11οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού – Athens Company Run 2023

Δείτε περισσότερα

Share

Το μοναδικό δροµικό γεγονός που έχει τόσο αγαπηθεί, επιστρέφει το Σάββατο 30 Σεπτεµβρίου 2023 στο Ο.Α.Κ.Α με δύο αποστάσεις 5χλμ & 10χλμ.

Αναλυτικές πληροφορίες:

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:10km – 09:00 π.μ. 5km – 10.30π.μ. ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 11:30 π.μ.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ: 5χλμ (50min) & 10χλμ (120min)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Την ηλεκτρονική χρονοµέτρηση των αγώνων των 5χλμ και 10χλμ καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρία χρονοµέτρησης. Τα ανεπίσημα αποτελέσµατα θα αναρτηθούν άµεσα μετά τον τερματισμό και τα επίσηµα. Θα δηµοσιευθούν τις επόμενες ηµέρες του αγώνα.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ Chip – Αριθμῶν – Πακέτων εγγραφών:Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς των 5χλμ & 10χλμ θα παραλάβουν με την άφιξή τους από τη γραμματεία της διοργάνωσης το chip χρονοµέτρησης με τον αριθµό συμμετοχής τους, όπως επίσῃς καὶ το welcome pack με τα αναμνηστικά της διοργάνωσης.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Η διοργάνωση θα περιλαµβάνει 2 διαδρομές αποστάσεων 5χλμ και 10χλμ. Και οι δυο αγώνες θα διεξαχθούν σε κλειστή κυκλική διαδροµή 5χλμ. Για τον αγώνα 5χλμ, οι δρομείς θα κάνουν 1 στροφή και για τα 10χλμ, οι δρομείς θα κάνουν 2 στροφές. O έλεγχος των στροφών και η χρονοµέτρηση θα γίνεται με σύστημα ηλεκτρονικής καταµέτρησης και χρονοµέτρησης.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-ΕΠΑΘΛΑ: Αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στον αγώνα των 5χλμ και 10χλμ. Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες στα 5χλμ και 10χλμ θα απονεμηθούν αντίστοιχα κύπελλο και μετάλλιο.

Δηλώστε συμμετοχή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Vavdos Trail Run 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
4oι Αγώνες Vasiliki Lefkada Road & Mountain Race
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
1ο Galatsi Night Run
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο