Life Run 2023

Δείτε περισσότερα

Share

O Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, συνδιοργανώνουν τον 5ο Απογευματινό Αγώνα Δρόμου 4 και 8 χιλιομέτρων «LIFE RUN 2023», για γυναίκες και άνδρες, αφιερωμένο στη Δωρεά Οργάνων, Ιστών και Κυττάρων για Μεταμοσχεύσεις.

O ετήσιος απογευματινός αγώνας δρόμου LIFE RUN πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Μάϊο του 2017. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη Δωρεά Ιστών, Οργάνων
και Κυττάρων για μεταμοσχεύσεις και τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.

Τον αγώνα συνδιοργανώνουν τέσσερις σημαντικοί οργανισμοί του αθλητισμού και της άθλησης, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής.

Από τα έσοδα του αγώνα, οργανώνεται Δίκτυο Εθελοντών Δοτών για Μεταμοσχεύσεις.

Ο αγώνας πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου Βοτανικού Κήπου της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο λυγερόκορμα δέντρα, πολύχρωμα λουλούδια, φαρμακευτικά φυτά, λιμνούλες με νούφαρα, σκιερούς διαδρόμους με μπαμπού και τόσα άλλα… που ξεδιπλώνονται μπροστά στα έκπληκτα μάτια σας! Σε μια καταπράσινη έκταση 1.860 στρεμμάτων, πλημμυρισμένη από 2.500 είδη φυτών από όλο τον κόσμο, η φύση είναι η μεγάλη «πρωταγωνίστρια»!

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιδαύριος Δρόμος 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
6ος Αγώνας Δρόμου Acheloos Run 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Ειρηνοδρομία 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο