
  • Υγειονομική κάλυψη
  • Ασφαλιστική κάλυψη (αστικής ευθύνης)
  • Υδροδοσία
  • Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής

Το ενισχυμένο πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

  • Αναμνηστικό T-Shirt
  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
  • Αναμνηστικό μετάλλιο
  • Γκαρνταρόμπα
  • Υγειονομική κάλυψη
  • Ασφαλιστική κάλυψη (αστικής ευθύνης)
  • Υδροδοσία
  • Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής

Πακέτο συμμετοχής για τους αγώνες 1,25 χλμ.:

  • Δωρεάν

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
  • Αναμνηστικό μετάλλιο
  • Υγειονομική κάλυψη
  • Ασφαλιστική κάλυψη (αστικής ευθύνης)
  • Υδροδοσία
  • Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής: Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής από όλους τους συμμετέχοντες θα γίνει το Σάββατο 2/12 10:00 – 14:00 από το Εργαστήρι ( και την Κυριακή 3/12 από τις 08:30 στο σημείο της εκκίνησης στο ανοιχτό θέατρο εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου Αντώνης Τρίτσης.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης των αγώνων των 5 χλμ., 2,5 χλμ., 1,25 χλμ. για παιδιά και 1,25 χλμ. ΑΜΕΑ

Χάρτης διαδρομής 5 χλμ. (2 στροφές)

Συν-Εκκίνηση αγώνας δρόμου χάρτης

Χάρτης διαδρομής 1,25 χλμ. και 2,5 χλμ. (2 στροφές)

Συν-Εκκίνηση αγώνας δρόμου χάρτης 1,250μ.

Όροι συμμετοχής:
– Όλοι οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είναι απολύτως υγιείς για να συμμετέχουν στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα.

– Αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή στον αγώνα όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες) κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

– Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχονται ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους.

– Οι συμμετέχοντες δίνουν την έγκρισή τους στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες τους ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχουν καμία οικονομική ή οποιαδήποτε άλλη απαίτηση.

​- Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Τα τραπεζικά ή άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.

– Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτους σε καμία φάση της περιόδου εγγραφών.

– Ακυρώσεις συμμετοχής και επιστροφή του κόστους συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί καμία ακύρωση και επιστροφή του κόστους.

– Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής των όρων συμμετοχής αφού προβούν στην σχετική ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρομείς... κατέλαβαν τη Θεσσαλονίκη
Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα… δρομικά της και υποδέχθηκε χιλιάδες δρομείς στον Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” που έγινε την Κυριακή. Πρώτος τερμάτισε ο Αιθίοπας Γκέτο Μεταφέρια σε 2:19:29, ενώ στις γυναίκες νικήτρια στέφθηκε η Μάγδα Γαζέα με 2:41:26 με τις συμμετοχές στον Μαραθώνιο να ξεπερνούν τις 1.100. Ακόμα 3.247 δρομείς έτρεξαν στα 5 χλμ. κι άλλοι 1.943 στα 10 χλμ. συτρίβοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών!
Νικηφόρειος Δρόμος 2022
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής για τους αγώνες του Ρεθύμνου
Το τρίαθλο έχει την τιμητική του
To δεύτερο τρίαθλο της σειράς της Transition Sports Team πηγαίνει στην ορεινή Κορινθία. Έτσι στις 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στη λίμνη Δόξα Κορινθίας ο αγώνας “Λίμνη Δόξα Sprint Distance Triathlon” που θα περιλαμβάνει τις “γρήγορες” αποστάσεις σε όλα τα αθλήματα του τριάθλου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο