Run Together Athens 2023 powered by SAUCONY

Τρέχουμε σε ζευγάρια για καλό σκοπό

Share
RUN TOGETHER ATHENS 2022

Το «RUN TOGETHER powered by SAUCONY» επιστρέφει και θα διεξαχθεί για 8η χρονιά, στον εμβληματικό χώρο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου το πρωί.

Ένα ξεχωριστό fun run που υπόσχεται μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες. Ένα μοναδικό event για όλους εμάς που έχουμε το ίδιο πάθος για το τρέξιμο και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας, ανεξάρτητα από τη φυσική κατάσταση, τις επιδόσεις και την ηλικία.

Η εκκίνηση του RUN TOGETHER ATHENS 2023 θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (είσοδος από Λεωφ. Κύμης), την Κυριακή 22 Οκτωβρίου το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ τριών διαφορετικών αποστάσεων, των 3, 6 και 9χλμ.

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας.

Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες ή από 1 ενήλικα και 1 παιδί ως εξής: Άνδρας-Άνδρας, Γυναίκα-Γυναίκα, Άνδρας-Γυναίκα, Με Παιδί (Ενήλικας – Παιδί ή Παιδί – Παιδί).

Ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει δεύτερος, παροτρύνοντας τους συμμετέχοντες να τρέξουν μαζί βοηθώντας ο ένας τον άλλο!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες θα προσφέρουν στη δράση του Σωματείου ΑΜΕΑ Ιωνάς, αφού στο 8ο RUN TOGETHER ATHENS στηρίζουμε τις ανάγκες και το έργο του σωματείου. Η διοργάνωση για πρώτη φορά θα στηρίξει και τη δράση της Liberty Guide Dogs  που εξειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων βοηθείας και συγκεκριμένα στην εκπαίδευση σκύλων-οδηγών για άτομα με ολική ή μερική απώλεια όρασης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με μόλις 15€ το κάθε ζευγάρι συνολικά στην απλή εγγραφή ή 30€ το ζευγάρι στην premium εγγραφή που περιλαμβάνει 2 τεχνικά μπλουζάκια, έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα όμορφο δρομικό πρωινό!

Φέτος το “RUN TOGETHER powered by SAUCONY” ανανεώνεται και θα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο, επιφυλάσσοντας  πολλές  εκπλήξεις στη διάρκεια της διοργάνωσης και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του τερματισμού, καθώς και σημαντικά δώρα για τους νικητές.

Η διαδρομή του αγώνα είναι κυκλική, διασχίζει την «Αγορά», την θολωτή κατασκευή που αναπτύσσεται σε καμπύλη κατά μήκος του βόρειου άκρου του ΟΑΚΑ, περνάει δίπλα από το Κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο, το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ, το Κολυμβητήριο και το Τείχος των Εθνών και καταλήγει στο σημείο εκκίνησης. Οι δρομείς που επιλέγουν να διανύσουν τα 6 χλμ επαναλαμβάνουν τη διαδρομή δύο φορές και αυτοί των 9χλμ κάνουν συνολικά τρεις στροφές.

Στο χώρο του τερματισμού όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα εμβληματική συλλογή της SAUCONY με την Endorphin συλλογή που έχει αλλάξει τα δεδομένα στο τρέξιμο να δεσπόζει!

Σπουδαστές του Mediterranean College θα προσφέρουν μασάζ αποθεραπείας στους δρομείς στον τερματισμό ενώ σπουδαστές από το τμήμα αισθητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα αναλάβουν το face painting για τους μικρούς μας φίλους στο χώρο του ΙΚΕΑ!

Για κάτι διαφορετικό η Micro Scooters Greece θα είναι παρόν στο χώρο της διοργάνωσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για βόλτες και test rides με τα Micro Scooters. Επειδή το παιχνίδι δεν έχει ηλικία, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος και για τους ενήλικες!

Για την αναπλήρωση της ενέργειας των δρομέων θα φροντίσουν οι μπανάνες Chiquita, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τα αναψυκτικά ΒΙΚΟΣ, τα JOIN healthy food & juice bars που θα προσφέρουν φρέσκους χυμούς και η Pizza Fan που θα προσφέρει πίτσες στους μικρούς μας φίλους και τους εθελοντές.

Σας περιμένουμε στον πιο διασκεδαστικό αγώνα δρόμου της χρονιάς για να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε παρέα!

RUN TOGETHER ATHENS 2022

Οι εγγραφές ανοίγουν σύντομα! Stay Tuned!

Χορηγοί της διοργάνωσης η CHIQUITA, η EUROBANK μέσω του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή και η COUNTERPAIN, Υποστηρικτές η INTERSPORT, η CANDIA, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, το COUNTERCOOL, τα JOIN juice bars, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Mediterranean College και η PIZZA FAN.

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι η ΕΡΤ, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, το Gazzetta, τα ενημερωτικά portal Pagenews και In2Life, τα αθλητικά πόρταλ και περιοδικά Runner Magazine, RunningNews.gr, iRunMag.gr, Runnfun.gr, Athletics Magazine, RunnTrail.gr και RunBeat.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

site: http://www.runtogether.gr
facebook: web.facebook.com/RunTogetherGR
instagram: http://www.instagram.com/runtogethergr

RUN TOGETHER ATHENS 2022
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Hercules Mountain Series 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
1o Kalamata Mountain Run
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Skiritida Run 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο