8ες Ορεινές Διαδρομές Βοριτσίου

Share
Ορεινές Διαδρομές Βοριτσίου

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου θα διεξαχούν οι 8ες Ορεινές Διαδρομές Βοριτσίου στο Βορίτσι Κρήτης που διοργανώνει η ομάδα τρεξίματος Χοχλιός team.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 ορεινές διαδρομές 5 & 12 χλμ.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο facebook Ορεινές Διαδρομές Βοριτσίου

Εγγραφές στο https://ideanroutes.gr/oreines-diadromes-voritsiou/

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

8ες Ορεινές Διαδρομές Βοριτσίου – Προκήρυξη

Για 8η συνεχόμενη χρονιά , παιδιά, γονείς, αθλητές και συνοδοί των αθλητών θα συγκεντρωθούν από πολλά μέρη της Κρήτης σε ένα χωριό το οποίο απαριθμεί μόλις 30 μόνιμους κατοίκους! Το Βορίτσι!

Η διοργάνωση γίνεται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «IDEAN ROUTES – ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΙΔΑΙΑΣ» & την ομάδα τρεξίματος «Χοχλιός team», σε συνδιοργάνωση με την «Περιφέρεια Κρήτης» και με υποστήριξη του Πολιτιστικου συλλόγου “η Αγία Μαρίνα”

Οι ορεινές διαδρομές Βοριτσίου είναι μια αθλητική εκδήλωση με κύριο σκοπό την ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής τους αλλά και την σημασία που έχει να παραμείνει αναλλοίωτος στο πέρασμα των χρόνων! Η αθλητική εκδήλωση αριθμεί 7 προηγούμενες διοργανώσεις και έχει μια σταθερά ανοδική πορεία με τις συμμετοχές κάθε χρόνο να αυξάνονται. Είναι δε, ένας από τους παλαιότερους ορεινούς δρόμους της Κρήτης και του Ν. Ηρακλείου.

Το χωριό Βορίτσι απέχει μόλις 30 λεπτά από την πόλη του Ηρακλείου και με αυτήν την διοργάνωση έχει καταφέρει να γίνει γνωστό σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Κρήτης και όχι μόνο. Το μεράκι των ντόπιων, η αγάπη τους για την περιοχή τους, η αλληλοϋποστήριξη και η μοναδική φιλοξενία τους είναι τα συστατικά της επιτυχίας!

Κάποια από τα λόγια του εμπνευστή, τεχνικού διευθυντή της διοργάνωσης Εμμανουήλ Κωνσταντουλάκη: “Κάθε χρόνο, όλο το δρομικό κοινό της Κρήτης γνωρίζει πως την περίοδο του φθινοπώρου γίνεται μια ξεχωριστή εκδήλωση στο χωριό Βορίτσι. Ένα συστατικό που την κάνει μοναδική, είναι πως κάθε χρόνο οι διαδρομές αλλάζουν και οι ανηφόρες – κατηφόρες πάντα αποτελούν μια καινούργια έκπληξη. Έτσι και φέτος, υποδεχόμαστε τους δρομείς με δύο ανανεωμένες διαδρομές 5  &  12 χιλιομέτρων που τα έχουν όλα! Ανηφόρες, κατηφόρες, μονοπάτια, χωματόδρομους, περάσματα από φαράγγια , αμπελώνες και μοναδική θέα προς την θάλασσα! Κάθε χρόνο γινόμαστε καλύτεροι ως προς την διοργάνωσή μας και αυτό το νιώθουμε με το τέλος των αγώνων από όλους όσους έχουν τρέξει! Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε για να βιώσετε μαζί μας μια γιορτή του ορεινού τρεξίματος, όπως κάθε χρόνο!”     

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου https://ideanroutes.gr/ και θα διαρκέσουν έως και την Τρίτη 10 Οκτωβρίου ώρα 16:00.

Για να μάθεις λεπτομέρειες σχετικά με τους σκοπούς και το έργο της «IDEAN ROUTES» κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο https://ideanroutes.gr/diadromes-idaias/

ενώ για δωρεά και βοήθεια για τους σκοπούς της α.μ.κ.ε. μπορείτε να δείτε εδώ https://ideanroutes.gr/donation/  

Για περισσότερες πληροφορίες: [email protected] ή στο τηλέφωνο 6945863051 Κωνσταντουλάκης Εμμανουήλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ο Drama Wine Trail
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Kerkini Lake Run 2024
Δείτε την προκήρυξη του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο