6ος Πλαστήριος Δρόμος 2023

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
ΠΛΑΣΤΗΡΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Την Κυριακή 23 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 6ος Πλαστήριος Δρόμος στο Μουζάκι Καρδίτσας. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

6ος Πλαστήριος Δρόμος 2023 – Προκήρυξη

Ο Δήμος Καρδίτσας προκηρύσσει αγώνα δρόμου 10 χλμ, 5 χλμ και 1000μ., για παιδιά με την ονομασία «Πλαστήριος Δρόμος». Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Μαίου με διαφορετικές αφετηρίες αλλά κοινή τοποθεσία τερματισμού που θα είναι η κεντρική πλατεία Καρδίτσας.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες του αγώνα αυτές είναι οι κάτωθι:

Ημερομηνία διεξαγωγής: 23 Απριλίου 2023

Τόπος διεξαγωγής:
10 χλμ. : Αφετηρία από την Μητρόπολη Καρδίτσας και τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας (Κεντρική)
5 χλμ.: Αφετηρία από “Χίλια Δένδρα” και τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας
1000μ: Αφετηρία Καραϊσκάκη και μέσω Υψηλάντου τερματισμός στην πλ. Ελευθερίας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες, εφόσον έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Οι δρομείς θα υπογράψουν πριν τον αγώνα υπεύθυνη δήλωση ότι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας και τρέχουν με δική τους ευθύνη. Οι ανήλικοι θα συμμετάσχουν με άδεια- υπογραφή του γονέα – κηδεμόνα.

Την υπεύθυνη δήλωση θα την παραλάβουν μαζί με τον αριθμό τους.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Κατά μήκος της διαδρομής η Αστυνομία θα φροντίσει για την ασφάλεια των δρόμων και των αθλητών. Επίσης εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές ποδηλάτες – μοτοσικλετιστές, εθελοντές δρομείς με οχήματα θα στηρίζουν τους δρομείς και θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε ό,τι τυχόν παρουσιαστεί.

Κατά μήκος της διαδρομής θα ακολουθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΕΠΑΘΛΑ- ΔΩΡΑ

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια, μπλουζάκια και δίπλωμα στον τερματισμό. Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες, οι οποίοι θα εξαιρεθούν από τις κατηγορίες. Οι κατηγορίες θα σχηματιστούν ανά δεκαετία. Στον αγώνα των 1000μ θα δοθούν κύπελλα στα 3 πρώτα αγόρια και στα 3 πρώτα κορίτσια. Η συμμετοχή στα 1000μ θα είναι για παιδιά ως 12 χρονών. Στον πρώτο κάθε κατηγορίας θα δοθεί κύπελλο, στους άλλους δύο μετάλλιο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: [email protected] τηλ. επιβεβαίωσης 6984993437 

Ατομικές δηλώσεις συμμετοχής 2 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων στη Γραμματεία που θα βρίσκεται στον τερματισμό, στην πλατεία Ελευθερίας. Για οποιαδήποτε πληροφορία στον Αντιδήμαρχο κ.Σωτ. Αντωνίου, καθώς και στον Πρόεδρο του ΣΔΚ κ.Βησσάρη Ζησόπουλο στα τηλ: κ. Αντωνίου: 6973987593 κ. Ζησόπουλος: 6884993437

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Santorini Experience 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
1ος Αγώνας Δρόμου «Δρύοπες Run»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο