South Olympus Forest Trail 2023

Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα

Share
South Olympus Forest Trail

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο ορεινός αγώνας South Olympus Forest Trail 2023. Πρόκειται για έναν αγώνα απόστασης 58χλμ. με ανάβαση +2700μ.

Η διαδρομή ξεκινάει και τερματίζει στον Παλιό Παντελεήμονα το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023 με την ανατολή του ηλίου στις 7:32πμ με όριο έγκυρου τερματισμού τις 14 ώρες.

Η διαδρομή κινείται στο μεγαλύτερο ποσοστό της σε μονοπάτι αλλά έχει και μεγάλο μέρος δασικού δρόμου, μέσα σε πυκνό δάσος Ελάτης, Πεύκου, Οξιάς, Καστανιάς ακόμα και Κουμαριάς, γι’ αυτό και το Forest στον τίτλο.

Όπως αναφέρουν από τη διοργάνωση: «Το δάσος είναι παρόν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, σε κατακλύζει, σχεδόν σε πνίγει! Θα την χαρακτήριζα εύκολη, από άποψη τερέν, είναι μαλακό χωρίς πολλή πέτρα, κι έχει αρκετό τρέξιμο. Οι κλίσεις είναι σχετικά ήπιες 12-15% κατά μέσο όρο, εκτός από τρεις ανηφόρες που φτάνει όμως και το 40% για σχετικά μικρά διαστήματα».

Οι πληροφορίες για τον αγώνα θα ανακοινωθούν στο pourliatrail.gr με όλες τις λεπτομέρειες για τη διαδρομή, την τροφοδοσία κλπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Karpathos Run 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
3ο Koutouki Trail Run
Δείτε περισσότερα
Syros Trail Challenge 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο